Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame

QUOTE(inga_ @ 2012 05 01, 18:24)
manau , kad ne mano 88-90 perku usa2 tai visados būna gerai mirksiukas.gif

turiu tippi leopardinį S labai viskas gerai, manu dydį atitinka, man jis labai gerai, kaip nekeista blink.gif  thumbup.gif  su 88-90 cm krutine

Tada lauksiu 2 dydžio, gal sužvejosiu. Kristela irgi siūlė 2imti...

Aš irgi turiu leopardinį tik XS. Puikiai tinka su 90cm. Matomai, nelabai skiriasi dydžiai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo micefee: 01 gegužės 2012 - 18:28
kaip šitas simpatiškom vasariškom wub.gif spalvom megztukas? bijau tik sudėtis, kad vien medvilnė g.gif verysad.gif watercolir floral megztukas
ir kaina gal aukštoka? ar perkate kas jį?
My Webpage
Papildyta:
QUOTE(micefee @ 2012 05 01, 19:28)
Tada lauksiu 2 dydžio, gal sužvejosiu. Kristela irgi siūlė 2imti...

Aš irgi turiu leopardinį tik XS. Puikiai tinka su 90cm. Matomai, nelabai skiriasi dydžiai...

jo biškuti man šoniukai laisviau, bet gerai, nebenoriu tik tik thumbup.gif drinks_cheers.gif bet ptukai man viskas wub.gif tik dar nesidėjau į darbelį, gal jau ryt reiks užsidėti tongue.gif
Papildyta:
ir dar noriu pagalbos, kaip šita suknutė, ar neatrodys, kaip chalatas lotuliukas.gif
nors rašo šilkas su organza, taip?

kokį dydį imti su 88-90 krutine g.gif ax.gif 2 ar 4? patarkite, atrodo labai simpatiška, noriu pilkos nes tik 4 usa beliko verysad.gif arba tos rudos šviesiai yra usa2 ax.gif

My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inga_: 01 gegužės 2012 - 18:52
Man Tippi su 98cm M puikiai, lengvai apgules.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 05 01, 19:55)
Man Tippi su 98cm M puikiai, lengvai apgules.

As su 92cm Tippi M pasiemiau ax.gif Turbut skesiu unsure.gif Nors man siaip patinka laisvesni rubai, tai gal kaip nors.
Atsakyti
niekas nepakomentuoja suknutės MELANIE IN SILK ORGANZA verysad.gif verysad.gif
gal kas turite, kokį dydį imti ir aplamai kaip ta suknutė aplamai g.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu padėkot visoms patarusioms dėl kelnyčiū cafe capri in wool 4u.gif 4u.gif 4u.gif ,
4 dydis puikiai tiko su 97 cm per klubus.

tippi leopardinis S dydis man su 88 cm geras, tik nežinau dar ar pasiliksiu.

Megztukas vilnonis su angora aukstu kalu ir su pynemis S dydis irgi geras, nors buvo rasyta , kad didintas.

gerų pirkimų mergaitės ir dar kartą ačiū už patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivute_DV @ 2012 05 02, 07:39)
Sveikos, noriu padėkot visoms patarusioms dėl kelnyčiū cafe capri in wool 4u.gif  4u.gif  4u.gif ,
4 dydis puikiai tiko su 97 cm per klubus.

eina sau, 4...
tai gal šlaunys plonos? Nes aš per tas savo sardeles bliam, didesnio dydžio ieškot turiu vis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gailiute @ 2012 05 01, 21:01)
As su 92cm Tippi M pasiemiau ax.gif Turbut skesiu unsure.gif Nors man siaip patinka laisvesni rubai, tai gal kaip nors.

Man su 93cm kazkur krutine M tippi kaip tik, (mano ugis 179, ilgio uztenka krenta lb graziai) ne uz ka nenoreciau mazesnio.. 4u.gif

P.S. jei kam reiks komentaru apie SOPHIA arba KAYLA silkines sukneles klauskit - emiau sesei, labai labai superines! Ir pagavom gerai - uz abi gavosi 290lt blink.gif thumbup.gif dvi nuostabios iseigines silkines sukneles.. Anryl..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marsele: 02 gegužės 2012 - 08:38
QUOTE(marsele @ 2012 05 02, 08:33)
Man su 93cm kazkur krutine M tippi kaip tik, (mano ugis 179, ilgio uztenka krenta lb graziai) ne uz ka nenoreciau mazesnio.. 4u.gif

O tai turetu tuomet ir man tikti, as esu 183cm ugio biggrin.gif

Kokio dydzio man siu marskinuku reiktu su 92cm ir placiais peciais: 4 ar 6? g.gif
http://www.jcrew.com...~~~~~/48474.jsp
Atsakyti
6 turbut imciau.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 05 02, 09:25)
6 turbut imciau.

Dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(marsele @ 2012 05 02, 09:33)

P.S. jei kam reiks komentaru apie SOPHIA arba KAYLA silkines sukneles klauskit - emiau sesei, labai labai superines! Ir pagavom gerai - uz abi gavosi 290lt blink.gif  thumbup.gif dvi nuostabios iseigines silkines sukneles.. Anryl..

gal galir ideti nuorodas ir pakomentuoti koki dydi su kokiais ismatavimais emet?
Atsakyti