Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

Beveik visose temose yra kalbama apie Bašką. Tiesiog paieškoje reikia įvesti skirtingus žodžius: Baška, Baškoje, Baska, Baskoje ir pan. Tikrai daug info smile.gif
Atsakyti
Nesiginčyję geriau pasakykit iš kur į Kornati salas esat plaukę? Lyg randu , kad iš Zadaro. Gal kas kainą žinot?
Neapsakomas grožis ten, sakau, gal verta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2012 04 22, 22:14)
Nesiginčyję geriau pasakykit iš kur į Kornati salas esat plaukę? Lyg randu , kad iš Zadaro. Gal kas kainą žinot?
Neapsakomas grožis ten, sakau, gal verta rolleyes.gif

hmm, kad kiek girdejes esu lyg daugumas tu salu privacios. bet tai gali but pletkai. lyg rusu saituose skaites esu apie tai
Papildyta:
QUOTE(eceris @ 2012 04 22, 22:26)
hmm, kad kiek girdejes esu lyg daugumas tu salu privacios. bet tai gali but pletkai. lyg rusu saituose skaites esu apie tai

zadare pernai buvom dukart- naktiniam senamiesti ir diena, bet eiles i jadranskalinija keltus buvo ipatingai dideles tiek diena tiek nakti- italu daugybe su savo mazais masiniukais...buvo ir ekskursiniu laiviuku, taciau del didelio karscio kazkaip nekilo minciu paplaukiot...
Atsakyti
QUOTE(eceris @ 2012 04 22, 22:26)

Aš skaičiau , kad viešbučių ten nėr, kažkoks privatus apgyvendinimas įmanomas, bet mane domintų tik apiplaukimas apie tas salas, gal dar kažkoks išlipimas g.gif
va , radau, tik kainų nėr :
http://www.murter-kornati-tureta.com/

Nu va geriau paknisusi radau ir kainas......norėtusi čiut pigiau...ale čia daug pamatai:
http://www.kornati-e.../excursion.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snickers: 22 balandžio 2012 - 21:44
QUOTE(snickers @ 2012 04 22, 22:34)
Aš skaičiau , kad viešbučių ten nėr, kažkoks privatus apgyvendinimas įmanomas, bet mane domintų tik apiplaukimas apie tas salas, gal dar kažkoks išlipimas g.gif
va , radau, tik kainų nėr :
http://www.murter-kornati-tureta.com/

tuomet zadaro uoste tikrai rasi kas apiplukdys. ten nemazai ivairaus dydzio laiviuku yra. manau organizuojamos tokios pazintines keliones aplink salas. kas liecia kainas, pamegint gal per "jadranska linija" ar "jadrolinija" kaip raktini zodi paieskot

beje, murter smelio papludimiai: http://www.croatia-b...anica_beach.htm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eceris: 22 balandžio 2012 - 21:44
QUOTE(Sarlatane77 @ 2012 04 22, 19:06)
biggrin.gif su tokiais nesiginčinu,...
perskaitytos visos temos, deja nieko konkretaus, turiu konspektus 40 lapų , bet deja apie pietų kroatiją, Aidlukos reportažas susperinis, bet jie kitokie keliautojai, o man reikia kainų apartamentų, geriausios kavinės, pigiausio prekybcentrio ir šauniausio " namudininko", jei neturi tokios info tai ir negaišk laiko, nes ne tau sprest kiek perskaičius čia ko  bigsmile.gif  mirksiukas.gif

Baška yra nedidelis miestelis, prekybcentrukas bene vienas, bet daug restoranų, kavinių, parduotuvėlių. Apartamentų kainos internete, ten visa info, juk skelbiasi kas nuomoja. Mes ten negyvenę, bet vis nuvažiuojame pasižmonėti, pasivaikščioti. Sezono piko metu ten laaaabai daug žmonių, populiarus kurortas, nes jis išsidėstęs palei jūrą, prie pat jūros viešbučiai. Gražu. Ant aukštos kalvos bažnyčia ir kapinaitės.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 04 23, 10:01)
Baška yra nedidelis miestelis, prekybcentrukas bene vienas, bet daug restoranų, kavinių, parduotuvėlių. Apartamentų kainos internete, ten visa info, juk skelbiasi kas nuomoja. Mes ten negyvenę, bet vis nuvažiuojame pasižmonėti, pasivaikščioti. Sezono piko metu ten laaaabai daug žmonių, populiarus kurortas, nes jis išsidėstęs palei jūrą, prie pat jūros viešbučiai. Gražu. Ant aukštos kalvos bažnyčia ir kapinaitės.

4u.gif
Baškoj būsim rugpjūčio gale, gal jau bus mažiau žmonių taip tikuosi, norim pagulėt 4-5 dienas prie šiltos jūros ir pailsėt po pažintinės kelionės, tai gal tiks šis miestelis, apžiūrėjau iš visų pusių googl earth, kalnai , jūra, ne smėliukas ( kas man privalumas)
Ieškau apartamentų įvairiuose tinklalapiuose, bet nieks neužkabina, ir nelabai noriu įsipareigot, aj rizikuosim šiaip, o jei ne tai palapinę turim smile.gif

dar klausimėlis, o kaip suprast kur žmonės namie pardavinėja vyną ir kitus gėrimėlius, koks užrašas būna, ar šiaip savaime suprasim pamatę tokį namą? biggrin.gif
Atsakyti
Gatvėje pasistato taburetę ir prekiauja biggrin.gif dar būna pastatytas stovas ar 'kartonkė' kokia su užrašais: domače rakija, travarica, vino, med (medus) ir pan. Dar galima vietinių paklausti, visada pasakys ir parodys. Kai važiuoji su mašina, tai pakeliui važiuojant randi, arba 'taburetes', arba užrašus prie namų.
Atsakyti
kas liecia zmoniu gausybe, mes pernai istrijoj buvom nuo rugpjucio 15. nei rovinj nei umag neradom kur apsistot-austrai, vokieciai ir italai viska okupave-aisku didelem kainom gal butume rade, bet vis ieko kur pigiau.... starigrad paklenicoj pataikem kad seimininke turejo savaite laisva, o siaip sake iki rugpjucio 28 viskas rezervuota buvo. teko kitus tautiecius pakalbint vaziuojancius link vidurio kroatijos, tai sake 1 nakti pernakvojo seimynele kazkur istrijoj, bet mokejo 120 euru uz nakti. manau reikia bookint vietas jei tikrai zadat vaziuot tokiu metu...
Atsakyti
Baškoje yra kempingų, nemažai, įvairiu atstumu, tai gal ras kur palapinę pastatyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 04 23, 13:40)
Baškoje yra kempingų, nemažai, įvairiu atstumu, tai gal ras kur palapinę pastatyti smile.gif

jei palapine tenkins, tai ras, nors 4-5 dienas palapinej? hmmm, po 3 naktu jau ima noretis normalios lovos rolleyes.gif
Atsakyti
palapinėj 7-8 naktis prieš tai būsim, poilsiui norėtųsi apartamentų, rasim gerai, nerasim toliau atostogausim palapinėj, mums tai ne bėda
Atsakyti