Įkraunama...
Įkraunama...

Ezoterinė literatūra

QUOTE(Lane @ 2007 11 23, 09:42)
Ačiū, kaip tik į šį autorių buvau dabar nusitaikius, tai reiks ir nusipirkti. 4u.gif

Aš iš pradžių paieškau bibliotekoje arba žiūriu pasiskolinti, nes gali visai nepatikti, pinigai išmesti, o naudos jokios smile.gif Tokios literatūros daugybė, visko nesusipirksi.Jei gyveni didmiestyje, tai neturėtų būti sunku rasti, nes provincijos bibliotekoje jau būna panašių knygų. Aš pradėjau nuo Lazarevo, pamenu, buvo Saulės užtemimas ir visokie supurtymai, kai ta knyga atkeliavo į mano rankas, be pasirinkimo, tik su sutikimu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2007 11 23, 08:51)
Aš iš pradžių paieškau bibliotekoje arba žiūriu pasiskolinti, nes gali visai nepatikti, pinigai išmesti, o naudos jokios smile.gif  Tokios literatūros daugybė, visko nesusipirksi.Jei gyveni didmiestyje, tai neturėtų būti sunku rasti, nes provincijos bibliotekoje jau būna panašių knygų. Aš pradėjau nuo Lazarevo, pamenu, buvo Saulės užtemimas ir visokie supurtymai, kai ta knyga atkeliavo į mano rankas, be pasirinkimo, tik su sutikimu biggrin.gif biggrin.gif  biggrin.gif

Tas žmogus Lazarevą jau skaitė, bet ten nelabai tinkama, kad tikrai suprast, ypač pradedančiam.
Atsakyti
Dar labai patinka Wayne Dyer ,,Tavo šventasis Aš'', Luizos Hay ,,Mylėdama save tu būsi laiminga'', Murphy. Taip , su Lazarevu reikia atsargiai, nes patyriau savo kailiu smile.gif Tuose pačiuose Valdovų laiškose teigiama, kad visi būdai valyti savo karmą yra tik pagalbiniai, pagrindas - atsikreipimas ir malda į Dievą bei buvimas(greičiau jau gyvenimas) gamtoje.
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2007 11 23, 10:04)
Dar labai patinka Wayne Dyer ,,Tavo šventasis Aš'', Luizos Hay ,,Mylėdama save tu būsi laiminga'',  Murphy. Taip , su Lazarevu reikia atsargiai, nes patyriau savo kailiu smile.gif 

O kas per patirtis su Lazerevu. Aš nieko šiaip nejaučiau. g.gif Gal atsipūtusiai skaičiau? doh.gif
Atsakyti
Pabandysiu atsakyti smile.gif Pasiūlė paskolinti draugė, pati tuo nesidomi. Buvo Saulės užtemimas Dvynių ženkle, jei kažką tai tau reiškia. Į namą pro langus pradėjo lįsti didžiulės musės, spiečiais smile.gif Paskaitydavau valandą, ir dedu į akį smile.gif skaitant septintą ar aštuntą knygą labai svaigo galva, palaipsniui praėjo per kokį mėn. Skaitinėdavau nuolat, vis kokia nors informacija nušvisdavo naujai, kai anksčiau praslįsdavo pro akis kaip paprastas sakinys. Ir šiaip visokių kitokių supurtymų būta emocinių.
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2007 11 23, 11:44)
Pabandysiu atsakyti smile.gif  Pasiūlė paskolinti draugė, pati tuo nesidomi. Buvo Saulės užtemimas Dvynių ženkle, jei kažką tai tau reiškia.

Man nieko nereiškia, nes neišmanau apie tai. Man tai tamsus miškas schmoll.gif
Atsakyti
Ei, gudrutės, jei jau vėl prisiminėt šią temą, gal galit pagaliau į mano klausimą atsakyt unsure.gif

QUOTE(Donalita @ 2007 11 14, 11:59)

gal galit man paaiškinti, kas yra skafandras? Nesu tikra, bet atrodo čia Malovičko terminas. Ką reiškia frazė "įspėjimas per pirmą (antrą...) skafandrą?

Atsakyti
Gretimoje temoje apie tiesą mes apie marškinius diskutavome, iki skafandro dar neprisikasėme smile.gif Bet nieko tokio, apsvarstysime ir šį klausimą smile.gif
Atsakyti
Nusipirkau A.Svijašo "Šypsokis, kol dar ne vėlu", "Likimo pamokos" nebuvo knygyne, kuriame buvau. Pavarčiau, patiko man jo knygos. Žiūrėsim, kaip atrodys, kai įsiskaitysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barsukele @ 2007 11 23, 12:50)
Gretimoje temoje apie tiesą mes apie marškinius diskutavome, iki skafandro dar neprisikasėme smile.gif Bet nieko tokio, apsvarstysime ir šį klausimą smile.gif

Sakyčiau, medalio vertas atsakymas. Šaunuolė. thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
O tai čia buvo bajeris? mastau.gif O aš jau galvojau pagaliau ax.gif
va ir nesakyk, kad viltis durnių motina verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 11 23, 08:31)
Yra žmogus, kuriam atrodo, kad jis auka, visi aplink blogi ir nori jam blogo, daug rėkia ir kitus įžeidinėja, taip reiškia pagalbos šauksmą. Žinau, kad ezoterinei literatūrai prijaučia, nes greičiausiai jaučia, kad ten gali rasti pagalbą. Kokia knyga paaiškintų ir įtikintų, kad dėl visko, kas vyksta aplinkui, kaltas jis pats, o ne kiti aplinkui?

Dabar manau, kad labai geras variantas A.Svijašo "Išmintingas pasaulis arba kaip gyventi be problemų". Tik įdomu, ar suveiks..
Atsakyti