Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai,dažantys balzamai ir kt. 5 tema

QUOTE(dilgelyt @ 2012 05 15, 23:17)
Ziuriu tik apie parduotuvinius paprastus dazus diskutuojat.

O gal galit rekomenduoti gerus beamoniako dazus is profesionaliu? Milkshake daug metu naudoju, jau atsbodo. Domina  tamsiai ruda saplva,  tokiu firmu kaip kaip keune, kadus, cutrin ir pan.

Alfaparf Color Wear bandei? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2012 05 15, 14:59)
thumbup.gif  thumbup.gif

Na ,as vokietijoje pirkaus ,tai ten viskas vokiskai ,tai 300 nr -schwarz braun ,tai juodai ruda..

Bet jus gi irgi sviesi buvot ,kodel nusitamsinot? Mes kazkur bendravom ir esu macius foto ..o gal plauku temoj ,negaliu db pasakyt..

Buvau visokia smile.gif buvau ir blondinė, paskui nutariau tamsinti, pradedant 6 nr., tada 5 nr., 4 nr. 4 nr. man jau patiko, nes nelindo ryžumas smile.gif o kadangi dabar 4 nr. nebuvo, ėmiau 3 nr.

http://www.google.lt...t...GUCQ&zoom=1

Va toks lietuvoj parduodamas atrodo smile.gif

Mano draugė dažosi su kitų firmų 3 nr. , tai dirbtinėj šviesoj į juodumą, bet natūralioj ne juodi tikrai plaukai smile.gif
Atsakyti
Gal yra kokiu minciu, su kokiais dazais/numeriu (speju, kad tektu maisyti kelias spalvas) galima isgauti panasia spalva.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 05 15, 23:40)
Alfaparf Color Wear bandei? 4u.gif

Ne nebandziau.
O gal turi nuomone apie Green Light be amoniako dazanti krema -Tonality?
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2012 05 17, 23:58)
Ne nebandziau.
O gal turi nuomone apie Green Light be amoniako dazanti krema -Tonality?

Atsiliepimai neblogi kiek pamenu, bet pati nespejau pabandyt 4u.gif Persimeciau ant naturaliu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2012 05 11, 12:59)
user posted image
ismegink sita atspalvi,as dazausi,gaunasi svelni sviesi naturaliai atrodanti,be jokiu ryzumu ir kiausinio geltonumo  mirksiukas.gif i pilkuma tokia  drinks_cheers.gif

aciu aciu smile.gif isbandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2012 05 12, 10:53)
perkant ant pakuotes spalva isvis pavaizduota "be rysio"  biggrin.gif tokia gelsva mutna.. o gaunasi i pilkuma sviesi,aisku ant kokiu dazoma plauku,mano natur. pilki lietuviski,o dazausi sviesiai,po paskutinio dazymo buvau va geltonuma igavusi vel su kitais dazais  doh.gif tai sitie man sutvarko spalva pasakiskai  drinks_cheers.gif

kiek zinau visi dazai kur pamineta "perline sviesi" dazo i pilkuma,o tie kur "pilkai sviesi" nugeltonina  doh.gif o kodel neaisku..

Kiek šie dažai kainuoja?
Atsakyti
noriu ir as savo trigrasi ikisti 4u.gif , pries pusantro menesio(dar net pries du) buvau kirpykloje, nukirpo doh.gif , matyt pries jai paimant zirkles reikejo pasakyti ne tik kad nukirpkit negyva plauka, bet dar ir kad man tiktu ta sukuosena doh.gif , grifka bandau atsiauginti, bet rupuze labai jau letai regis auga g.gif
siuo metu atrodau taip :
as
kitos puses veido nerodau, baisu kad nusalusias lupas pamatysit biggrin.gif , spalva visiskai netenkina, kol as ja nuloviau doh.gif , dabar galvoju apie kazka tokio
user posted image, nors nesu galutinai nusprendusi g.gif , merginos bukit geros patarkite
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bridz :): 19 gegužės 2012 - 06:28
apie kazka tokio
user posted image, nors nesu galutinai nusprendusi g.gif , merginos bukit geros patarkite
[/quote]

nejaugi tu nori sitos spalvos??? blink.gif g.gif tavo dabartine drinks_cheers.gif
Atsakyti
[quote=negrazioji_deive_,2012 05 22, 22:43]
apie kazka tokio
[/quote]
nejaugi tu nori sitos spalvos??? blink.gif g.gif tavo dabartine drinks_cheers.gif
[/quote]
Negali buti biggrin.gif tikrai mano ne tokia... Hmmm
Atsakyti
[quote=Bridz smile.gif,2012 05 25, 22:13]
[/quote]
Negali buti biggrin.gif tikrai mano ne tokia... Hmmm
[/quote]

pagal mane dabartine thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2012 05 11, 13:59)
user posted image
ismegink sita atspalvi,as dazausi,gaunasi svelni sviesi naturaliai atrodanti,be jokiu ryzumu ir kiausinio geltonumo  mirksiukas.gif i pilkuma tokia  drinks_cheers.gif

O kokia jusu naturali spalva ir kaip gaunasi nudazius,ar tamsiau nei ant pakelio ar sviesiau?
Atsakyti