Įkraunama...
Įkraunama...

Kroatija

QUOTE(Tomassella @ 2012 05 27, 21:53)
man dabar galvos skausmas, ka pasiimti is maisto kelionei ir tureti bent jau pusryciams, nes pietus ir vakariene planuojame pirkti ten  doh.gif  nesinori prisipirkti nesamoniu, bet kad ir vaikai turetu, ko uzkrimsti.

Mes turejome saltkrepsi nedideli, tai bent jau pirma diena viskas jame isliko salta. Dejomes juodos duonos ir vytintos desros bei lasinuku. Agurku ir pomidoru. ai, dar keptos vistienos po gabaliuka, bet juos stengemes suvalgyti pacius pirmuosius, kol saltkrepsis neatsilo biggrin.gif
Dar dėjomes 3 litrus geriamo vandens. Labai praverte. Dar termosa kavos.

O siaip, bet kada glaima sustoti parduotuvese ir nusipirkti kazko. Mes Lenkijoje pirkome ledu, saltu sulciu.
Atsakyti
QUOTE(Tomassella @ 2012 05 27, 20:53)
man dabar galvos skausmas, ka pasiimti is maisto kelionei ir tureti bent jau pusryciams, nes pietus ir vakariene planuojame pirkti ten  doh.gif  nesinori prisipirkti nesamoniu, bet kad ir vaikai turetu, ko uzkrimsti.

pas mus labiausiai pasitvirtinę vytintos dešrelės ir kepti kotletukai, labai gerai kelionei. Imam dešras, keptą mėsą, keptą vištieną ( na mes visis labai į mėsą biggrin.gif ), per dvi dienas naminiam maistui nieko neatsitinka, apsiperkam visko pirmom 2-3 dienom Lietuvoj , nes labai nemėgstam pradėt atostogų nuo parduotuvių ir maisto paieškų smile.gif
Vaikai tai labai kerta bananus ir obuolius
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sarlatane77: 29 gegužės 2012 - 07:13
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 05 29, 08:27)
Tema apie Kroatiją cool.gif

Dar keli psl. apie tai ir išmesiu temą iš favoritų, kad nesinervinti.

Tada patarkit kokį miestuką pasirinkti Istrijoj savaitei ramaus poilsio 4u.gif Kažkaip nieko gero nerandu, nebent Medulin, bet jis turbūt bus labai apgultas Rugpjūčio gale g.gif
Atsakyti
Nesu gyvenusi, kad galėčiau parašyti apie ramybės lygį, bet tų miestelių nėra daug, gal ten gyvenusieji rašo internete apie gerumą?

Žinau tik tiek, kad Umag "nieko gero", iš draugų patyrimo. Mes patys reguliariai važiuojame į Rovinj, pavakarieniauti ir tiesiog pasibūti, bet be nakvynės. Man šis miestas pats gražiausias ir mieliausias, turi savo atskirą salą su ramesne dalimi. Dar šeimyniškas Poreč, ten taip pat dažnai lankomės.
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2012 05 29, 08:45)
Nesu gyvenusi, kad galėčiau parašyti apie ramybės lygį, bet tų miestelių nėra daug, gal ten gyvenusieji rašo internete apie gerumą?

Žinau tik tiek, kad Umag "nieko gero", iš draugų patyrimo. Mes patys reguliariai važiuojame į Rovinj, pavakarieniauti ir tiesiog pasibūti, bet be nakvynės. Man šis miestas pats gražiausias ir mieliausias, turi savo atskirą salą su ramesne dalimi. Dar šeimyniškas Poreč, ten taip pat dažnai lankomės.

Ačiū labai, bandysiu ieškot apartamentų. O paplūdimių atžvilgiu, kurį rinktumėtės?
Atsakyti
Kokiais kelių žemėlapiais naudojatės važiuodami į Kroatiją - Europos kelių atlasu, Kroatijos - Slovėnijos žemėlapiu ar kitais? Kurie jums patogiausi, aiškiausi? Klausiu tų, kurie važiuoja su šturmanais, ne vien su GPS mergina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mama Lima @ 2012 05 29, 09:59)
Kokiais kelių žemėlapiais naudojatės važiuodami į Kroatiją - Europos kelių atlasu, Kroatijos - Slovėnijos žemėlapiu ar kitais? Kurie jums patogiausi, aiškiausi? Klausiu tų, kurie važiuoja su šturmanais, ne vien su GPS mergina  smile.gif

Mes tai pirkę kažkokį Europos kelių atlasą, jo vieno ir užtenka. Aišku smulkesnes gatveles jau GPS sistemoje ieškome arba Lonely Planet gide, ten visų miestukų žemėlapiai būna
Atsakyti
Tomtom Go720 su naujausiu map ir navcore. Viska pats pasidarau. Dar nepavede niekada.
Beje kroatijos dengiamumas budavo apie 41% VISADA, siu metu map jau apie 73%. Arba klaidinga informacija mano.
Atsakyti
QUOTE(locato @ 2012 05 29, 10:43)
Tomtom Go720 su naujausiu map ir navcore. Viska pats pasidarau. Dar nepavede niekada.
Beje kroatijos dengiamumas budavo apie 41% VISADA, siu metu map jau apie 73%. Arba klaidinga informacija mano.

Radot kuo girtis TomTomais, paseno ju zemelapiai kai tik nusipirkot
http://4pna.com/show...3&postcount=174
Croatia_83_TomTom_2011.12_111230.fbl paskutiniai zemelapiai dengia 100%
paskutinis atnaujinimas 27.05.2012
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo roosas: 29 gegužės 2012 - 11:17
Noriu paklausti buvusiu siais metais kokios maisto produktu kainos parduotuvese Kroatijoje? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 05 29, 08:38)
Tada patarkit kokį miestuką pasirinkti Istrijoj savaitei ramaus poilsio  4u.gif  Kažkaip nieko gero nerandu, nebent Medulin, bet jis turbūt bus labai apgultas Rugpjūčio gale  g.gif

labai patiko ir rekomenduoju
Sioje buvome

Villa iva
Atsakyti
QUOTE(roosas @ 2012 05 29, 12:15)
Radot kuo girtis TomTomais, paseno ju zemelapiai kai tik nusipirkot
http://4pna.com/show...3&postcount=174
Croatia_83_TomTom_2011.12_111230.fbl  paskutiniai zemelapiai dengia 100%
paskutinis atnaujinimas 27.05.2012

roosas savam stiliuj-ugnim spjaudosi tongue.gif
mano irgi tom tom 730. europoj man jo pilnai pakanka. ir zemelapiu nenaujinau jau bene du metai-nepasiklydau niekur pakeliui i kroatija bigsmile.gif . atsarginis variantas- ismanusis telefonas su keletu nafigaciju, tarp ju ir tavo isgirtaja IGO. bet neteko naudotis ja papildomai. draugas vaziavo i piteri su tomtomu, isimetes rusu zemelapi-jokiu problemu. nors pries keleta metu kai vaziavau i kryma, nuo kijevo vaziavau "pievom". senasis marco polo atlasas visada vaziuoja su mumis...
kas liecia maista. mano brangioji prikepa vistienio,pridaro kotletu, aisku lasinukai kaimiski vaziuoja kartu, vytinta desryte. dedam greitai gendancius produktus i masinini, taip vadinama saldytuva. net pienas pora paru kaimiskas issilaiko...mineralinio ir geriamo vandens butinai vezames keleta bambaliu-kad nereiktu pakeliui sustodinet. po to viskas perkama kroatijoj ko truksta...
Atsakyti