Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai,dažantys balzamai ir kt. 5 tema

QUOTE(*Brukne* @ 2012 05 07, 18:54)
Gal zinot, kur Vilniuje galima rast situ L'oreal ar Wella dazu?

Prirasysim visa tema smile.gif

As ne LT gyvenu, bet nuvaziuokite y Vokieciu g. 15 Medines Sukos, manau jie tures ar bent jau nurodys, kas dar gali pardavineti ir kur 4u.gif
Tema tam ir yra cool.gif
Atsakyti
maciau youtube paneles naudoja specialius sviesinancius siektiek dazus briunetems, loreal berods firmos ar LT tokiu yra?
Atsakyti
Sveikos. Noriu paklausti patarimo. Nemoku issirinkti sviesiu dazu, kurie turetu salta atspalvi. jau daugiau nei metus dazau sviesiai (dazniausiai is Garnier kuriais nors), naturali buvau lietuviska pilka, bet seniai jau. turiu to violetinio "pilkintojo", bet jis nepadeda, vistiek ryzumas arba kiausiniene kazkokia ant galvos gaunasi. Ant pakuotes atrodo kad saltus atspalvius renkuosi, bet niekad jie tokie nesigauna. Manau nemoku rinktis. Gal ka patartumete? Ar juos balint kaskart? gaila biski plauku.
Atsakyti
Labai išėjo geras palyginimas, dažiau plaukus wellaton tomis putomis, paskui schwarzkopf, wellaton nors ir smirdėjo ir galvos odą šiek tiek nudažė, nu bet spalva nepalyginamai ilgiau išsilaikė, normaliai prie šaknų paėmė, neliko kažkokie šviesesni kaip būna su schwarz...
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Įlendu ir aš ax.gif Kadangi teko nusitamsinti plaukus ,tai irgi pradėjau su putomis ,va ,prieš kelias dienas ir dažantį balzamą pabandžiau..

Išbandžiau Schwarzkopf ir Pallete putas (tamsūs atspalviai) .Schwarzkopf kelis kartus bandžiau, poto nusipirkau pallete ,tai man nepalyginamai geresnis antras variantas .. Bent plaukai blizgėjo ...

QUOTE(aistuliaa @ 2012 05 11, 09:27)
Labai išėjo geras palyginimas, dažiau plaukus wellaton tomis putomis, paskui schwarzkopf, wellaton nors ir smirdėjo ir galvos odą šiek tiek nudažė, nu bet spalva nepalyginamai ilgiau išsilaikė, normaliai prie šaknų paėmė, neliko kažkokie šviesesni kaip būna su schwarz...

Schwazr.. ir man nelabai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Inguti @ 2012 05 11, 09:52)
Sveiki  4u.gif Įlendu ir aš  ax.gif Kadangi teko nusitamsinti plaukus ,tai irgi pradėjau su putomis ,va ,prieš kelias dienas ir dažantį balzamą pabandžiau..

Išbandžiau Schwarzkopf ir Pallete putas (tamsūs atspalviai) .Schwarzkopf kelis kartus bandžiau, poto nusipirkau pallete ,tai man nepalyginamai geresnis antras variantas .. Bent plaukai blizgėjo ...
Schwazr.. ir man nelabai  blush2.gif

Palette putų nebandžiau, kaži nesiskaito jos blogos, nes Palette dažai tai peikiami biggrin.gif o kaip spalva išsilaiko su jomis?
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2012 05 11, 10:24)
Palette putų nebandžiau, kaži nesiskaito jos blogos, nes Palette dažai tai peikiami  biggrin.gif  o kaip spalva išsilaiko su jomis?

Gali būt ,kad blogos,nes apie dažus aš irgi girdėjau ..bet kažkodėl tuo metu buvau pardėj ,norėjau pirkti ,bet kadangi tos nepatiko ,tai ,ai,galvoju -pabandysiu ..
Spalva laikėsi geriau nei su schwarz..
Dabar nusidažiau išvis su rusiškos kosmetikos pardėj pirktu balzamu XNA šokoladas.. Žiūrėsim kaip bus,kiek laikys.. Nors jei ir labai ilgai nelaikytų ,tai negaila už 5 lt nusidažyt ir dažniau ..o beto ,šitie ,manau ,mažiausiai kenkia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raudona Saule @ 2012 05 10, 19:34)
Sveikos. Noriu paklausti patarimo. Nemoku issirinkti sviesiu dazu, kurie turetu salta atspalvi. jau daugiau nei metus dazau sviesiai (dazniausiai is Garnier kuriais nors), naturali buvau lietuviska pilka, bet seniai jau. turiu to violetinio "pilkintojo", bet jis nepadeda, vistiek ryzumas arba kiausiniene kazkokia ant galvos gaunasi. Ant pakuotes atrodo kad saltus atspalvius renkuosi, bet niekad jie tokie nesigauna. Manau nemoku rinktis. Gal ka patartumete? Ar juos balint kaskart? gaila biski plauku.

user posted image
ismegink sita atspalvi,as dazausi,gaunasi svelni sviesi naturaliai atrodanti,be jokiu ryzumu ir kiausinio geltonumo mirksiukas.gif i pilkuma tokia drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2012 05 11, 13:59)
ismegink sita atspalvi,as dazausi,gaunasi svelni sviesi naturaliai atrodanti,be jokiu ryzumu ir kiausinio geltonumo  mirksiukas.gif i pilkuma tokia  drinks_cheers.gif

o kokia spalva realiai gaunasi?gal foto plauku imestumet?
tamsesne nei ant pakelio ar sviesesne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2012 05 11, 16:20)
tamsesne nei ant pakelio ar sviesesne?  g.gif

man labai aktualu irgi unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dagli @ 2012 05 11, 16:20)
tamsesne nei ant pakelio ar sviesesne?  g.gif

QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 05 12, 11:09)
man labai aktualu irgi  unsure.gif

perkant ant pakuotes spalva isvis pavaizduota "be rysio" biggrin.gif tokia gelsva mutna.. o gaunasi i pilkuma sviesi,aisku ant kokiu dazoma plauku,mano natur. pilki lietuviski,o dazausi sviesiai,po paskutinio dazymo buvau va geltonuma igavusi vel su kitais dazais doh.gif tai sitie man sutvarko spalva pasakiskai drinks_cheers.gif

kiek zinau visi dazai kur pamineta "perline sviesi" dazo i pilkuma,o tie kur "pilkai sviesi" nugeltonina doh.gif o kodel neaisku..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paradoksualė: 12 gegužės 2012 - 10:53
kokius dazus pasiulytumet, jei noriu patapti naturali blondine, kazi ar atitinka ta spalva, kur raso ant pakuociu naturali blondine? suo metu dazau su kiaune 1517, bet atsibodo tie sviesi plaukai, noriu siek tiek tamsesnes spalvos, bet bijau gautis ryza, mano naturali spalva yra tamsiai ruda g.gif
Atsakyti