Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame

QUOTE(Aireda @ 2012 04 24, 10:37)
Matyt, ir nuo dydzio priklauso, koks bus ilgis. Man su tokiu pat ugiu ju ilgis kaip foto su geltonom capri, o dydis 0.

Su kokiais išmatavinaus tiko 0? Aš irgi tokio laukiu, užsigraušiu jeigu bus didelės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aireda @ 2012 04 24, 10:37)
Matyt, ir nuo dydzio priklauso, koks bus ilgis. Man su tokiu pat ugiu ju ilgis kaip foto su geltonom capri, o dydis 0.

arba tiesiog mano kojos trumpos lotuliukas.gif

o dėl kišenių ardymo, tai nemanau, kad daug vaizdas pasikeis, kad paskui jos neatviptų daug.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Arelija @ 2012 04 24, 11:09)
O kos pas Jus dydis ir cm per liemeni ir klubus,
nes as nesuprantu noreti man ju ar ne g.gif

Su 93 cm 0 dydis regular, nes as 169, ir atrodo taip kaip manekenei su melynom kelnytem ax.gif

QUOTE(varlyte3 @ 2012 04 24, 11:20)
Aha  wub.gif  Sitom tasytem labai susidomejau, bandysiu jauciu kokia ciupti  bigsmile.gif

Kur cia jas ciupti galima? g.gif

QUOTE(ypač @ 2012 04 24, 11:25)
aš irgi gavau Cafe capri wool, tai man jų ilgis nepatinka  schmoll.gif  man su 168cm regular beveik iki pėdos, norėčiau tokio ilgio, kaip toj foto su geltonom  doh.gif o dėl kanto, tai man šiek tiek prie klubo aptempčiau, bet šiaip dydis kaip tik.

blink.gif blink.gif man su 0 dydziu nieko panasaus, virs kauliuko kaip reikiant biggrin.gif

QUOTE(Aireda @ 2012 04 24, 11:37)

drinks_cheers.gif

QUOTE(-Gyte- @ 2012 04 24, 11:52)
Su kokiais išmatavinaus tiko 0? Aš irgi tokio laukiu, užsigraušiu jeigu bus didelės  doh.gif

93cm man mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaiciciaku @ 2012 04 24, 10:58)
Su 93 cm 0 dydis regular, nes as 169, ir atrodo taip kaip manekenei su melynom kelnytem ax.gif
Kur cia jas ciupti galima? g.gif
blink.gif  blink.gif  man su 0 dydziu nieko panasaus, virs kauliuko kaip reikiant biggrin.gif
drinks_cheers.gif
93cm man  mirksiukas.gif

4u.gif
Mano 64-92, bet jaučiu per liemenį vistiek reiks siaurint g.gif
Atsakyti
QUOTE(-Gyte- @ 2012 04 24, 11:59)
4u.gif 
Mano 64-92, bet jaučiu per liemenį vistiek reiks siaurint  g.gif

Gali buti, bet gal nedaug, bet jei pirktum 00 tai tikriasiai neilistum per slaunis, nes kiek suprantu jos max iki 90 cm... mirksiukas.gif
Atsakyti
Xxs http://www.jcrew.com...~~~~~/64784.jsp
Atsakyti
QUOTE(vaiciciaku @ 2012 04 24, 10:58)
Su 93 cm 0 dydis regular, nes as 169, ir atrodo taip kaip manekenei su melynom kelnytem

o siaube as su 92 pasiėmiau 2 dydi nejau bus didelės doh.gif kaip užkniso jau mane tie dydžiai 0 inkariukai maži tai 2 emiau jau uztikrintai, na jai dydis netiks reik supykti ir nelysti i tas pardes. Paskutiniu metu pradedu galvoti kad pigiau lt apsipirkti nors ir didesne kaina o ne kai kruvos stovi netinkamo dydžio arba tenka parduoti pigiau nei mokėjau verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiubiteika: 24 balandžio 2012 - 11:53
QUOTE(Cuddle @ 2012 04 24, 09:08)
taip, besirdziai, eisiu nuoga i vestuves dabar  doh.gif

Mūsų išparduotuvėje labai daug proginių suknučių, įvairių dydžių ir dar pigiau nei Jcrew mirksiukas.gif Nebent vestuvinės laukėt rolleyes.gif

QUOTE(zaRAza @ 2012 04 24, 09:40)
Klausimelis ax.gif Ar stiliaus nusikaltimas yra, jei Cafe capri wool kantas slaunu zonoj nesimato, o blauzdu matosi? ax.gif Pasiemiau savo kaprius, o kadangi as apvalaina moteriska, tai slaunys ir klubai siek tiek aptempti, nors liemuo tiesiog tobulai gula ax.gif Paziurejau foto nete, tai visur kantas visas matosi, bet tada kazkaip ant sikniuko negraziai kabo blink.gif
Ir dar- apie ju ilgi. Koks jis turi but? Toks kaip mano idetoj foto ar iki kauliuko? Nes mano kelnes petite, fotkej irgi petite, tai negi jos taip nutrumpintos ir skiriasi nuo regular? ax.gif

Įdėkite realią foto, įvertinsim mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(tiubiteika @ 2012 04 24, 12:52)
o siaube as su 92 pasiėmiau 2 dydi nejau bus didelės  doh.gif  kaip užkniso jau mane tie dydžiai 0 inkariukai maži tai 2 emiau jau uztikrintai, na jai dydis netiks reik supykti ir nelysti i tas pardes. Paskutiniu metu pradedu galvoti kad pigiau lt apsipirkti nors ir didesne kaina o ne kai kruvos stovi netinkamo dydžio  arba tenka parduoti pigiau nei mokėjau verysad.gif

Man irgi labai grazios sios kelnes, bet jau su dydziais visai mistika. Neisivaizduoju koki dydi imti su 97, nes man reikia petite, kad atrodytu taip, kaip turi buti unsure.gif
Atsakyti
cafe capri in wool 0 usa per užtrauktuką plotis yra 44cm.x2 tai va 88cm apimtis per klubus, tai klubams 90-92cm. max.
nes aš pati turėjau 0 usa ir šiandien pardaviau, nes man su 94cm klubais jau aptemptoka buvo, jau kantas nebuvo laisvai
tas kažkas pergyvena čia temoje kad su 93cm bus 0 dydis didelės, tai tikrai raminu, tikrai bus tik tik, va kaip rašo KRISTELA jei mėgstate aptemčiau tai 0usa, bet čia skonio reikalas ir dar kokios šlaunys jei kudutės ir ilgesnių kojų, tai 0usa gerai, mano atveju nepasitvirtino 0usa, dabar laukiu 2usa ir parašysiu tada.
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2012 04 24, 12:17)
cafe capri in wool 0 usa per užtrauktuką plotis yra 44cm.x2 tai va 88cm apimtis per klubus, tai klubams 90-92cm. max.
nes aš pati turėjau 0 usa ir šiandien pardaviau, nes man su 94cm klubais jau aptemptoka buvo, jau kantas nebuvo laisvai
tas kažkas pergyvena čia temoje kad su 93cm bus 0 dydis didelės, tai tikrai raminu, tikrai bus tik tik, va kaip rašo KRISTELA jei mėgstate aptemčiau tai 0usa, bet čia skonio reikalas ir dar kokios šlaunys jei kudutės ir ilgesnių kojų, tai 0usa gerai, mano atveju nepasitvirtino 0usa, dabar laukiu 2usa ir parašysiu tada.

na jai 88 cm tai turi buti antras kaip tik, na sia savaite turiu gauti ir bus aisku bet taip tikiuosi kad tiks 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tiubiteika @ 2012 04 24, 12:52)
o siaube as su 92 pasiėmiau 2 dydi nejau bus didelės  doh.gif  kaip užkniso jau mane tie dydžiai 0 inkariukai maži tai 2 emiau jau uztikrintai, na jai dydis netiks reik supykti ir nelysti i tas pardes. Paskutiniu metu pradedu galvoti kad pigiau lt apsipirkti nors ir didesne kaina o ne kai kruvos stovi netinkamo dydžio  arba tenka parduoti pigiau nei mokėjau verysad.gif

Su Jcrew kaip ir su pomegiais: chobiui laiko ir pinigu negaila mirksiukas.gif
Atsakyti