Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware

Laikau bet kuriam laisvam dubenelyje. 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O as nesugalvoju kur geriau sutalpinti raugintus-marinuotus agurkus g.gif Nes atidarius stiklaini,viso kisti nenoriu o ir vieta uzima.
Atsakyti
Tinka didesnis Optimum arba Milžinas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*finy* @ 2012 04 25, 20:19)
O as nesugalvoju kur geriau sutalpinti raugintus-marinuotus agurkus  g.gif 

į "Visada šviežia".
Atsakyti
QUOTE(Lupita 77 @ 2012 04 25, 20:55)
Tinka didesnis Optimum arba Milžinas thumbup.gif

Arba Fridgesmartas gal g.gif
Aš turiu Milžiną, dar nenaudotas. Galvoju, gal kaip Fridgesmartą naudoti daržovėms laikyti ant tų grotelių ir atskiro nebepirkti - tilptų tai daug. Gal tada retkarčiais pradarinėti dangtelį, kad prasivėdintų?
Atsakyti
"Milzinas" isvis super daiktas, kai reikia didesni kieki darzoviu sudeti thumbup.gif Dabar pas mane jame "gyvena" morkos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ligita69 @ 2012 04 26, 10:59)
"Milzinas" isvis super daiktas, kai reikia didesni kieki darzoviu sudeti thumbup.gif Dabar pas mane jame "gyvena" morkos smile.gif

drinks_cheers.gif Labai geras daiktas ir tikrai atstoja FridgeSmart thumbup.gif
Tik visa bėda, kad man jis netelpa iš ilgio į šaldytuvą doh.gif Kad jį įtalpint, turėčiau durų lentynėlę išimt doh.gif - dėl to dar vis susilaikau nuo Milžino pirkimo ax.gif
Bet, jei bus gera nuolaida, tikrai imsiu - reikia man didelio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2012 04 26, 10:07)
drinks_cheers.gif  Labai geras daiktas ir tikrai atstoja FridgeSmart  thumbup.gif
Tik visa bėda, kad man jis netelpa iš ilgio į šaldytuvą  doh.gif  Kad jį įtalpint, turėčiau durų lentynėlę išimt  doh.gif  - dėl to dar vis susilaikau nuo Milžino pirkimo  ax.gif
Bet, jei bus gera nuolaida, tikrai imsiu - reikia man didelio  wub.gif

Pas mane jis guli i ploti, nes taip pat netelpa doh.gif Bet ka jau padarysi, viena minusa kompensuoja nemazai pliusu smile.gif
Atsakyti
As vardan milzino ismeciau apatini darzoviu stalciu. Dabar ten puikiai telpa ir milzinas ir visi fridgesmartai. 4u.gif O laikau jame kazka dazniausiai vasara, kai daug yra pvz. agurkai ar salotos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(inetum @ 2012 04 16, 23:11)
taip galima , bet tik nesupykit ar ne greiciau ji butu isplauti rankomis po kranu  blush2.gif

Aciu smile.gif Noriu ta zieda gerai isplauti, nes pastovejes toks smile.gif
Atsakyti
Sakykit mergaites, kuom ir kaip plaunat ultra plus puoda. Minksta kempinele nelabai man ten svariai issiplauna ,astresne puse bruzint bijau g.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2012 04 26, 13:26)
As vardan milzino ismeciau apatini darzoviu stalciu. Dabar ten puikiai telpa ir milzinas ir visi fridgesmartai. 4u.gif  O laikau jame kazka dazniausiai vasara, kai daug yra pvz. agurkai ar salotos 4u.gif

Liuks idėja thumbup.gif . Tie šaldytuviniai stalčiai vis tiek pustuščiai, nekrausi gi vienas ant kito iki viršaus skirtingų produktų. Reikės gerai pasimatuoti kaip viską sudėlioti ir mąstyti kokių dar TW indelių kvadratinių nusipirkti, kad visa vieta būtų išnaudota.
Atsakyti