Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai,dažantys balzamai ir kt. 5 tema

QUOTE(Cocosine @ 2012 09 11, 21:15)
Tikrai ne apie tą pačią kremontę šnekat?Nes prieš išsikeliant į Vilniaus gatvę ji tam brome buvo ax.gif na nebent dabar kažkokia nauja atsidariusi

hmm....o gal toj bromoje Kremonte ir buvo..as tada sumaisiau su ta. kur budavo nebromoje, o pacioje Vilnaius gatveje, kur su kavos aparatais kartu, maniau ji bankrutavo.

Tada belieka Mickeviciaus gatve. Tikrai tutele beamoniakiniu 30 lt, plius keli litai oksidantas,kurio siandien nebeturejo biggrin.gif

sky-blue eyes, yra ir alfa parf.
O jie geresni uz milkshake jums?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 11 rugsėjo 2012 - 20:52
QUOTE(dilgelyt @ 2012 09 11, 21:51)
sky-blue eyes, yra ir alfa parf.
O jie geresni uz milkshake jums?

Negaliu palyginti,nes abieju nesu naudojusi,tik SM skaiciau atsiliepimus,kad AP lyg maziausiai sausina plaukus ir nera tokie stiprus,o milk shake irgi geri atsiliepimai,tik spalvos turbut greitai apsiplauna,idomu kurie is ju geriausi sviesinant plaukus? Daug metu daziau su Keune,tai tikrai stiprus dazai,ir be galo greit plaunasi,po 3 sav kokie 2 cm tamsiu saknu matydavosi,o tiek paaugti tikrai nepaauga jie man,ir nuryzedavo jie man. Siandien nudaze su CDC kirpykloje,tai ryzumo tokio nemete ir siaip man jie visai nieko,esu su jais ir tamsinus. Dar galvoju gal wella isbandyti,sako grazios spalvos wellos buna,mano mieste nera kirpyklines parduotuves,tai galiu tik ka internetas pasiulo parsisiusti,arba nebent kada jei busiu Vilniuje ar Kaune,tai labai butu liuks i ta parde uzlekti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2012 09 11, 22:06)

Wella gan stiprus dazai irgi, as rinkciausi sviesinimui Alfaparf geriau mirksiukas.gif Yra graziu spalvyciu, super sviesintojai ir t.t.
Atsakyti
aciu mergaites 4u.gif bandysiu iki mickeviciaus g nueit thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 09 12, 05:53)
Wella gan stiprus dazai irgi, as rinkciausi sviesinimui Alfaparf geriau mirksiukas.gif Yra graziu spalvyciu, super sviesintojai ir t.t.

Reiks kazkaip nusigauti kada iki vilniaus ar kauno,o gal zinote is kur butu galima gal internetu parsisiusti alfa parf dazu? Kazkaip niekur neuzmaciau niekada g.gif
Atsakyti
Mergaites, kaip manot, kokia spalva duotu toki rezultata g.gif Dabar as dazausi sviesia spalva 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2012 09 12, 10:03)
Reiks kazkaip nusigauti kada iki vilniaus ar kauno,o gal zinote is kur butu galima gal internetu parsisiusti alfa parf dazu? Kazkaip niekur neuzmaciau niekada  g.gif

As ju maciau tik ebay, lietuviskuose saituose niekada nepastebejau g.gif
Papildyta:
QUOTE(D'esire @ 2012 09 12, 12:50)
Mergaites, kaip manot, kokia spalva duotu toki rezultata g.gif  Dabar as dazausi sviesia spalva 4u.gif

Cia kazkas tarp copper blonde ir golden warm gold apricot g.gif Bet spalvos skirias priklausomai nuo firmu smile.gif Pagalvokit ar jums tiks - nuotraukose visada graziai galima atrodyti, o realybe gali nuvilt jeigu jus nesat siltu/ryzu tonu megeja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 09 12, 13:47)
As ju maciau tik ebay, lietuviskuose saituose niekada nepastebejau g.gif
Papildyta:
Cia kazkas tarp copper blonde ir golden warm gold apricot g.gif Bet spalvos skirias priklausomai nuo firmu smile.gif Pagalvokit ar jums tiks - nuotraukose visada graziai galima atrodyti, o realybe gali nuvilt jeigu jus nesat siltu/ryzu tonu megeja 4u.gif

Tai vat ir abejoju, nes siaip as nesu labai gerbeja ryzu tonu doh.gif O kaip suzinuti, kokia spalvu plauka tinka doh.gif Nes kita karta vienaip isivaizduoji, bet tikrai, kitaip visai realybeje atrodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2012 09 12, 15:18)
Tai vat ir abejoju, nes siaip as nesu labai gerbeja ryzu tonu doh.gif  O kaip suzinuti, kokia spalvu plauka tinka doh.gif Nes kita karta vienaip isivaizduoji, bet tikrai, kitaip visai realybeje atrodo unsure.gif

Pagal odos atspalvy, akiu spalva turetumet zinot, y saltu ar siltu atspalviu grupe esat priskiriama mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 09 13, 05:22)
Pagal odos atspalvy, akiu spalva turetumet zinot, y saltu ar siltu atspalviu grupe esat priskiriama mirksiukas.gif

Tai jei mano akys zalios, o oda sviesi, bet ne ta visiskai perbalus, tai koks cia butu siltas ar saltas atspalvis blush2.gif Labai buciau dekinga, jei padetumete nusistatyti ir issirinkti spalva blush2.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(D'esire @ 2012 09 13, 08:48)
Tai jei mano akys zalios, o oda sviesi, bet ne ta visiskai perbalus, tai koks cia butu siltas ar saltas atspalvis blush2.gif  Labai buciau dekinga, jei padetumete nusistatyti ir issirinkti spalva blush2.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kaip as galiu nustatyt net nemacius mirksiukas.gif Jei jusu venos melynos ir nat. plauku spalva saltesne, tai jus salto tipo ir jums labiau ash atspalviai tinka, jei ne - esat siltas tipas ir jums tinka ryzi, golden atspalviai tada. Cia labai primityviai paaiskinau, n straipsniu detaliu yra internete, nebijokit naudot google 4u.gif
Atsakyti
Gal rekomenduotumėt dažus, kad namų sąlygomis išgauti gražią šviesią spalvą (ne geltoną ar ryžą, labiau gal šviesios karamelės ar latte). Sesuo visad sruogavo plaukus šviesiai (natūralus plaukas lietuviškas pilkas, šviesindavo kirpykloj sruogom dažai plius peroksidas), šaknys nuaugo, bet užsieny nenori eiti į kirpyklą, bet kokius dažus rinktis, kad nenugrybautų plaukai?
Atsakyti