Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew aptariame ir patariame

QUOTE(zibuteg @ 2012 04 23, 12:29)
Gal kas galetu ideti realia Merino tatted lace sweater nuotrauka ax.gif

Kaip tik gavau savaitgali sita grazuoli wub.gif Tik siuo metu neturiu galimybes padaryti foto. Realiai atrodo lygiai taip kaip foto, S dydis man, nesiojanciai S, yra toks pat laisvas kaip ir manekenei mirksiukas.gif

QUOTE(micefee @ 2012 04 23, 13:06)
Gal kas pakomentuotų "Natasha" palaidines? Kokį dydį nešiojat, kokį ėmėt? (Su 90cm krūtine kokio reiktų, 2?)

Turiu wildcat natasha, su 88 krutine tinka 2 dydis, iki 90cm drasiai tilptu mirksiukas.gif Pati palaidine patiko, su pamusalu, neskysta, buvau idejusi jos realias foto.
Atsakyti
QUOTE(Linutelia @ 2012 04 23, 11:22)
Gal ir taip  smile.gif
Papildyta:
Aha, liemenėlė tai persišviečia... Ai man tokie paprasti labiausiai ir patinka  biggrin.gif

Tikrai gražiai atrodo. Man irgi patinka tokie paprastučiai, svarbu ne prastučiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pepkė @ 2012 04 23, 13:35)

Aciu 4u.gif
Atsakyti

turit kas toki?Ar tysaliukas?
http://www.jcrew.com...~~~~~/73824.jsp
Atsakyti
QUOTE(Kuti @ 2012 04 23, 14:01)

Kad ko gero visos dar tik laukiam šio megztuko 4u.gif O šiaip blog'uose jis gan populiarus. Išvados - jis persišviečia, bet labai mielas ir jaukus 4u.gif
My Webpage
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(RII @ 2012 04 23, 12:47)
Pas mane XS melynas,tai jokiu plauku..net nusistebejau,kai  cia jau seniau panos  rase,kad seriasi jis,kiti rubai apkimba plaukais,tai mano kaip medvilninis lotuliukas.gif

blink.gif mano ivory spalvos tai ziauriai laksto plaukai tie triusio biggrin.gif apsivilkau po odinuke, tai visas pamusalas kai prikibo, dabar koki ruba beapsivelku po odinuke, tai baltais pukais apkibes. Nu tokia nesamone mad.gif laukiu raudono, ziuresim kaip bus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pgituke: 23 balandžio 2012 - 14:46
QUOTE(KRISTELA @ 2012 04 23, 13:22)
Turiu wildcat natasha, su 88 krutine tinka 2 dydis, iki 90cm drasiai tilptu mirksiukas.gif  Pati palaidine patiko, su pamusalu, neskysta, buvau idejusi jos realias foto.

Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Na stai ir as jau pasiemiau savo Lillian dress, su 90-75-95 tiko 4 dydis, buvau cia prisiskaicius jau ir persigandusi kad neilisiu bet viskas ok. Virsus pakankamai prigludes, rankom stipriai nepamajosi smile.gif bet man taip patinka as ir nesiruosiu su ja braskiu rovet smile.gif o teatre bus super thumbup.gif
turiu ir 2 dydi bet jo net nematavau nes sitas ok
P.S. merginos ar pastebejote kad sukne truputi neatitinka paveiksliuko - ten kur yra isiutos rankoves turi dar islisti tokia medziagyte paraukta, ji matosi kai foto padidini, o realybej sios medziagytes nera g.gif
bet vos tiek suknyte nuostabi clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Anisa @ 2012 04 23, 20:31)
Na stai ir as jau pasiemiau savo Lillian dress, su 90-75-95 tiko 4 dydis, buvau cia prisiskaicius jau ir persigandusi kad neilisiu bet viskas ok. Virsus pakankamai prigludes, rankom stipriai nepamajosi smile.gif bet man taip patinka as ir nesiruosiu su ja braskiu rovet smile.gif o teatre bus super  thumbup.gif
turiu ir 2 dydi bet jo net nematavau nes sitas ok
P.S. merginos ar pastebejote kad sukne truputi neatitinka paveiksliuko - ten kur yra isiutos rankoves turi dar islisti tokia medziagyte paraukta, ji matosi kai foto padidini, o realybej sios medziagytes nera  g.gif
bet vos tiek suknyte nuostabi  clap.gif

Kaip Jums pavydziu! Ta suknele tobulai grazi!
Merginos, o dar yra sansu, kad ji atsiras pardavime?
Atsakyti
Anisa, idekit nuotraukyte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaM @ 2012 04 23, 21:43)
Kaip Jums pavydziu! Ta suknele tobulai grazi!
Merginos, o dar yra sansu, kad ji atsiras pardavime?

Manau, tikrai yra.
Dar ir musu isparduotuvej gal atsiras mirksiukas.gif
Atsakyti
Turiu ir as Lilian suknele, tikrai labai grazi, o medziagos svelnumas wub.gif Deja man 0 dydis per klubus plati, nesiu siaurinti savaitgali, jei neiseis tai atsiras pardavime 4u.gif
Atsakyti