Man patinka jų batai
Išploviau visgi minnetonkas, super...būčiau nerizikavus, bet laukiu jau naujų-pirkau antrą porą, nes kaina tai dabar jų su nuolaida kaip už tapkes...kailis koks švelnus ir šiltas viduje, tai va-buvo baisūs, dukra sugeba po visokius purvus pabraidyt, nors pas mus jo ir netrūksta, viskas gerai-nors bijojau kad sukietės..tik kailiukas viduj biski pasidažė, tik nežinau nuo kurių batų, nes kartu buvau įmetus dar kitus
gavom dar šiuos gražuolius, kailiukas viduj irgi minkštutis švelnutis
QUOTE(regal @ 2012 04 27, 17:16)
As sunui, nesiojanciam 39, siuos uzsakiau 7,5, nes mazesniu jau nebebuvo, tai negi irgi bus dideli reiks tada ziureti 6, bet tada cia vadinasi UK dydziais batai pazymeti
gal bet kokybė sakau prilygsta pilnai dolitos batams, bet kaina tai nedolitiška tris kartus žemesnė, tikrai verti dėmesio, gaudysiu jau ktus dydžius visai šeimai vėl
jo ir tas megztukas tippi leopardinis, tikrai smagus
Papildyta:
QUOTE(Vlastimila @ 2012 04 27, 18:00)
Man patinka jų batai
Išploviau visgi minnetonkas, super...būčiau nerizikavus, bet laukiu jau naujų-pirkau antrą porą, nes kaina tai dabar jų su nuolaida kaip už tapkes...kailis koks švelnus ir šiltas viduje, tai va-buvo baisūs, dukra sugeba po visokius purvus pabraidyt, nors pas mus jo ir netrūksta, viskas gerai-nors bijojau kad sukietės..tik kailiukas viduj biski pasidažė, tik nežinau nuo kurių batų, nes kartu buvau įmetus dar kitus
tikiu, kad smagūs jūsų batukai bus ir patogūs
man atrodo, kad aš pirksiu j.crew ne rūbus, o batus nes pradedu įsimylėti jų batus, bet jei koja man siaurą turėčiau, tai iš vis būtų, o ne kaip su cece balerinkėm buvo plati, kaip dramblio pėda
Biscuit,o kaip tai tas paltukas JCREW, kur pirkai dvieju dydziu? as dar savojo negavau
QUOTE(citanika @ 2012 04 24, 13:24)
as su 92cm turiu 2 dydi - ne per daug aptemtos, nei laisvos
QUOTE(inga_ @ 2012 04 25, 07:13)
0usa, jau taip aptemtai, jau ir kanto nebėra, kaip pas manikenę, atrodė jau kito modeliuko
Na merginos įpilsiu dar žibaliuko į diskusiją apie Cafe capri. Gavau 0 šviesiai mėlynas. Su 92 negaliu atsidžiaugti, kad neieškojau 2 - ir 0 šiek tiek didelės. Išmatavus per klubus 46-47, per liemenį apie 38-39. Tai kaip suprasti? Dydžiai skiriasi pagal spalvas?
Įtariu, kad norėsiu kitų spalvų, nes kelnytės , bet kokio dydžio ieškoti vis tiek NE aiškiau
QUOTE(Passero @ 2012 04 27, 19:44)
Na merginos įpilsiu dar žibaliuko į diskusiją apie Cafe capri. Gavau 0 šviesiai mėlynas. Su 92 negaliu atsidžiaugti, kad neieškojau 2 - ir 0 šiek tiek didelės. Išmatavus per klubus 46-47, per liemenį apie 38-39. Tai kaip suprasti? Dydžiai skiriasi pagal spalvas?
Įtariu, kad norėsiu kitų spalvų, nes kelnytės , bet kokio dydžio ieškoti vis tiek NE aiškiau
O jos jums negraužia, nes aš pasimatavau ir negalėčiau nešioti ant nuogo kūno, nes graužia
QUOTE(annesears @ 2012 04 27, 20:14)
Biscuit,o kaip tai tas paltukas JCREW, kur pirkai dvieju dydziu? as dar savojo negavau
Ir aš negavau Ir atsiuntė Kriu tik vieną, kito ne Tai dabar net nežinau kurį dydį gausiu Žodžiu sukonkaktuojam, kai jau gausim, gal keisimės, jei tau tavo netiks, o tiks mano
QUOTE(regal @ 2012 04 27, 22:12)
O jos jums negraužia, nes aš pasimatavau ir negalėčiau nešioti ant nuogo kūno, nes graužia
O man Cafe capri medziaga kaip tik pasirode itin svelni ir maloni, tad nupirkau net kelias spalvas. Bet pasirode, kad to paties dydzio, bet skirtingu spalvu kelnes kiek skiriasi ismatavimuose Tas pats ir su Tippi megztuku. Zodziu, jcrew issidirbineja kaip gali, kad tik ieskotume ir nenurimstume
QUOTE(Aireda @ 2012 04 27, 21:41)
O man Cafe capri medziaga kaip tik pasirode itin svelni ir maloni, tad nupirkau net kelias spalvas. Bet pasirode, kad to paties dydzio, bet skirtingu spalvu kelnes kiek skiriasi ismatavimuose Tas pats ir su Tippi megztuku. Zodziu, jcrew issidirbineja kaip gali, kad tik ieskotume ir nenurimstume
Bet juk nera is vidines kelniu puses jokio pamusalo? Taip sakant vilna lieciasi tiesiogiai prie koju? As ziurejau ir ziurejau i cafe capri, bet taip ir nenusipirkau, nes nelabai mano oda vilna megsta... galvojau graus man
QUOTE(Gailiute @ 2012 04 27, 23:03)
Bet juk nera is vidines kelniu puses jokio pamusalo? Taip sakant vilna lieciasi tiesiogiai prie koju? As ziurejau ir ziurejau i cafe capri, bet taip ir nenusipirkau, nes nelabai mano oda vilna megsta... galvojau graus man
Tai kad viskas priklauso nuo vilnos isdirbimo. Buvau nusipirkus kitokias Jcrew kelnes (taip pat vilnones), ju medziaga buvo tokia plona, kad net neitarciau, kad tai vilna.
Arba, pvz, vyriski kostiumai vilnoniai, mano vyras tokius megsta, pasiuti is plonytes medziagos, galima vasara nesioti. Ir apie joki kandziojima net kalbos negali buti.
As taip pat buvau ispatusi, kad vilna kandzioja, negalejau deveti vilnoniu drabuziu, bet dabar supratau, kad viskas priklauso nuo vilnos isdirbimo. Na, nebent yra padidintas jautrumas
QUOTE(Passero @ 2012 04 27, 19:44)
Dydžiai skiriasi pagal spalvas?
Tikrai taip, aš turiu trijų spalvų, tai vienos aptemptesnės, kitos laisvesnės, o po darbo dienos iš vis kabo
QUOTE(Aireda @ 2012 04 27, 21:41)
Jei kas jautrus vilnai, tai manau jos dirgins
QUOTE(Gailiute @ 2012 04 27, 22:03)
nera pamusalo
as tikrai nejautri, normaliai nesioju crew megztukus ir su alpaca, ir metallic megztukeli, bet sitos kelnes man jauciasi nelabai maloniai
Kas link akmenuko i J.Crew darza..
Turiu sias kelnes - nesumeluosiu sakydama, kad graziausios mano turimos Labai standzios, svelnios medziagos - silkas/vilna/polisteris, su pamusalu. Tik... gavau klesnes skirtingu ilgiu...Viena centimetru ilgesne uz kita Gerai,kad vis tiek siek tiek jas atlenkinesiu, tai siuveja sulygins
Modeliukas idealus apvaliu slaunyciu savininkems, nes graziai jas minimizuotu ir pasleptu... Man su 88cm klubiukais 00 dydi teko nemazai siaurint butent ties kojyciu virsutine dalimi. O siaip labai dailios ir ispudingos
Turiu sias kelnes - nesumeluosiu sakydama, kad graziausios mano turimos Labai standzios, svelnios medziagos - silkas/vilna/polisteris, su pamusalu. Tik... gavau klesnes skirtingu ilgiu...Viena centimetru ilgesne uz kita Gerai,kad vis tiek siek tiek jas atlenkinesiu, tai siuveja sulygins
Modeliukas idealus apvaliu slaunyciu savininkems, nes graziai jas minimizuotu ir pasleptu... Man su 88cm klubiukais 00 dydi teko nemazai siaurint butent ties kojyciu virsutine dalimi. O siaip labai dailios ir ispudingos