Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame

Klausimelis ax.gif Ar stiliaus nusikaltimas yra, jei Cafe capri wool kantas slaunu zonoj nesimato, o blauzdu matosi? ax.gif Pasiemiau savo kaprius, o kadangi as apvalaina moteriska, tai slaunys ir klubai siek tiek aptempti, nors liemuo tiesiog tobulai gula ax.gif Paziurejau foto nete, tai visur kantas visas matosi, bet tada kazkaip ant sikniuko negraziai kabo blink.gif
user posted image

Ir dar- apie ju ilgi. Koks jis turi but? Toks kaip mano idetoj foto ar iki kauliuko? Nes mano kelnes petite, fotkej irgi petite, tai negi jos taip nutrumpintos ir skiriasi nuo regular? ax.gif
Atsakyti
Zaraza,man toj foto tai ziurisi negraziai sikniukas.O ilgis ,bent jau manuju,tai virs kauliuku,kaip ir sioj foto.Man tai idealu,nes jos ir modelio tokio.. g.gif mano reguliar.bet,viskas priklausomai nuo ugio,koju ilgio.
Mano kaip sitoj foto
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kuti: 24 balandžio 2012 - 09:48
QUOTE(zaRAza @ 2012 04 24, 10:40)
Klausimelis ax.gif Ar stiliaus nusikaltimas yra, jei Cafe capri wool kantas slaunu zonoj nesimato, o blauzdu matosi? ax.gif Pasiemiau savo kaprius, o kadangi as apvalaina moteriska, tai slaunys ir klubai siek tiek aptempti, nors liemuo tiesiog tobulai gula ax.gif Paziurejau foto nete, tai visur kantas visas matosi, bet tada kazkaip ant sikniuko negraziai kabo blink.gif

Man jau geriau tegu kanto nesimato, nei kabo taip negraziai. Jei saket, kad juosmuo gerai, tai nesiociau ramiai. O kas del ilgio - ziureciau, kuris graziau pagal sudejima atrodo.
Atsakyti
http://www.facebook....4...e=3

Jcrew megztukas biggrin.gif ir NEREALIAI graži delninė wub.gif
Atsakyti

Pas mane irgi visuj nelabai matosi tas kantas, bet uztat graziai prigludusios kelnytes ir graziai atrodo, jei butu taip, kaip jusu idetoje foto, as ju nenesiociau, nes man taip negrazu... biggrin.gif plius man su regular panasus ilgis iseina, bet jos ir turi but tokios ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiciciaku: 24 balandžio 2012 - 10:09
QUOTE(vaiciciaku @ 2012 04 24, 11:06)

Pas mane irgi visuj nelabai matosi tas kantas, bet uztat graziai apglude ir graziai atrodo, jei butai taip kaip jusu idetoje foto, as ju nenesiociau, nes man taip negrazu... biggrin.gif plius man su regular panasus ilgis iseina, bet jos ir turi but tokios ax.gif

O kos pas Jus dydis ir cm per liemeni ir klubus,
nes as nesuprantu noreti man ju ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(zaRAza @ 2012 04 24, 09:40)

Man butent taip laisvas buvo 2 dydis ir labai nepatiko. O panesiojus nuo sedejimo dar ir uzpakalis issimusa, tada isvis negrazu doh.gif Beje, paziurekit ant jcrew manekenes, pas ja kantas issitempes virsuje, taip kad jos neturi buti perdaug laisvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 04 24, 12:03)
http://www.facebook....4...e=3

Jcrew megztukas  biggrin.gif ir NEREALIAI graži delninė  wub.gif

Aha wub.gif Sitom tasytem labai susidomejau, bandysiu jauciu kokia ciupti bigsmile.gif
Atsakyti
Aš dėl tų pačių kelnių (Capri in wool), mergaitės, noriu pasitarti. Pirkau 6 dydi tall, norėjau kad būtų įprasto ilgio. Tai ilgis, šlaunys, klubai kaip gerai, neaptemptos, (nors dabar kaip pažiūrėjau ant zaRAzos, tai gali ir siauresnės būti), bet liemuo labai platus verysad.gif Reiktų siaurint kokius 5-6 cm. Patarkit, gal verta pasikeist į mažesnį dydį? bet tada turbūt per klubus būt siauros verysad.gif Taip ir vargstu su tom kelnėm - kokias benusiperku, vis liemuo platus. Siuvėja juokiasi - džiaukis, sako, moteriška figūra. Tai va toks ir džiaugsmas verysad.gif
Atsakyti
aš irgi gavau Cafe capri wool, tai man jų ilgis nepatinka schmoll.gif man su 168cm regular beveik iki pėdos, norėčiau tokio ilgio, kaip toj foto su geltonom doh.gif o dėl kanto, tai man šiek tiek prie klubo aptempčiau, bet šiaip dydis kaip tik.
Atsakyti
QUOTE(ypač @ 2012 04 24, 11:25)
aš irgi gavau Cafe capri wool, tai man jų ilgis nepatinka  schmoll.gif  man su 168cm regular beveik iki pėdos, norėčiau tokio ilgio, kaip toj foto su geltonom  doh.gif o dėl kanto, tai man šiek tiek prie klubo aptempčiau, bet šiaip dydis kaip tik.

Matyt, ir nuo dydzio priklauso, koks bus ilgis. Man su tokiu pat ugiu ju ilgis kaip foto su geltonom capri, o dydis 0.
Atsakyti
Merginos, idetoj foto ne ant manes ax.gif Foto skolinta. As emiau petite, nes esu trumpakoje ir daznai kapriai man buna sulig kauliuku beveik, todel pagalvojau, kad jei imsiu regular, tai man jos bus isvis nei kaip normalaus ilgio kelnes, nei kaip iki kauliuko, bet bent jau vakar, staigiuoju budu pasimatavus, man jos pasirode per trumpos ax.gif Tikejausi, kad bus iki kauliuko kaip kad manekenei doh.gif O gal man vaidenasi. Ilgis ir pas manekene su melynom ir pas mergaite su geltonom vienodas? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Arelija @ 2012 04 24, 11:09)
O kos pas Jus dydis ir cm per liemeni ir klubus,
nes as nesuprantu noreti man ju ar ne g.gif

Pas mane 6 Petite. O ismatavimu savo tiksliai nezinau, liemuo gal 70, o klubai apie 98cm blush2.gif

Papildyta:
Tiesa, gal kai kisenes praardysiu jos kelnes siek tiek palaisves? Pranesiojus jos irgi palaisveja kazkiek? ax.gif Oi bus juoko, jei as cia patarimu klausau, o kisenes praardzius jas man tems ir pasirodys, kad ne kantas blogai, o dydis per mazas lotuliukas.gif
Atsakyti