Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame

QUOTE(linamog @ 2012 04 25, 16:25)
As irgi ta pati norejau rasyt.

As 172cm ugio, 98/78/98, turiu Tall8 Thinsulate dydi palto, tip top, bet storesnio megztuko jau nebepasivilkciau. Jusu vietoj imciau 2Tall, nemazinciau dydzio.

Linamoq dekoju Jums, labai svarbi ir aktuali man si info.
Aciu, dabar belieka sugauti, ko noriu 4u.gif
Atsakyti
aciu uz atsakymus del batuku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2012 04 25, 16:36)
Aciu, dabar belieka sugauti, ko noriu 4u.gif

Tall nera didintas, tik ilgesnis, neapsigaukite smile.gif na bent jau su kelnemis taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karolinc' @ 2012 04 25, 21:16)
Tall nera didintas, tik ilgesnis, neapsigaukite  smile.gif  na bent jau su kelnemis taip  smile.gif

doh.gif laukiy 2 tall kelniu.... Ryskiai neilisiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chloja @ 2012 04 25, 16:36)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lyn @ 2012 04 25, 21:29)
doh.gif  laukiy 2 tall kelniu.... Ryskiai neilisiu doh.gif

Sitiek begiodama i viena klesne visa tilpsi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karolinc' @ 2012 04 25, 21:16)
Tall nera didintas, tik ilgesnis, neapsigaukite  smile.gif  na bent jau su kelnemis taip  smile.gif

Dekui, tadu reikes bandyti savo "tradicini" 2 dydi 4u.gif
Atsakyti
Pasiėmiau šiandien leopardinį tippi. Labai patiko ir visai nesigailiu, kad pirkau. Lengvas, plonas, puošnus ir netrumpas. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(micefee @ 2012 04 25, 22:27)
Pasiėmiau šiandien leopardinį tippi. Labai patiko ir visai nesigailiu, kad pirkau. Lengvas, plonas, puošnus ir netrumpas.  thumbup.gif

Ir aš nesigailiu. drinks_cheers.gif
Šnd krūvelę pasiėmiau, tai labiausiai patiko Tatted lace sweater wub.gif Nerealiai gražus, puošnus, kartu paprastas ir labai labai patiko wub.gif
user posted image
Atsakyti
ar yra turinciu silk cami? ar dydis atitinka? man reiktu s, nebus per trumpa ant 174cm? 4u.gif
Atsakyti
As dar papildysiu del Lillian dress, gal kam aktualu bus smile.gif
kadangi turiu 2 dydzius, vyras vis zize ko kitos napasimatuoju, tai emiu ir pasimatavau 2 dydi, nors buvau nusprendusi 4 pasilikti, ir kagi, 2 man patiko dar labiau:super taip graziai apglunda, kaip ant manekenes, maziau pasipute ant klubu, bet judesius aisku varzo siek tiek virsuje, veliau kai galesiu ikelsiu nuotraukyte.
tai tiek rolleyes.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Anisa @ 2012 04 26, 08:15)
As dar papildysiu del Lillian dress, gal kam aktualu bus smile.gif
kadangi turiu 2 dydzius, vyras vis zize ko kitos napasimatuoju, tai emiu ir pasimatavau 2 dydi, nors buvau nusprendusi 4 pasilikti, ir kagi, 2 man patiko dar labiau:super  taip graziai apglunda, kaip ant manekenes, maziau pasipute ant klubu, bet judesius aisku varzo siek tiek virsuje, veliau kai galesiu ikelsiu nuotraukyte.
tai tiek rolleyes.gif  thumbup.gif

Lauksim nuotraukytės.
Atsakyti