Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(Mamce @ 2012 04 26, 08:43)
Kroatija, apkritai, brangi salis. Tiek pavalgyt, tiek apsigyvent. Bet gamtos grozis, vaizdai, architektura ir, kaip sako Subjektyvi, saugumas ten uztikrinti.

O kokia Europos salis yra pigesne nei Kroatija??
As nepasakyciau, kad zymiai brangesne 4u.gif Aisku, yra kazkas brangiau, bet yra, kas ir pigiau, gaunasi tas ant o biggrin.gif

QUOTE(Tomassella @ 2012 04 26, 10:13)
as tai megeja skaniai pavalgyti, tai man apsilankymas pavakare kavineje ir skanavimas ivairiu patiekalu bus irasytas i pramogu islaidas  biggrin.gif  su vaikais nelabai kur ir beprisitusinsi, nors kur mes gyvensime, yra pajurio bariukai ir, kaip suprantu, bus vakariniai sou. Ech kaip laukiu  wub.gif

Butinai paragaukite ju picu thumbup.gif

QUOTE(vilmaaa @ 2012 04 26, 19:21)
Sveiki, gal galėtumėt kokią nuorodą to kempingo įmesti? Labai domina  ax.gif O ir jei pamenat (turit) koordinates kambarių Omiše. ax.gif

Omise ir mes gyvenome. TIksliau, kur Eceris sako, ties Duce ir Omis riba 4u.gif O jus kuri menesi zadate vaziuoti? Nes pernai geguzes gale, birzelio pradzioj, tai nieko nerezervavome, vietoje radom labai fainus apartamentus.
Mes gyvenome sitame kambaryje. Pestute eidavome iki Omis centro, iki juros eidavome 30 sekundziu, beveik su maudymosi kostiumeliais biggrin.gif

http://apartments-an.../lang,hrvatski/

Beje, paziurejau, kad kainos nepasikeite ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilla: 27 balandžio 2012 - 06:45
QUOTE(Smilla @ 2012 04 27, 07:44)
Omise ir mes gyvenome. TIksliau, kur Eceris sako, ties Duce ir Omis riba 4u.gif O jus kuri menesi zadate vaziuoti? Nes pernai geguzes gale, birzelio pradzioj, tai nieko nerezervavome, vietoje radom labai fainus apartamentus.
Mes gyvenome sitame kambaryje. Pestute eidavome iki Omis centro, iki juros eidavome 30 sekundziu, beveik su maudymosi kostiumeliais  biggrin.gif

http://apartments-an.../lang,hrvatski/
Beje, paziurejau, kad kainos nepasikeite  ax.gif

Ačiū už nuorodą ir patarimus. 4u.gif Mes važiuojam 4 (du vaikai 5 ir 9 metų). Kelionės pradžią planuojam birželio 8-10 dienom kažkur pro Austriją, Veneciją.
Mes kažkaip ir nenorim prisirišti prie konkrečių apartamentų ar kempingo, bet turėt kontaktus nepamaišytų. smile.gif Kaip vanduo birželio mėnesį būna?
Dar klausimukas. Kur geriau pirmą nakvynę planuoti Kroatijoje apie Senj miestuką ar keltis į Krk salą?Atvažiuojam nuo Venecijos.
Atsakyti
O nenorite Opatijoje? Ten labai patogu nusukti nuo pagrindinės trasos, pakeliui. Nes kelias iki Krk gan sudėtingas, be to Opatijoje labai gražu, ir vaikams YRA ką veikti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2012 04 27, 07:44)
O kokia Europos salis yra pigesne nei Kroatija??

pvz.: Lenkija, Slovakija, Cekija... biggrin.gif Italijoj, Austrijoj, Vokietijoj supermarketuose irgi "jautiesi zmogumi". O Kroatijoj net pries 6 m. parduotuvelese buvo brangu. Gal per tuos 6 m. supermarketu pas juos atsirado?
Atsakyti
Pas juos jau seniai yra supermarketai, ir prieš šešis metus jie buvo smile.gif Nuo Lidl iki Kaufland ir t.t. Ten tiesiog supermarketų įvairovė, ko LT nėra. Gal brangiau kurortinėse zonose, turgeliuose, bet "normaliose" zonose kainos kaip LT ar kažkas ženkliai pigiau, kažkas brangiau, tai sumoje tas ant to išsileidžia.
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2012 04 27, 11:24)
Ačiū už nuorodą ir patarimus.  4u.gif Mes važiuojam 4 (du vaikai 5 ir 9 metų). Kelionės pradžią planuojam birželio 8-10 dienom kažkur pro Austriją, Veneciją.
Mes kažkaip ir nenorim prisirišti prie konkrečių apartamentų ar kempingo, bet turėt kontaktus nepamaišytų. smile.gif Kaip vanduo birželio mėnesį būna?
Dar klausimukas. Kur geriau pirmą nakvynę planuoti Kroatijoje apie Senj miestuką ar keltis į Krk salą?Atvažiuojam nuo Venecijos.

Vanduo mums buvo vesokas, ne toks, kaip Turkijoj pvz birzelio pabaigoj biggrin.gif
Bet nebuvo jis saltas, ne toks, kaip Baltijoj ax.gif biggrin.gif

Tiesa, ties Omis iteka upe Cetina, todel siek tiek vesina vandeni.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilla: 27 balandžio 2012 - 12:11
QUOTE(vilmaaa @ 2012 04 27, 11:24)
Ačiū už nuorodą ir patarimus.  4u.gif Mes važiuojam 4 (du vaikai 5 ir 9 metų). Kelionės pradžią planuojam birželio 8-10 dienom kažkur pro Austriją, Veneciją.

mes kai buvom birzelio apie 15, man ir vaikams buvo vanduo super.o mano bangiajai po turkijos vandens 28 laipsniu, buvo saltas. nors apllamai jai siltas vanduo skaitosi tik nuo 26 laispniu

pabuvus prie siltos juros, mano brangioji i musu jura net neziuri-nebuvom ten jau eile metu ax.gif ispindejimas turbut doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eceris: 27 balandžio 2012 - 12:32
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 04 27, 11:34)
O nenorite Opatijoje? Ten labai patogu nusukti nuo pagrindinės trasos, pakeliui. Nes kelias iki Krk gan sudėtingas, be to Opatijoje labai gražu, ir vaikams YRA ką veikti smile.gif

Kaip mane nudžiugino žodžiai apie Opatiją thumbup.gif Aš kaip tik (tik per Novaturą) ten rugpjūčio mėn ruošiuosi ir galvojau ar tik nenusivilsiu. Okadangi avansas įmokėtas, niekur nedingsiu. Nes kiek iš forumo supratau, tai pietinėje dalyje gražiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2012 04 27, 15:08)
Kaip mane nudžiugino žodžiai apie Opatiją thumbup.gif Aš kaip tik (tik per Novaturą) ten rugpjūčio mėn ruošiuosi ir galvojau ar tik nenusivilsiu. Okadangi avansas įmokėtas, niekur nedingsiu. Nes kiek iš forumo  supratau, tai pietinėje dalyje gražiau g.gif

jei tai bus pirmas kartas kroatijoj,tikrai nenusivilsit. po pietines dalies vaziuot i siaurine-jau ispudis ne tas....bet cia gal tik man...
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 04 27, 11:34)

Ačiū už patarimą. 4u.gif O Krk kaip? Apskritai verta dėmesio? Aš jau tiek čia tų temų per žiemą perskaičiau, kad man jau viskas maišosi blush2.gif O kas per pramogos vaikams Opatijoje? O kur tarkim patartumėt sekantį apsistojimą daryti?Kroatijoje planuojame būti apie 12 dienų. Žinau, kad per vienas atostogas Kroatijos nepažinsime ir neišnagrinėsime, bet norėtume ir kuo daugiau pamatyti, ir pailsėti.Dubrovniką šiaip ar taip norėtume pasiekti. Iš anksto dėkoju už komentarus ir nuomones. 4u.gif

QUOTE(eceris @ 2012 04 27, 13:25)
mes kai buvom birzelio apie 15, man ir vaikams buvo vanduo super.o mano bangiajai po turkijos vandens 28 laipsniu, buvo saltas. nors apllamai jai siltas vanduo skaitosi tik nuo 26 laispniu

Na man su vandeniu taip pat kaip tavo žmonytei. Sutartume mes biggrin.gif Svarbiausia, kad vaikai galėtų tiurkštis. O jiems juk šalto vandens nebūna. Bent jau mūsiškiams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amiala @ 2012 04 27, 15:08)
Kaip mane nudžiugino žodžiai apie Opatiją thumbup.gif Aš kaip tik (tik per Novaturą) ten rugpjūčio mėn ruošiuosi ir galvojau ar tik nenusivilsiu. Okadangi avansas įmokėtas, niekur nedingsiu. Nes kiek iš forumo  supratau, tai pietinėje dalyje gražiau g.gif

Tai tik subjektyvus vertinimas, nieko bendra neturintis su realybe 4u.gif

Krk verta dėmesio, bet šiai salai reikia skirti dieną, nes ji didžiausia Kroatijoje ir yra ką pamatyti. Yra gi foto ir aprašymai internete, ką galima rasti.
Atsakyti
tai sakote,kad kroatija brangi salis?javascript:emoticon(':hm') o as maniau ten ne tik pailseti,bet ir per pardas prasisukti su dukra smile.gif bet kaip supratau nenuskils sad.gif . mes vyksime gyventi i kroatijos pietus i Fazana, o kitomis dienomis mus uz papildoma mokesti ves(kas nores) i Pula,Opatija,Poreca ir Ravinija. Nu ir aisku butinai plauksiu i venecija,gaila tik kad 1 dienai. O tas keliones po kitus kroatijos miestus manau ismainyti i poilsi pajury, nes ten zadama aplankyti visokias bazilikas,-man tai neidomu javascript:emoticon(':ax:'),na nebent Opatijos amfiteatras. O Fazanoje kas gero? kaip ten? ir Venecijoje ka galite pasiulyti ? o susikal;beti ten tik anliskai ania? rusiskai nelabai ? ir beje kur ieskoti tu sulankstomu ciuzinuku i pleza?ir aciu kad patiksinot,kad ir croksai tinka tie pigus smile.gif
Atsakyti