Ačiū merginos, nuvažiuosiu į Akropolio Krinoną jų isigyti ir parašysiu , kaip paveikė mano sausuolius
as nusipirkau oyster irgi pasausino plauka, bet uzdejau kauke ir viskas susitvarke
Trumpalaikis 1-2 kartams plaukų spalvojimas kreidelėmis
Dažiausi vakar Alfaparf Yellow beamoniakiniais (žalia pakuotė) 8.1 spalva. Plaukai švelnūs, spalva šiuo metu per tamsi, bet žinant, kad pašviesėja po kelių plovimų, manau bus gerai. Dažų kvapas buvo labai geras, švelnus, ne taip, kai dažydavau amoniakiniais, galvos odos negraužė. Tik atspalvis - galai murzini, turi lyg ir žalumo (vos pastebimo). Manau, kad reikėtų maišyti spalvas Planuoju pabandyti kitą kartą taip: šaknims 8.1+9(1:1) o galams tik 9. Kaip manote? Galams to vienetuko, kuris duoda pilkumą tikriausiai nereikia
Mergaites, kurios dazot alfaparf dazais, gal galit pasiulyti kaip isgauti grazia salta ruda spalva, vidutinio sviesumo dabar mano plaukai trumpi, dazyti keune 4 ir 4,7 numeriais, tai gaudavausi beveik juoda tureciau kantrybes dazytis tik saknis naujais dazais ir laukciau kol ataugs
Aš truputį nuliūdau, kai paskaičiau Alfaparf Yellow color beamoniakinių dažų sudėtį, o gi yra fenylendiaminų ir resorsinolio. O maniau, kad radau švelnius, mažiau kenskmingus ir gražių atspalvių dažus. Spalva, tiesa, labai patinka, bet kai dažiausi, manau apsinuodijau, nes kitą rytą labai pykino ir širelė kalatojosi. Jei ir po kito dažymo taip bus, tada tikrai nuo jų
QUOTE(Egliukasz @ 2013 06 27, 18:28)
Bet argi su 4,6 gausis tokia spalva manau bus vienu tonu tamsesne
QUOTE(Tiffany @ 2013 06 27, 22:13)
Bet argi su 4,6 gausis tokia spalva manau bus vienu tonu tamsesne
Priklauso nuo to, kas sudeta y tuos dazus, kokio stiprumo % ir kaip gerai plaukas nusidazo Vieno atvejo, tinkancio visiems dazymas ir visiems plaukams nera Vienai bus tokia su 4,6, kitai su 5,6, o tokiems kaip mano plaukams reiktu 6,6 maisyto su 7,6, nes mano labai tamsiai griebia iskart Esme tokia, kad radau ats. y klausima, kokiu nr. dazyta