Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai,dažantys balzamai ir kt. 5 tema

QUOTE(username @ 2013 01 29, 17:51)
Labas,

Na, puikus rezultatas, kur tie juodi taip greitai dingo blink.gif bijau susigadinti tuos plaukus doh.gif užtai galvoju šiek tiek auginti ir dažyti kai nuaugs, bet prieš tai naudoti spalvos nuėmėję, nes noriu šiek tiek šviesnės, nei tavo raudonos 4u.gif o nepasiilgai dar juodų plaukų? blush2.gif aš galvoju ar nebus taip, kad pradėsiu jaustis neryški lotuliukas.gif ir grįšiu atgal prie juodų doh.gif
beje esu dažius su tais dažais kaip ir tu tik nr buvo 3.16, bet man nudažė tik šaknis....

Na matai, kiekvienos plaukas skirtingas, pas mane juoda spalva irgi greitai nusiplaudavo, ir pasidarydavo tamsiai ruda tokia, gal todėl man taip pavyko persidažyti su paprastais dažais.. Nežinia ar tavo plaukams mano variantas tiks smile.gif O šiaip tai pasiilgau juodų lotuliukas.gif nuotraukose pati sau atrodau gražesnė kai su juodais buvau, gal tiesiog pripratau labai per tiek laiko biggrin.gif Na bet kol kas tikrai nežadu dažytis juodai, noriu tamsios rožinės spalvos, "avietiškos" ax.gif Užsinorėjo kažko naujo ir tokio crazy lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(monkey-love @ 2013 01 29, 19:01)
Na matai, kiekvienos plaukas skirtingas, pas mane juoda spalva irgi greitai nusiplaudavo, ir pasidarydavo tamsiai ruda tokia, gal todėl man taip pavyko persidažyti su paprastais dažais.. Nežinia ar tavo plaukams mano variantas tiks smile.gif O šiaip tai pasiilgau juodų  lotuliukas.gif nuotraukose pati sau atrodau gražesnė kai su juodais buvau, gal tiesiog pripratau labai per tiek laiko  biggrin.gif Na bet kol kas tikrai nežadu dažytis juodai, noriu tamsios rožinės spalvos, "avietiškos"  ax.gif Užsinorėjo kažko naujo ir tokio crazy  lotuliukas.gif

mačiau ant soyys raudonų dažų pakuotės parodyta, kad iš juodų gaunasi raudoni, įdomu galima pasitikėti ar ne g.gif vadinasi jie gan stiprūs. g.gif beje, tu mačiau apie rugpjūčio mėn pirmą kartą dažei, tai nemažai laiko praėjo, kol jau šitaip raudoni pasidarė wub.gif
Atsakyti
As pries kelias savaites savo raudonai-rusvo atspalvio plaukus pasisviesinau sruogomis. Norejau tapti blondine palaipsniui smile.gif Aisku gavosi ivairiu atspalviu sruogos, kurios po tonavimo atrode zmoniskai, bet tas nusiplove jau po savaites. Dabar esu nei siokia nei tokia. O ir plaukai pasidare siurkstus kazkokie. Zodziu, pasikeitimas nepatiko. Noriu grizti i pradine padeti. Patarkit, ar galiu po dvieju savaiciu vel dazyti plaukus ryskesne spalva? Ar gausiu tai kas buvo anksciau, ar po sviesinimo gali gautis ir kitokia spalva?
Atsakyti
QUOTE(rimule @ 2013 01 29, 22:00)
As pries kelias savaites savo raudonai-rusvo atspalvio plaukus pasisviesinau sruogomis. Norejau tapti blondine palaipsniui smile.gif  Aisku gavosi ivairiu atspalviu sruogos, kurios po tonavimo atrode zmoniskai, bet tas nusiplove jau po savaites. Dabar esu nei siokia nei tokia. O ir plaukai pasidare siurkstus kazkokie. Zodziu, pasikeitimas nepatiko. Noriu grizti i pradine padeti. Patarkit, ar galiu po dvieju savaiciu vel dazyti plaukus ryskesne spalva? Ar  gausiu tai kas buvo anksciau, ar po sviesinimo gali gautis ir kitokia spalva?

aš manau, kad skirtųsi tose vietose, arba kai apsiplautų skirtųsi, bet uždažius dar keletą sykių vėliau nebesiskirs.
Atsakyti
Paradoksualė 111 tai čia būtų kaip 11 tonas? Na manau per šviesu, nesinori per daug nušviesinti, norisi natūralios spalvos šviesios, tiesiog pilko atspalvio, bet, kad ir nebūtų tooooks pilkas, kaip žilas plaukas bigsmile.gif . 10.21, tonu šviesesnė spalva, bet dar neaišku kaip į tamsesnį plauką imtų... Girdėjau, kad Loreal preference stipresni dažai už excellence creme.
Excellence creme 9.1 tikrai puiki spalva, neutralizuoja geltonumą, palieka natūraliai pilką atspalvį, bet jei dažyt ant šviesesnių, tai gali plaukas likti violetinas ar net žilas, teko skaityt... Ir šiai geraitai nusiplauna...Ach, kad rast tokią spalvytę iš pro dažų. rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos,ar yra kas dazo RYZAI plaukus? Seniai noriu sia spalvyte isbandyt,bet nerandu ryskios,tarp siulomu parduotuveje...Va siandien suzinojau is puskes ,kad yra siuloma ESTEL ESSEX gera ryski spalvyte,bet as tik antakiams maciau ,o plaukams sios firmos ,net nezinojau ,kad buna ax.gif
Atsakyti
Aš dažysiu kitą savaitę. biggrin.gif Dažus jau turiu, pirkau Green Light Luxury internetu 10.34 spalvą. Mano plaukai šviesinti, tamsios šaknys, tai kai išbandžiau sruogą nudažyti, šaknis pašviesino gal tonu ar net tik pustoniu, o ant dažytų plaukų uždėjo kažką panašaus į taip vadinamą strawberry (į rausvumą) spalvą, kuri vos vos skyrėsi nuo mano geltonos blondiniškos spalvos. doh.gif Šaknys vos atspalvį ryžoką įgavo. g.gif Ir nieko panašaus į tas ryškias ir efektingas spalvas iš internete prisižiūrėtų plaukų...
Atsakyti
QUOTE(booonbon @ 2012 11 20, 15:21)

As tai ieskau panasios ryzos spalvos ,kaip sitos paletes gale pateikta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Arretė @ 2013 02 01, 14:37)
Aš dažysiu kitą savaitę. biggrin.gif Dažus jau turiu, pirkau Green Light Luxury internetu 10.34 spalvą. Mano plaukai šviesinti, tamsios šaknys, tai kai išbandžiau sruogą nudažyti, šaknis pašviesino gal tonu ar net tik pustoniu, o ant dažytų plaukų uždėjo kažką panašaus į taip vadinamą strawberry (į rausvumą) spalvą, kuri vos vos skyrėsi nuo mano geltonos blondiniškos spalvos. doh.gif Šaknys vos atspalvį ryžoką įgavo. g.gif Ir nieko panašaus į tas ryškias ir efektingas spalvas iš internete prisižiūrėtų plaukų...

As pabandziau su chna dazais .Kur mergina ryzais plaukais.Mano buvo sviesinti gal kokiais 2-3 tonais ,nes naturali palva vidutiniskai rusva.Nuo saknu buvo atauge,pardzioje pasirode ,kad ir liko tamsesni ,o sviesinti plaukai labiau nusidaze.Bet dabar ziuriu ,kad pakankamai visur vienuoda spalvyte.Ieskau kokios riskesnes,labiau orange gal,kad greit neisbluktu po dazymo:) jei nesurasiu,bandysiu dar karta su CHNA riskinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(makeup @ 2013 01 31, 20:49)
Paradoksualė 111 tai čia būtų kaip 11 tonas?

nezinau ka turite omenyje,bet tie dazai nebalina,jokiu budu.. tai kas parodyta ant dazu dezutes-tokios spalvos neisgausit schmoll.gif tiesiog sviesi naturali,labai grazi,jokiu geltonumu,ryzumu ir zalumu drinks_cheers.gif as dazausi ,esu naturali pelenu vadinama ir rezultatu labai patenkinta .
tiesa lorealio svelnus dazai,o va Cenko sakau stipresni,bet su jais isgavau idealia sviesia spalva,tik jau dazau su jais i metus du kartus mirksiukas.gif kanda plauka labai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paradoksualė: 02 vasario 2013 - 14:53
QUOTE(makeup @ 2013 01 31, 21:49)
Paradoksualė 111 tai čia būtų kaip 11 tonas? Na manau per šviesu, nesinori per daug nušviesinti, norisi natūralios spalvos šviesios, tiesiog pilko atspalvio, bet, kad ir nebūtų tooooks pilkas, kaip žilas plaukas bigsmile.gif . 10.21, tonu šviesesnė spalva, bet dar neaišku kaip į tamsesnį plauką imtų... Girdėjau, kad Loreal preference stipresni dažai už excellence creme.
rolleyes.gif

Ne man klausimas, bet atsakysiu, cia tas pats, kas 11.1. Aisku atspalviai skirias priklausomai nuo gamintoju 4u.gif 11, nes kiek pamenu 111 yra labai stipriai sviesinantis, tas vadinamasis super sviesintojas iki 5 tonu g.gif Nes ten amoniako daugiau, todel nukanda sviesiau. Pati kazkada seniai esu juo dazius, buvau visciukas, teko tonuot plaukus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2013 02 02, 18:13)
Ne man klausimas, bet atsakysiu, cia tas pats, kas 11.1. Aisku atspalviai skirias priklausomai nuo gamintoju 4u.gif 11, nes kiek pamenu 111 yra labai stipriai sviesinantis, tas vadinamasis super sviesintojas iki 5 tonu g.gif Nes ten amoniako daugiau, todel nukanda sviesiau. Pati kazkada seniai esu juo dazius, buvau visciukas, teko tonuot plaukus smile.gif

noreciau jusu paklausti as perejau is peleniniu blondiniu burio atgal prie tamsios rudos spalvos. Mano naturali spalva tamsi ruda su tokiu saltoku raudonu atspalviu. ir kol dazydavau iki sviesinimo visom tamsiai rudom ir sokolado splavom gaudavosi labai naturali grazi spalva. dabar, kai jau ant sviesiu plauku, buvo kelis kart uzdazyti tamsus dazai, vis islenda toks nenaturalus ryzumas ir lygtai murzinumas, truksta spalvai skaidrumo ir nesvarbu ar dazau salone ar namie. anksciau iki sviesinimo galedavau dazyti kas keturis menesius ir spalva labai graziai plaudavosi o dabar dazau kas menesi ir niekaip nepanaikinu to ryzo murzinumo. as pamasciau kad jeigu blondines geltonuma tonuoja skalaudamos plaukus violetiniais sampunais ir balzamais tai kokios spalvos reiketu man kaip rudaplaukei uztonuoti ta nesvaru ryzuma?
Papildyta:
buvo visalaika tokie mazdaug user posted image o dabar na mazdaug tokie user posted image va cia antroj fotoplauku spalva gal sviesesne nei mano bet tas zalumas ir geltonumas lendantis toks kaip mano beveik user posted image
Papildyta:
o gal patartumete konkreciai kokias plauku dazu spalvas reiketu atkreipti demesi? i kirpykla jau neisiu nes ir taip jau atrodo kad dirbu tik tam kad uzsidirbciau kirpyklai ir plauku prieziuros priemonem lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emiliuxas: 03 vasario 2013 - 02:34