Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai,dažantys balzamai ir kt. 5 tema

QUOTE(.Serena. @ 2012 05 12, 14:13)
kokius dazus pasiulytumet, jei noriu patapti naturali blondine, kazi ar atitinka ta spalva, kur raso ant pakuociu naturali blondine? suo metu dazau su kiaune 1517, bet atsibodo tie sviesi plaukai, noriu siek tiek tamsesnes spalvos, bet bijau gautis ryza, mano naturali spalva yra tamsiai ruda g.gif

pas mane naturali irgi tamsiai ruda,daziau su keune 1517 ir man jau nusibodo tokiai nenaturaliai sviesi,tai as kirpykloj tamsesnem sruogom smulkiom buvau nusidazius,taip visi graziai susiliejo,bet atsiplove,dabar nezinau ka daryt,ar eiti i kirpykla,ar nusipirkti dazu ir galvoju per kepurele issitraukyti sruogas ir tamsesne spalva nusidazyt,kaip manot?
Atsakyti
Sveikos smile.gif nemažai prisiskaičiau gerų komentarų apie šiuos Joanna plaukų dažus. Ką jūs manot? Galbūt kuri dažėte šiais dažais?

user posted image
Atsakyti
Kazin nekibtu si spalva ryzai ant tamsiai rudu plauku? dabar blondiniski yra, bet galvoju kaip jie kibtu kai prades tikros mano saknys lysti g.gif esu tarp siu dvieju spalvu ir niekaip neapsisprendziu, noriu but blondine, bet ne peroksindien, nes jau atsibodo ta nenaturali spalva g.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .Serena.: 13 gegužės 2012 - 18:32
man rodos sios paskutines spalvos nutamsins iki rudumo unsure.gif
atsargiai mirksiukas.gif
tie visi "dark blonde" dazo rudai ir tamsiai rudai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 10, 19:34)
Sveikos. Noriu paklausti patarimo. Nemoku issirinkti sviesiu dazu, kurie turetu salta atspalvi. jau daugiau nei metus dazau sviesiai (dazniausiai is Garnier kuriais nors), naturali buvau lietuviska pilka, bet seniai jau. turiu to violetinio "pilkintojo", bet jis nepadeda, vistiek ryzumas arba kiausiniene kazkokia ant galvos gaunasi. Ant pakuotes atrodo kad saltus atspalvius renkuosi, bet niekad jie tokie nesigauna. Manau nemoku rinktis. Gal ka patartumete? Ar juos balint kaskart? gaila biski plauku.

Man anskčiau būdavo tokia pat problema. Ir ko tik nebandžiau - kaip geltona taip geltona..Buvau sau atradusi Syos patį šviesiausią atspalvį, jis tiko, o taip pat kaskart naudodavau geltonos spalvos nuėmėjus (kaip balzamą po plovimo). Dabar, visai netikėtai, problema pasidarė atvirkštinė - plaukas, matyt, jau taip nualintas šviesinimo ir pilkinimo, kad net norint nudažyti jį kokiu natūralesniu, šiltensiu atspalviu, lenda "žilumas", nors senatvė dar negreit doh.gif Irgi nekas. Eisiu ryt į saloną klaust ir tartis, ką tokiu atveju daryt, gal išvis liautis dažyt g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 13 gegužės 2012 - 19:09
QUOTE(.Serena. @ 2012 05 13, 19:29)
esu tarp siu dvieju spalvu ir niekaip neapsisprendziu, noriu but blondine, bet ne peroksindien,

va ir aš sprendžiu šią dilemą, noriu pasišviesint plaukus, nes dabar tokie rudi, tamsūs nėra labai, nes atsiplovę. Kaip tik žiūrinėjau Londos 16 nr plaukų pavyzdinę sruogą, tai man jie pasirodė visai nešviesūs, kažkaip pabijojau jais dažytis ir nutamsės arba blogiausiu atveju likt tokia pati.
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2012 05 11, 10:36)

Nusipirkau ir aš vakar palette putas thumbup.gif droge akcija, juokingai pigiai kainavo.
O kokia spalvyte jūs dažėte? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 05 15, 11:14)
QUOTE(Inguti @ 2012 05 11, 10:36)

Nusipirkau ir aš vakar palette putas thumbup.gif droge akcija, juokingai pigiai kainavo.
O kokia spalvyte jūs dažėte? smile.gif

blush2.gif blush2.gif Nu tik ne jūs ,prasom ax.gif 4u.gif

Pas mane db yra nebandyti dar schwarzbraun..blem busiu visai juoda ..o pries tai buvau su siek tiek sviesesne bet irgi is braun..db galvoju gal sokoladine..O schwarz ,tai bus visai juodi ..bet sakau ,nieko baisaus ,nes man patinka ,kad jie vistiek nusiplaudineja greiciau nei dazai..

Kiek Droge kainuoja ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2012 05 13, 19:34)
man rodos sios paskutines spalvos nutamsins iki rudumo  unsure.gif
atsargiai   mirksiukas.gif
tie visi "dark blonde" dazo rudai ir tamsiai rudai  doh.gif

tikrai taip drinks_cheers.gif o kai nusiplaustineja pradeda ryzeti... sakau is savo patirties... mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzdė...: 15 gegužės 2012 - 12:38
QUOTE(Inguti @ 2012 05 15, 13:35)
blush2.gif  blush2.gif Nu tik ne jūs ,prasom  ax.gif  4u.gif

Pas mane db yra nebandyti dar schwarzbraun..blem busiu visai juoda ..o pries tai buvau su siek tiek sviesesne bet irgi is braun..db galvoju gal sokoladine..O schwarz ,tai bus visai juodi ..bet sakau ,nieko baisaus ,nes man patinka ,kad jie vistiek nusiplaudineja greiciau nei dazai..

Kiek Droge kainuoja ?  ax.gif

Čia tas 3 nr., ar ne? Ar 3 nr. dark brown g.gif Nes aš 3 nr. nusipirkau, iki to dažiau su 4 kitomis putomis g.gif

13-14 Lt su akcija bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 05 15, 14:05)
Čia tas 3 nr., ar ne? Ar 3 nr. dark brown  g.gif  Nes aš 3 nr. nusipirkau, iki to dažiau su 4 kitomis putomis  g.gif

13-14 Lt su akcija  bigsmile.gif

thumbup.gif thumbup.gif

Na ,as vokietijoje pirkaus ,tai ten viskas vokiskai ,tai 300 nr -schwarz braun ,tai juodai ruda..

Bet jus gi irgi sviesi buvot ,kodel nusitamsinot? Mes kazkur bendravom ir esu macius foto ..o gal plauku temoj ,negaliu db pasakyt..
Atsakyti
Ziuriu tik apie parduotuvinius paprastus dazus diskutuojat.

O gal galit rekomenduoti gerus beamoniako dazus is profesionaliu? Milkshake daug metu naudoju, jau atsbodo. Domina tamsiai ruda saplva, tokiu firmu kaip kaip keune, kadus, cutrin ir pan.
Atsakyti