Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame

QUOTE(Linutelia @ 2012 04 23, 08:55)
Fggh, netiko megztukas tas ryškus? Ar šiaip nepatiko?  smile.gif

Jos az perpildytas, turbut del megztuko hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2012 04 23, 11:03)
Jos az perpildytas, turbut del megztuko  hihihi.gif

Turbut, kad norinčių daug ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 04 23, 10:04)
Turbut, kad norinčių daug  ax.gif

as jau rasiau, kad imu, bet sesei pasirodo nereikia tokios spalvos doh.gif tai jei kam reikia, perleisciau rezervacija, jei ji mano smile.gif nes pati tai neilisiu manau...
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 04 23, 10:19)
as  jau  rasiau, kad  imu,  bet sesei pasirodo  nereikia tokios spalvos doh.gif  tai jei kam reikia, perleisciau rezervacija,  jei ji mano smile.gif nes  pati tai  neilisiu manau...

as ieskau to ryskaus megztuko 4u.gif
Atsakyti
As irgi bandziau siust. Bet dezute jau pilna smile.gif
Yra zmoniu kurie anksciau uz mano dukryte keliasi wink.gif
Pamiegot iki 10 ner blogai, bet labai daznai pramiegam visus gerus reikalus biggrin.gif
Atsakyti
Labai graziai ant Jusu atrodo, ir tikrai ne per laisvas schmoll.gif Aptemptas jis visai nesiziuretu smile.gif
Atsakyti
Man tai jis toks paprastas, visai nieko ypatingo. Ir dar liemenėlė persišviečia...
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2012 04 23, 13:20)
Labai graziai ant Jusu atrodo, ir tikrai ne per laisvas schmoll.gif  Aptemptas jis visai nesiziuretu smile.gif

Gal ir taip smile.gif
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2012 04 23, 13:20)
Man tai jis toks paprastas, visai nieko ypatingo. Ir dar liemenėlė persišviečia...

Aha, liemenėlė tai persišviečia... Ai man tokie paprasti labiausiai ir patinka biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas galit pamatuot sio megztuko S dydzio ilgi? Turiu XS, dabar uzsisakiau dar S, tai S trumpesnis uz XS gerokai doh.gif Ir daug daugiau "pukuotas" biggrin.gif Kai istraukiau is maiso, tai plaukai tiesiog pasisiause stovejo, ir tokie ilgi jie lotuliukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2012 04 23, 12:31)
Gal kas galit pamatuot sio megztuko S dydzio ilgi? Turiu XS, dabar uzsisakiau dar S, tai S trumpesnis uz XS gerokai doh.gif  Ir daug daugiau "pukuotas" biggrin.gif  Kai istraukiau is maiso, tai plaukai tiesiog pasisiause stovejo, ir tokie ilgi jie  lotuliukas.gif

Eilini karta J.Crew nupjove gryba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(balbetka @ 2012 04 23, 12:20)
Labai graziai ant Jusu atrodo, ir tikrai ne per laisvas schmoll.gif  Aptemptas jis visai nesiziuretu smile.gif

Visiska sutinku. Ir matau, kad ir man ir sesei xxs mazas bus doh.gif

Linutelia, koks jusu ugis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 23 balandžio 2012 - 11:47
QUOTE(balbetka @ 2012 04 23, 12:31)
Gal kas galit pamatuot sio megztuko S dydzio ilgi? Turiu XS, dabar uzsisakiau dar S, tai S trumpesnis uz XS gerokai doh.gif  Ir daug daugiau "pukuotas" biggrin.gif  Kai istraukiau is maiso, tai plaukai tiesiog pasisiause stovejo, ir tokie ilgi jie  lotuliukas.gif
user posted image

Pas mane XS melynas,tai jokiu plauku..net nusistebejau,kai cia jau seniau panos rase,kad seriasi jis,kiti rubai apkimba plaukais,tai mano kaip medvilninis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RII: 23 balandžio 2012 - 11:47