Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai,dažantys balzamai ir kt. 5 tema

QUOTE(Egliukasz @ 2012 06 11, 20:12)
Nusipirkit Milkshake 6E - labai graziai blizges, nebus labai tamsi, po menesio tikrai lygiai nusiplaus, jeigu nepatiks, nieko neprarasit 4u.gif Beje, nerealiai dazai kvepia bigsmile.gif Arba pasikonsultuokit su kirpeja, tik jos megejos nutamsint, atseit prasiplaus, tai nenorit tamsiu - zemiau nei 6 lygio net neimkit 4u.gif

bigsmile.gif as jus biski i az pakankinsiu.. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(RytoTyluma @ 2012 06 11, 20:38)
Yra gal kas pastoviai dazydavo Loreal casting dazais? Pradziai budavau 2 men, graziai nusiplaudavo, tolygiai. Pastaruoju metu kas menesi dazau, saknys darosi ryzos. Paskutiniu metu, isvis po 2-3 sav mano akimis saknys ryzos. Prisidirbau jauciu, nei laukti kol nusiplaus nei pradeti dazyti amoniakiniais dazais  g.gif

Man tas pats, pastaruoju metu labai greitai nusiplauna, anksčiau to nebuvo, dažau jau daugiau nei metus.
Gal dažų kokybė suprastėjo g.gif
Atsakyti
QUOTE(lauriux77 @ 2012 06 13, 07:03)
Man tas pats, pastaruoju metu labai greitai nusiplauna, anksčiau to nebuvo, dažau jau daugiau nei metus.
Gal dažų kokybė suprastėjo  g.gif

Itariu, kad taip ir bus. Kaip nervina, kad pamegtus produktus sugadina ar issima is prekybos doh.gif
Atsakyti
kaip manot kokie dažai nudažytų šitokia spalva ?
user posted image
user posted image
Atsakyti
patarimas. Renkantis plauku dazus nuspreskit kokio atspindzio norit: salto,silto,neutralaus. Visa tai pasufleruos skaiciai. pvz jei dazot rudai ir nenorit kad jums mestu i ryzuma,imkit rudos salta atspalvi(vel reikia ziuret i skaicius ar uzrasa - cool,frozen). Sioj temoj buvo mineti. Raudoni plaukai gali buti tiek salti tiek silti. Kad orentuotis kokio numeriuko reikia sios svetaines testai.

rask mano plauku atspalvi1

atspalviu numeracija

spalvos parinkimo testas2

loreal recital testas atspalvio radimo
Atsakyti
QUOTE(Saidutia @ 2012 04 23, 15:57)
Gal kas andė šias spalvas? Kokie atsiliepimai? Ir gal kas palygintų sublime mouse ir perfect mouse putas  smile.gif
user posted image
user posted image

Daziau pirma, gavosi antra.
Atsakyti
Hmmm... aš kaip tik norėjau išbandyt sublime mouse "pure light brown". Bet mano plaukai jau ir taip nutamsinti, tai ko gero neuždažytu ant viršaus taip šviesiai kaip ant dėžutės? Gal tada bandyt dark blonde? bet bijau kad ryžai gausis... unsure.gif O gal tada geriausia pas kirpėja spalva nuimt pirma? Jaučiu biški per daug nusitamsinau blush2.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu paklausti, kaip žinoti iki kada galioja plaukų dažai, nes ant Loreal Casting plaukų dažų pakuotės užrašyti skaičiai ir E raidė, tai kaip žinoti, ką reiškia ta raidė?
Atsakyti
QUOTE(taram-param @ 2012 06 21, 14:28)
Hmmm... aš kaip tik norėjau išbandyt sublime mouse "pure light brown". Bet mano plaukai jau ir taip nutamsinti, tai ko gero neuždažytu ant viršaus taip šviesiai kaip ant dėžutės? Gal tada bandyt dark blonde? bet bijau kad ryžai gausis...  unsure.gif O gal tada geriausia pas kirpėja spalva nuimt pirma? Jaučiu biški per daug nusitamsinau  blush2.gif

sito dalyko ir as norejau. Tai kirpeja sake jokie plauku dazai nenudazys tamsiu plauku sviesiau(pvz is 4nr i 5 ar 6),net dark blond plauku galus nutamsins. Tai nuemiau spalva ir tada dejau savo norima plauku spalva. ir rezultatas geras
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2012 04 20, 12:49)
4 TEMA
Tęsiam temą. Nusipirkau šiuos dažus, labai visų išgirtus, bandysiu šiandien dažytis:) parašysiu vėliau atsiliepimą 4u.gif
user posted image

Loreal šiaip geriausi būtųsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Egliukasz @ 2012 05 15, 23:40)
Alfaparf Color Wear bandei? 4u.gif

Kur jų galima nusipirkti?
Papildyta:
QUOTE(salutvera @ 2012 06 13, 23:03)
kaip manot kokie dažai nudažytų šitokia spalva ?
user posted image
user posted image

Graži spalvytė, kie čia dažai?
Papildyta:
QUOTE(RytoTyluma @ 2012 06 13, 19:12)
Itariu, kad taip ir bus. Kaip nervina, kad pamegtus produktus sugadina ar issima is prekybos  doh.gif

Taip, pastebėjau tikį dalyka:)
Atsakyti
na o mano plaukai buvo sviesus, bet nutariau patamsinti su palette putomis, isejo daug tamsesni nei tikejausi, gal galite patarti kaip greiciau nuplauti plauku spalva bent iki sviesiai rudu?
Atsakyti
labuka. sokoladine plauku spalva priskiriama prie saltu ar prie siltu?

pvz6.7
user posted image
user posted image
Atsakyti