Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame

QUOTE(tiubiteika @ 2012 04 24, 12:52)
o siaube as su 92 pasiėmiau 2 dydi nejau bus didelės  doh.gif  kaip užkniso jau mane tie dydžiai 0 inkariukai maži tai 2 emiau jau uztikrintai, na jai dydis netiks reik supykti ir nelysti i tas pardes. Paskutiniu metu pradedu galvoti kad pigiau lt apsipirkti nors ir didesne kaina o ne kai kruvos stovi netinkamo dydžio  arba tenka parduoti pigiau nei mokėjau verysad.gif

Tiubiteika kai gausi viskas bus tada tau aisku, nes is tikro cia viskas priklauso nuo figuros, kas vienai vienaip atrodo kitai su tais paciais ismatavimais visai kitaip atrodyti gali, cia ne rodiklis tikrai mirksiukas.gif

QUOTE(inga_ @ 2012 04 24, 13:17)
cafe capri in wool 0 usa per užtrauktuką plotis yra 44cm.x2 tai va 88cm apimtis per klubus, tai klubams 90-92cm. max.
nes aš pati turėjau 0 usa ir šiandien pardaviau, nes man su 94cm klubais jau aptemptoka buvo, jau kantas nebuvo laisvai
tas kažkas pergyvena čia temoje kad su 93cm bus 0 dydis didelės, tai tikrai raminu, tikrai bus tik tik, va kaip rašo KRISTELA jei mėgstate aptemčiau tai 0usa, bet čia skonio reikalas ir dar kokios šlaunys jei kudutės ir ilgesnių kojų, tai 0usa gerai, mano atveju nepasitvirtino 0usa, dabar laukiu 2usa ir parašysiu tada.

drinks_cheers.gif

QUOTE(tiubiteika @ 2012 04 24, 13:25)
na jai 88 cm tai turi buti antras kaip tik, na sia savaite turiu gauti ir bus aisku bet taip tikiuosi kad tiks  4u.gif

Viskas gerai bus tikiuos, kai gausi parasyk ar tiko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiubiteika @ 2012 04 24, 21:52)
o siaube as su 92 pasiėmiau 2 dydi nejau bus didelės  doh.gif  kaip užkniso jau mane tie dydžiai 0 inkariukai maži tai 2 emiau jau uztikrintai, na jai dydis netiks reik supykti ir nelysti i tas pardes. Paskutiniu metu pradedu galvoti kad pigiau lt apsipirkti nors ir didesne kaina o ne kai kruvos stovi netinkamo dydžio  arba tenka parduoti pigiau nei mokėjau verysad.gif

as su 92cm turiu 2 dydi - ne per daug aptemtos, nei laisvos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(citanika @ 2012 04 24, 14:24)
as su 92cm turiu 2 dydi - ne per daug aptemtos, nei laisvos thumbup.gif

citanika, jei jums gerai ir man bus gerai drinks_cheers.gif nes man jūsų porą rūbelių tiko idealiai, jūs šiek tiek per 1-2cm.lieknesnė tongue.gif ir aš laukiu usa2 dėl laisvumo, nes jau 0usa, jau taip aptemtai, jau ir kanto nebėra, kaip pas manikenę, atrodė jau kito modeliuko, tai manau, kad būsiu gerai apsisprendusi g.gif ax.gif
Atsakyti
Matau diskusijos persikele i Isparduotuve smile.gif
Cia temai pagyvinti vienos merginos pasakojimas apie Cafe capri is vaiku skyriaus (Jos gabaritai man iki siol mistikai-neitiketinai mazi):
Kelnes sios:
http://www.jcrew.com...D=1335264041221
Blogas:
http://www.google.lt.../...um=1&itbs=1
Atsakyti
kinietike, nesistebiu, kad laai mazute ir smulkute
Atsakyti
Puikios Cece balerinos ebay 4u.gif VA Man leopardu jau gana, o ir dydis ne tas ax.gif Gal kam pravers ax.gif
Papildyta:
Tiesa, ar Jus labai priekabios jcrew kokybei? As gavau marskinukus su blogai islygintu kalnierium ir kelnes su "dvigubu" kantu doh.gif Truputi susinervinau, nes bijau, kad nepavyks "atlygint" kaip reikia ax.gif Jcrew lygintojoms minusa "dedu" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 04 25, 10:54)
Tiesa, ar Jus labai priekabios jcrew kokybei? As gavau marskinukus su blogai islygintu kalnierium ir kelnes su "dvigubu" kantu doh.gif Truputi susinervinau, nes bijau, kad nepavyks "atlygint" kaip reikia ax.gif Jcrew lygintojoms minusa "dedu" biggrin.gif

aš net per daug priekabi doh.gif turbūt, kad moku siūti ir puikiai atskiriu kokybišką rūbą nuo prasto biggrin.gif ir taip, nervina, kai gaunu bile kaip nulygintą
Atsakyti
Merginos, kur galima paziureti balandzio menesio kataloga? g.gif
Atsakyti
Patarkite, prašau, Linen cowlneck tee, su 86cm krūtine, kurį dydį imti?

http://www.jcrew.com...72702/72702.jsp
Atsakyti
Pati maziausia, ir tai bus polaisvis.
Atsakyti
QUOTE(gedi @ 2012 04 25, 13:34)
Patarkite, prašau, Linen cowlneck tee, su 86cm krūtine, kurį dydį imti?

http://www.jcrew.com...72702/72702.jsp

XS imkit, man su 91- 92 S gerai
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2012 04 25, 12:39)
Pati maziausia, ir tai bus polaisvis.

Supratau, ačiū 4u.gif
Atsakyti