Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame

QUOTE(special @ 2012 04 20, 18:22)
Sita http://www.jcrew.com...~~~~~/67637.jsp
Didinta 4u.gif
Emiau S, tai atitinka gal net L, nu M+ biggrin.gif trikotazas geras, ne tysalas mirksiukas.gif

As emiau M, bet atitinka koki XL, labai didinta
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 04 20, 21:32)
Ir niekaip nesuprantu, nu kodel jcrew daro taip aukstai liemeni sukneliu... Man daugau nei viena del to netiko...

drinks_cheers.gif Nelaikau savęs aukštaūge (1.72), bet visų J.Crew suknių liemuo man per aukštai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyte66 @ 2012 04 20, 22:51)
drinks_cheers.gif  Nelaikau savęs aukštaūge (1.72),  bet visų  J.Crew suknių liemuo man per aukštai  doh.gif

Man tas pats. Bet man taip del dideles krutines, nes del jos, liemuo kuris ir taip ant ribos, pakyla dar auksciau... verysad.gif
Atsakyti
O sitos suknytes niekas neturit? 4u.gif kazin kaip dydziai.. g.gif
user posted image
http://www.jcrew.com...~~~~~/73194.jsp
Papildyta:
QUOTE(Aleja.lt @ 2012 04 20, 21:40)
Su 83-60-85 XXS

O ta suknyte labai trumpa? blush2.gif
Atsakyti
Ilka* labai graziai atrodot thumbup.gif
Kadangi as neturejau sukneliu is Jcrew, tik marskinukus,maikutes, tai pamaniau kad liemuo aukstokas del to, kad emiau suknyte petite dydzio, bet paskaicius jusu visu komentarus, matau, kad daugumos sukneliu taip yra g.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už gražius žodžius 4u.gif Liemuo tikrai aukštokai, bet su tokiu ūgiu nesistebiu. blush2.gif Galvojau tik man jis aukštokai, bet gal mažesniuose dydžiuose liemens dalis trumpesnė.

Pamatavau suknelę, bet realiai šie išmatavimai nelabai ką reiškia, nes audinys visiškai netamprus, tai jei suknelė atitiks centimetras į centimetrą, neišeis nei atsisėsti, nei rankų pakelti ax.gif

10 dydis:

Krūtinė - 47 cm.
Pečiai - 34,5 cm (dar rankovytės šiek tiek prideda)
Liemuo - 40 cm.
Klubai - 54 cm.
Atsakyti
QUOTE(Ilka* @ 2012 04 21, 00:32)
Ačiū visoms už gražius žodžius  4u.gif  Liemuo tikrai aukštokai, bet su tokiu ūgiu nesistebiu.  blush2.gif Galvojau tik man jis aukštokai, bet gal mažesniuose dydžiuose liemens dalis trumpesnė.
Pamatavau suknelę, bet realiai šie išmatavimai nelabai ką reiškia, nes audinys visiškai netamprus, tai jei suknelė atitiks centimetras į centimetrą, neišeis nei atsisėsti, nei rankų pakelti  ax.gif

10 dydis:

Krūtinė - 47 cm.
Pečiai - 34,5 cm (dar rankovytės šiek tiek prideda)
Liemuo - 40 cm.
Klubai - 54 cm.

Aciu, tai jo, man per krutine mazesns irgi dydis netiks.... Tai irgi nebent 10 imti ir siaurinti... Bet ji gaunasi pamazinta g.gif
Atsakyti

O mergaites, ne toj temoj parasiau, atsiprasau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 21 balandžio 2012 - 08:06
QUOTE(Lyn @ 2012 04 21, 08:28)
Vix vienai maudinmkei nuolaida ki ryt, man visai patink! Bet va su dydziais visai susimakalavu. Galvojau man  reikia L virsaus, bet va savita su panasiais ismatavimais  paeme S  tube tipo bigsmile.gif

jau maciau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savita1: 21 balandžio 2012 - 08:04
QUOTE(linute_klp @ 2012 04 20, 22:56)
O ta suknyte labai trumpa?  blush2.gif

Tokia pat kaip ant monekenes. Nors as tik 167. Jos manyciau aukstesnes..
Atsakyti
QUOTE(savita1 @ 2012 04 21, 08:53)
jau maciau

drinks_cheers.gif bet as nusiuncia kita, senai jos noriu, bet dydziu nebudavo?..siaubakas, kad reiskia apsimiegojusiai lysti i pad... Galvojau kad agrastuose rasau 4u.gif dar karta sorry uz off topic 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 21 balandžio 2012 - 08:07
QUOTE(Lyn @ 2012 04 21, 09:05)
drinks_cheers.gif  bet as nusiuncia kita, senai jos noriu, bet dydziu nebudavo?..siaubakas, kad reiskia apsimiegojusiai lysti i pad... Galvojau kad agrastuose rasau 4u.gif dar karta sorry uz off topic 4u.gif

Parodyk agrastuose koki imi 4u.gif
Atsakyti