Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame

QUOTE(wife @ 2012 04 22, 21:26)
Bet spalva grazi?  smile.gif

grazi smile.gif nufotografuociau, bet siandien labai apsiniauke, prieblanda namie.
Atsakyti
http://www.jcrew.com...~~~~~/64784.jsp

Pirkau S dydi, tai galiu ilisti su drauge i ji blink.gif storokas, fainas
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2012 04 23, 08:40)
http://www.jcrew.com...~~~~~/64784.jsp

Pirkau S dydi, tai galiu ilisti su drauge i ji  blink.gif  storokas, fainas

vakar maciau sese mano su S dydziu. toks platokas, bet galima apsimest, kad toks medelis, man graziai atrode
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 04 23, 07:47)
vakar  maciau sese  mano su S  dydziu. toks  platokas,  bet galima  apsimest, kad toks  medelis,  man  graziai atrode

Jo, jis platokas kaip reikiant, ant manes jis kaip swing megztukas. Gal siaurint.. Grazus tikrai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vuolia: 23 balandžio 2012 - 07:58
labai ieskau tokiu batu. reikalingas dydis 38 (25 cm peda). gali buti ir nesioti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2012 04 23, 08:57)
Jo, jis platokas kaip reikiant,  ant manes jis kaip swing megztukas. Gal siaurint.. Grazus tikrai

nu man mano seses platesnis nei ant manikenes, bet gaunasi man toks stiliukas kaip 70- uju ar kelintu.. net nzn kaip paaiskinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2012 04 23, 08:57)
Jo, jis platokas kaip reikiant,  ant manes jis kaip swing megztukas. Gal siaurint.. Grazus tikrai

O kaip ilgis?
As S laukiu, negi bus didelis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 04 23, 08:39)
O kaip ilgis?
As S laukiu, negi bus didelis unsure.gif

Trumpas, apie 54 cm
Atsakyti
QUOTE(vuolia @ 2012 04 23, 09:44)
Trumpas, apie 54 cm

Zodziu... doh.gif Platus ir dar trumpas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 04 23, 10:46)
Zodziu... doh.gif Platus ir dar trumpas verysad.gif

As vakar siuo megstuku irgi buvau pasipuosus. Man su 176 cm ugiu tikrai trumpas, bet uzsidejau sijonuka aukstu liemeniu ir tiko. Jei uzsideciau ka nors zemu liemeniu, nuogas pilvas matystusi blush2.gif . O siaip labai fainas audinys, toks tvirtas, tamprus (atrodo kaip gumos butu iausta).
Atsakyti
QUOTE(Dowie @ 2012 04 23, 08:51)
As vakar siuo megstuku irgi buvau pasipuosus. Man su 176 cm ugiu tikrai trumpas, bet uzsidejau sijonuka aukstu liemeniu ir tiko. Jei uzsideciau ka nors zemu liemeniu, nuogas pilvas matystusi  blush2.gif . O siaip labai fainas audinys, toks tvirtas, tamprus (atrodo kaip gumos butu iausta).

Jis su elastanu
Atsakyti
Fggh, netiko megztukas tas ryškus? Ar šiaip nepatiko? smile.gif
Atsakyti