QUOTE(username @ 2013 01 29, 17:51)
Labas,
Na, puikus rezultatas, kur tie juodi taip greitai dingo bijau susigadinti tuos plaukus užtai galvoju šiek tiek auginti ir dažyti kai nuaugs, bet prieš tai naudoti spalvos nuėmėję, nes noriu šiek tiek šviesnės, nei tavo raudonos o nepasiilgai dar juodų plaukų? aš galvoju ar nebus taip, kad pradėsiu jaustis neryški ir grįšiu atgal prie juodų
beje esu dažius su tais dažais kaip ir tu tik nr buvo 3.16, bet man nudažė tik šaknis....
Na, puikus rezultatas, kur tie juodi taip greitai dingo bijau susigadinti tuos plaukus užtai galvoju šiek tiek auginti ir dažyti kai nuaugs, bet prieš tai naudoti spalvos nuėmėję, nes noriu šiek tiek šviesnės, nei tavo raudonos o nepasiilgai dar juodų plaukų? aš galvoju ar nebus taip, kad pradėsiu jaustis neryški ir grįšiu atgal prie juodų
beje esu dažius su tais dažais kaip ir tu tik nr buvo 3.16, bet man nudažė tik šaknis....
Na matai, kiekvienos plaukas skirtingas, pas mane juoda spalva irgi greitai nusiplaudavo, ir pasidarydavo tamsiai ruda tokia, gal todėl man taip pavyko persidažyti su paprastais dažais.. Nežinia ar tavo plaukams mano variantas tiks O šiaip tai pasiilgau juodų nuotraukose pati sau atrodau gražesnė kai su juodais buvau, gal tiesiog pripratau labai per tiek laiko Na bet kol kas tikrai nežadu dažytis juodai, noriu tamsios rožinės spalvos, "avietiškos" Užsinorėjo kažko naujo ir tokio crazy