Sveiki, o mes vykstam į Kroatiją kitą savaitgalį. Nutarėm važiuoti pro Čekija ir Austrija. Norėjau paklausti vykusių pro ten, kokios gali būti motelių kainos Čekijoje 4 žmonėms (du suaugę ir du vaikai) ?
Ačiū
QUOTE(naktele @ 2012 05 25, 19:16)
Sveiki, o mes vykstam į Kroatiją kitą savaitgalį. Nutarėm važiuoti pro Čekija ir Austrija. Norėjau paklausti vykusių pro ten, kokios gali būti motelių kainos Čekijoje 4 žmonėms (du suaugę ir du vaikai) ?
Ačiū
Ačiū
mes irgi ketvirtadieni isvaziuojam pro ten pat, uzsisakeme nakvyne Vyskove pries Brno 20 km, tai Atrium viesbutis su pusryciais 2 suaugusiems ir 2 vaikams 140 lt antra nakvyne pries Plitvicas vietoje ziuresim.
QUOTE(Tomassella @ 2012 05 25, 20:49)
mes irgi ketvirtadieni isvaziuojam pro ten pat, uzsisakeme nakvyne Vyskove pries Brno 20 km, tai Atrium viesbutis su pusryciais 2 suaugusiems ir 2 vaikams 140 lt antra nakvyne pries Plitvicas vietoje ziuresim.
O čia šitas gal ? www.atriumpenzion.cz/
Nerandu tokio miestelio kaip Vyskovas.
QUOTE(eceris @ 2012 05 25, 10:44)
itariu tamsta drauguzi vaziuoji per siena nutaises protokolna morda as dar neislipes is masinos,isisiepes iki ausu, imu aiskinti, kad esam turistai. ir jokiu reikalu su vengru mentais neturejau-tiesiog vaziuoju per visas salis su srautu-jei srautas 120 ir as tiek, jei srautas 150, as irgi neatsilieku. nereikia buti isisokeliu ir niekas taves nepastebes...
mokink ir mokink tave-laikas imti galvoti ka darai, po to tik daryti
mokink ir mokink tave-laikas imti galvoti ka darai, po to tik daryti
Nezinau, šiaip manęs niekas labai nėra kratęs tik kertant nakti Serbijos sieną, prisikabino kodėl dukros pavardė yra kitokia negu mūsų. Gerai kad žmona turėjo teises su savo mergautine pavarde. Pernai važiavom su Lietuvos vėliava, šiais metais irgi visa kelia su trispalve, šiaip daug kas mojuoja nes Lietuva jiems žinoma šalis. Mašina musų eilinė Jeep V8
QUOTE(5634 @ 2012 05 26, 22:52)
Labai lauksim jusu reportazo tiek apie kelione tiek apie nakvyne Cekijoj bei prie Plitvicos ezeru , planuojam toki pati marsruta.
butinai dabar ziuriu gismeteo vis gereja gereja jauciu nebeziuresiu, kaip bus taip. Dar man buvo susisviete, kad isvarom ketvirtadieni, bet pasirodo treciadieni teks suktis dar greiciau viska susiruosti, nebezinau, nuo ko pradeti
Pirmaji karta kai ivazinejom i kraotija - muitininkas tamsiu paros metu jau, iskrate visa masina ir kartojo kelias savo frazes anglu kalba " you have kokoin hashis tabako" atsisedau ant bardiuro salia masinos, o as jam visa valanda "no no no". Toks musu pirmas sienos kirtimas kroatijoje Daugiau to nepasitaike, isskyrus kai teko kirsti siena su teisemis - nes pasa drauge palikusi namie buvo :D
QUOTE(Tomassella @ 2012 05 27, 20:25)
butinai dabar ziuriu gismeteo vis gereja gereja jauciu nebeziuresiu, kaip bus taip. Dar man buvo susisviete, kad isvarom ketvirtadieni, bet pasirodo treciadieni teks suktis dar greiciau viska susiruosti, nebezinau, nuo ko pradeti
Mes išvažiuojam kitą sekmadienį. O į kurią jūs dalį planuojat važiuoti ? Koks jūsų maršrutas ? Mes kadangi su vaikais, tai labai nevažinėsim. Planuojam KRK, RAB ir aplinkines salas. Jei bus šalta, gal tada į pietūs teks, nors tikiuosi, kad nesušalsim.
QUOTE(naktele @ 2012 05 27, 20:49)
Mes išvažiuojam kitą sekmadienį. O į kurią jūs dalį planuojat važiuoti ? Koks jūsų maršrutas ? Mes kadangi su vaikais, tai labai nevažinėsim. Planuojam KRK, RAB ir aplinkines salas. Jei bus šalta, gal tada į pietūs teks, nors tikiuosi, kad nesušalsim.
mes i Rovinj, pirmiau dar i Plitvicas.
man dabar galvos skausmas, ka pasiimti is maisto kelionei ir tureti bent jau pusryciams, nes pietus ir vakariene planuojame pirkti ten nesinori prisipirkti nesamoniu, bet kad ir vaikai turetu, ko uzkrimsti.
QUOTE(Tomassella @ 2012 05 25, 19:49)
Sveiki, na o aš ką tik gavau atsakymą iš Atrium tokį:
confirmation:
1 room for 4 persons - 9. - 10.6. 2012 - 1 night
price incl.breakfast: 1680,- czk
best regards
hotel atrium-jarošová l.
Tai gaunasi 228lt , nepigu taip jau labai.
QUOTE(snickers @ 2012 05 27, 22:27)
Sveiki, na o aš ką tik gavau atsakymą iš Atrium tokį:
confirmation:
best regards
hotel atrium-jarošová l.
confirmation:
best regards
hotel atrium-jarošová l.
o man: --
confirmation - 1 room for 4 persons.
Price incl.breakfast: 980,- czk gali buti, kad nuo birzelio kitos kainos arba kambariu nelabai like, tai ir brangiau siaip man sita viesbuti rekomendavo, kas jau yra buve, kad jaukus, patogus, fainas viesbutukas, tai ir nusprendem nesibrauti i Brno, o apsistoti ten.