Įkraunama...
Įkraunama...

Ezoterinė literatūra

QUOTE(Lelija33 @ 2007 09 18, 09:12)
M. Emoto toj knygoj rašo, kad pasakius kokį teigiamą žodį keletą kartų, atsiranda gražūs kristalai vandens, o keliolika kartų - dar gražesni. Foto įdėta. Nuostabu tiesiog  blink.gif Vadinasi, tikrai gerai, Vaižgante, kad "krauni" visą naktį tą vandenuką.
Tiesa, dar nustebino tai, kad labai greitai, tiesiog akimirksniu vanduo keičiasi. Pvz., neigiamai pakrautą vandenį pakalbinus meiliai, iškart kristalai susidaro gražūs - jis keičiasi.
Skaitydama tą knygą supratau, kad bet koks vargas "gaminant" tirpsmo ir kt. vandenis yra bereikalingas, nes paprasčiausias teigiamas žodis, net mintys vandenį "pakrauna".

Sagan klausė apie tirpsmo ir kt. vandenį, radau apie tai čia:

http://www.burbuliuk...o_musu_gyvenime

Pasirodo, tą tirpsmo vandenį ne taip paprasta išgaut (Į emaliuotą indą reikia pripilti vandens ir pastatyti jį į šaldymo kamerą (žiemą galima išnešti į balkoną). Po 4-5 val. puodą reikia išimti ir, pralaužus ledelį, išpilti iš jo vandenį į kitą indą. Tą, pirmąjį ledą reikia išmesti, kadangi jis sugėrė sunkiojo vandens (deuterio) molekules (jos užšąla greičiau). Dabar tą nupiltą vandenį vėl reikia įdėti į šaldymo kamerą ir laikyti, kol užšals apie du trečdalius vandens. Po to puodą vėl išimame ir likusį neužšalusį vandenį išpi­lame lauk, kadangi jame sukaupta visa “chemija”. Na, o puode likęs ledas ir yra mums reikalingas tirpsmo vanduo. Kambario temperatūroje ledas ištirpsta (ant ugnies nešildyti) ir tokį vandenį reikia gerti 1 val. prieš valgį Per dieną reikėtų išgerti 2-3 stiklines. Laikyti geriausia šaldytuve).

Kaip gaminti tirpsmo vandenį tai aš seniai žinau iš puikaus žmogaus A.Malovičko (Jo rekomendacijomis naudojausi nuo pat pirmojo nėštumo), o ir gaminus jį esu ne sykį. SM buvau užvedus temelę, gal kas naudoja elektrolizerį (jo pagalba išgaunamas aktyvuotas, sidabringas vanduo), bet neatsirado susidūrusių.. Mane domina, koks viso šio vandens poveikio organizmui skirtumas? Na išties, tai kam išlaidauti (perkant elektrolizerį), vargintis gaminant tirpsmo vandenį, jei yra toks paprastas būdas? Išeitų daugybė žmonių užsiiminėja tuščiu laiko švaistymu?.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sagan @ 2007 09 18, 08:35)
Kaip gaminti tirpsmo vandenį tai aš seniai žinau iš puikaus žmogaus A.Malovičko (Jo rekomendacijomis naudojausi nuo pat pirmojo nėštumo), o ir gaminus jį esu ne sykį. SM buvau užvedus temelę, gal kas naudoja elektrolizerį (jo pagalba išgaunamas aktyvuotas, sidabringas vanduo), bet neatsirado susidūrusių.. Mane domina, koks viso šio vandens poveikio organizmui skirtumas? Na išties, tai kam išlaidauti (perkant elektrolizerį), vargintis gaminant tirpsmo vandenį, jei yra toks paprastas būdas? Išeitų daugybė žmonių užsiiminėja tuščiu laiko švaistymu?.. g.gif

mano anyta gamina aktyvuotą vandenį. Jai labai padeda, kilus sveikatos problemoms. Bet, matyt, naudojant jį irgi reikalingas tikėjimas smile.gif Aš bandžiau skalaut burną (apsauga nuo dantų akmenų) rūgštiniu vandeniu, bet tuoj prasidėjo gleivinės uždegimas ir net plombas išgraužė verysad.gif Nuop to laiko bijau jį naudot. O šarminį vandenį kartais naudoju veido odai, plaukams, gėlėms...
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 09 18, 11:08)
mano anyta gamina aktyvuotą vandenį. Jai labai padeda, kilus sveikatos problemoms. Bet, matyt, naudojant jį irgi reikalingas tikėjimas smile.gif  Aš bandžiau skalaut burną (apsauga nuo dantų akmenų) rūgštiniu vandeniu, bet tuoj prasidėjo gleivinės uždegimas ir net plombas išgraužė verysad.gif Nuop to laiko bijau jį naudot. O šarminį vandenį kartais naudoju veido odai, plaukams, gėlėms...

Apšviesk mane, kaip gaminti rūgštinį arba šarminį vandenį blush2.gif Esu girdėjus, kad ir plaukams, ir gėlėms naudingas vanduo su trupučiu obuolių acto. Bet taip pat lyg tai gadina dantų emalį g.gif O šiaip tai man irgi rodos, kad kas kuo tiki, tam tai ir veiksminga..
Atsakyti
QUOTE(sagan @ 2007 09 17, 21:10)
Vaižgante, o ką pati manai apie tirpsmo, distiliuotą, sidabringą, aktyvuotą vandenį?

Gal ir gerai jis yra- nesigilinau niekada. Man rezultato reikia tuojau pat- dažniausiai geriu reiki pakrautą vandenį. Pakrovimas trunka kelias akimirkas...
Bet nepasakyčiau, kad dažnai tuo užsiimu...Nesus sveikuolių sveikuolė.
Atsakyti
QUOTE(sagan @ 2007 09 18, 12:08)
Apšviesk mane, kaip gaminti rūgštinį arba šarminį vandenį blush2.gif Esu girdėjus, kad ir plaukams, ir gėlėms naudingas vanduo su trupučiu obuolių acto. Bet taip pat lyg tai gadina dantų emalį g.gif O šiaip tai man irgi rodos, kad kas kuo tiki, tam tai ir veiksminga..

Jis gaminamas šiuo elektrolizeriu:
http://www.burbuliuk...PTV-A/paskirtis
Atsakyti
Apie vandenį:

user posted image
Atsakyti
o gal zinot ezoteriniu knygu, kaip su rast meile ax.gif
Atsakyti
merginos, turiu klausima.
turiu knyga 1995metu"burtai, sapnai, prietarai, oroskopai" ir joje labai gerai nusakyti kiekvieni metai, kiekvienam zenklui (bent jau man tai sutapimas 100 procentu! ) bet sie metai KIaULES, paskutiniai( 12 metu ciklas baigesi). tai, va, gal zinote panasia knyga, kurioje galima butu pskaitineti apie sekanti cikla? sitos knygos, kiek zinau yra 3 ar 4 dalys, bet pranasysciu apie zenklu metus, nera. gal kas kur kitur radote toki info smile.gif
o gal as ne i ta tema pataikiau ax.gif , nepykit tada 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusaite: 03 lapkričio 2007 - 16:45
Sveikos, gudrutės tongue.gif
gal galit man paaiškinti, kas yra skafandras? Nesu tikra, bet atrodo čia Malovičko terminas. Ką reiškia frazė "įspėjimas per pirmą (antrą...) skafandrą?
Atsakyti
Yra žmogus, kuriam atrodo, kad jis auka, visi aplink blogi ir nori jam blogo, daug rėkia ir kitus įžeidinėja, taip reiškia pagalbos šauksmą. Žinau, kad ezoterinei literatūrai prijaučia, nes greičiausiai jaučia, kad ten gali rasti pagalbą. Kokia knyga paaiškintų ir įtikintų, kad dėl visko, kas vyksta aplinkui, kaltas jis pats, o ne kiti aplinkui?
Atsakyti
QUOTE(Lane @ 2007 11 23, 08:31)
Yra žmogus, kuriam atrodo, kad jis auka, visi aplink blogi ir nori jam blogo, daug rėkia ir kitus įžeidinėja, taip reiškia pagalbos šauksmą. Žinau, kad ezoterinei literatūrai prijaučia, nes greičiausiai jaučia, kad ten gali rasti pagalbą. Kokia knyga paaiškintų ir įtikintų, kad dėl visko, kas vyksta aplinkui, kaltas jis pats, o ne kiti aplinkui?

Labai panaši situacija buvo ir su mano pažįstamu. Daviau A. Svijašo knygą “Likimo pamokos”. Padarė didžiulį efektą, tik nežinau, ar ilgam. Vieni žmonės skaito ir keičiasi, o kiti tik skaito ir pritaria išreikštoms mintims, o mąstymo nekeičia ir įgytos išminties nenaudoja schmoll.gif Nors...vis tiek ta išmintis pasėjama širdy...gal ateis laikas ir išaugs bei duos vaisius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 11 23, 08:39)
Labai panaši situacija buvo ir su mano pažįstamu. Daviau A. Svijašo knygą “Likimo pamokos”. Padarė didžiulį efektą, tik nežinau, ar ilgam. Vieni žmonės skaito ir keičiasi, o kiti tik skaito ir pritaria išreikštoms mintims, o mąstymo nekeičia ir įgytos išminties nenaudoja schmoll.gif Nors...vis tiek ta išmintis pasėjama širdy...gal ateis laikas ir išaugs bei duos vaisius thumbup.gif

Ačiū, kaip tik į šį autorių buvau dabar nusitaikius, tai reiks ir nusipirkti. 4u.gif
Atsakyti