QUOTE(tiubiteika @ 2012 04 24, 12:52)
o siaube as su 92 pasiėmiau 2 dydi nejau bus didelės kaip užkniso jau mane tie dydžiai 0 inkariukai maži tai 2 emiau jau uztikrintai, na jai dydis netiks reik supykti ir nelysti i tas pardes. Paskutiniu metu pradedu galvoti kad pigiau lt apsipirkti nors ir didesne kaina o ne kai kruvos stovi netinkamo dydžio arba tenka parduoti pigiau nei mokėjau
Tiubiteika kai gausi viskas bus tada tau aisku, nes is tikro cia viskas priklauso nuo figuros, kas vienai vienaip atrodo kitai su tais paciais ismatavimais visai kitaip atrodyti gali, cia ne rodiklis tikrai
QUOTE(inga_ @ 2012 04 24, 13:17)
cafe capri in wool 0 usa per užtrauktuką plotis yra 44cm.x2 tai va 88cm apimtis per klubus, tai klubams 90-92cm. max.
nes aš pati turėjau 0 usa ir šiandien pardaviau, nes man su 94cm klubais jau aptemptoka buvo, jau kantas nebuvo laisvai
tas kažkas pergyvena čia temoje kad su 93cm bus 0 dydis didelės, tai tikrai raminu, tikrai bus tik tik, va kaip rašo KRISTELA jei mėgstate aptemčiau tai 0usa, bet čia skonio reikalas ir dar kokios šlaunys jei kudutės ir ilgesnių kojų, tai 0usa gerai, mano atveju nepasitvirtino 0usa, dabar laukiu 2usa ir parašysiu tada.
nes aš pati turėjau 0 usa ir šiandien pardaviau, nes man su 94cm klubais jau aptemptoka buvo, jau kantas nebuvo laisvai
tas kažkas pergyvena čia temoje kad su 93cm bus 0 dydis didelės, tai tikrai raminu, tikrai bus tik tik, va kaip rašo KRISTELA jei mėgstate aptemčiau tai 0usa, bet čia skonio reikalas ir dar kokios šlaunys jei kudutės ir ilgesnių kojų, tai 0usa gerai, mano atveju nepasitvirtino 0usa, dabar laukiu 2usa ir parašysiu tada.
QUOTE(tiubiteika @ 2012 04 24, 13:25)
na jai 88 cm tai turi buti antras kaip tik, na sia savaite turiu gauti ir bus aisku bet taip tikiuosi kad tiks
Viskas gerai bus tikiuos, kai gausi parasyk ar tiko