Įkraunama...
Įkraunama...

Ezoterinė literatūra

QUOTE(vaižgantė @ 2006 04 23, 16:03)
Jei tau kilo toks klausimas, matyt, nesupratai mano pasakos  biggrin.gif
Jei kam būtų įdomu, galėčiau pateikti pasakos EGLĖ ŽALČIŲ KARALIENĖ interpretaciją (ne literatūrinę, o aiškinančią simbolius).

Parasyk jei nesunku ir antra kaip isivaizduoji - graziai skamba, sirdis dziaugias 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kitonera @ 2007 08 01, 19:15)
Parasyk jei nesunku ir antra kaip isivaizduoji - graziai skamba, sirdis dziaugias 4u.gif

Nesuprantu klausimo g.gif
Atsakyti
...jau radau Vaizgante smile.gif pirmoji patiko labiau - trumpa ir gili. Daug vietos pamastyti.
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2007 08 01, 20:26)
Nesuprantu klausimo  g.gif

Atsiprasau kad neaiskiai - klaidziojau po tema - apie pasakas as 4u.gif
Atsakyti
Kuri patiko? Pasaka be galo?
Atsakyti
Gal kas skaitėt Merfio knygų? Ar verta dėmesio?
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 08 30, 17:15)
Gal kas skaitėt Merfio knygų? Ar verta dėmesio?

Lelija, aš tave persekioju per temas:))) Juokauju:)

Jei čia apie Joseph Murphy, tai esu skaičius keturias jo knygas. Viena buvo apie pinigus, nebeprisimenu pavadinimo, tai perskaičiau ir tiek.
Daugiau sėdėjau prie Kosminių dėsnių ir Jūsų pasamonės galių. Vienu metu visai man patiko. Bet kuo labiau skaičiau, tuo labiau suvokiau, kad ten daug taip sakant "bullshit'o" ir sapalionių. Bet įdomių dalykų irgi yra. Manau, kad jis puikiai perprato pinigų darymo būdą ir kepė tas knygutes, kuriose iš esmės tas pats per tą patį buvo rašoma. Jei ketini pirkti, tai nepikr kelių, pirk vieną kurią, nes viskas tikrai kartojasi.

Va o kas man tikrai šiuo metu labai patinka, tai J. Murphio knyga apie Kinų permainų knygą. Neprisimenu tiksliai pavadinimo, tokia raudonu viršeliu, neseniai išleista. Va ta knyga man labai patinka:) Kai netingiu, išsimetu monetas, nusipiešiu heksagramas. O kartais tiesiog taip ją skaitau bet kur atsivertus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo winia: 30 rugpjūčio 2007 - 16:55
QUOTE(winia @ 2007 08 30, 16:22)
Jei ketini pirkti, tai nepikr kelių, pirk vieną kurią, nes viskas tikrai kartojasi.

Vadinasi, panašiai kaip pas Svijašą: visose knygose beveik tas pats, tik su tam tikrais papildymais, išsikerojimais tongue.gif O Murphio neskačiau visai, tik labai jau jį reklamuoja Petter Kummer, kurį skaityt man patiko. Dar labai patinka S. Lazarevas ir, aišku, Svijašas. Žinoma, ne viskas priimtina jų teorijose, bet gerų dalykų tikrai daug.
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 08 30, 17:37)
Vadinasi, panašiai kaip pas Svijašą: visose knygose beveik tas pats, tik su tam tikrais papildymais, išsikerojimais tongue.gif  O Murphio neskačiau visai, tik labai jau jį reklamuoja Petter Kummer, kurį skaityt man patiko. Dar labai patinka S. Lazarevas ir, aišku, Svijašas. Žinoma, ne viskas priimtina jų teorijose, bet gerų dalykų tikrai daug.

Tai va, aš Svijašą ir pirkau "urmu" - Išmintingą gyvenimą, ten labai daug visko sudėta smile.gif

Atsakyti
QUOTE(winia @ 2007 08 30, 17:02)
Tai va, aš Svijašą ir pirkau "urmu" - Išmintingą gyvenimą, ten labai daug visko sudėta smile.gif

Man didžiausią įspūdį paliko "Likimo pamokos" Svijašo.
Atsakyti
Internete netycia uztikau tokia knyga - Daniel Quinn "Izmaelis".

Gal turetumete kokiu nors atsiliepimu? rolleyes.gif

Atsakyti
Aleksandro Svijašo knyga "Išmintingas pasaulis arba kaip gyventi be problemų", kurioje išdėstyta originali požiūrių į pasaulį sistema, kuri leidžia kiekvienam spręsti sudėtingas gyvenimo problemas, kurioje atskleista metodika padeda padaryti tai, kas anksčiau buvo neįmanoma. Knygoje pateikiami pavyzdžiai, rekomendacijos ir pratimai, kurie padeda išsaugoti dvasinę pusiausvyrą, sąmoningai valdyt gyvenimo įvykius, padidinti galimybes pasiekt svarbius tikslus.
Knygoje 600 psl.
Gal kam reikia? Rašykit į AŽ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lelija33: 12 rugsėjo 2007 - 14:00
as daug skaitau visokios ezoterines literaturos.
Atsakyti