QUOTE(Balalaika. @ 2012 08 16, 08:43)
egliuk, ar esi pati bandžiusi tą davines alchemic? Paskaičiau aprašymą, labai noriu. Nerašo kaip dažnai naudoti, ar tai kasdieninio naudojimo priemonės?
ar kondicionierius būtinas rezultatui pasiekti?
As esu naudojusi Tobacco, tas kondicionierius labiau kaip drekinamoji kauke su spalva. Labai patiko - tikrai graziai plaukas blizgejo, lygus glotnus buvo. Del spalvos nieko negaliu pakomentuoti, nes esu blondine, tai norejau patamsint atspalvy
Gavos sviesiai rusva. Chocolate smarkiai netamsins, tiesiog daugiau rudo atspalvio suteiks. Naudojau 1-2 kartus per savaite, spalvai palaikyti. Nemanau, kad ji kasdieniam naudojimui, bet daznesnis naudojimas aisku duos intensyvesne spalva. Nieko blogo nepastebejau apie sy kondicionieriu
Isvis Davines irgi labai megstu priemones, salia mano girtu Milkshaku, Alfaparf. Plauku dazai irgi puikus.
Papildyta:
QUOTE(drieziuxx @ 2012 08 16, 09:10)
O su nekirpykliniais dazais nepasieksiu rezultato?
Pasieksit, tik as visada akcentuoju - kaina ta pati kaip L`orealio kokio is Drogo, o kokybes nesulyginsi
Papildyta:
QUOTE(iewootia @ 2012 08 16, 10:24)
o jei esu blondine balta, noriu siltesnio auksinio atspalvio, imanoma butu tarkim "medinese sukose" nusipirkt kazkokiu daziuku, saknis su stipresniu oksidatorium o per tuos baltus su 3 proc pereit?
As daznai kaitalioju atspalvius
Geriausia butu dazyt tarkim su 9.32, 8.32 - labai grazi auksine spalva, mano viena mylimiausiu. Pasaltintas auksas jau butu 9.23, 8.23, maziau geltonumo. Su kuo dabar dazot?Su milteliais?
Svarbiausia atsitaikyt tinkamo stiprumo %, kad labai ryza neliktumet, aisku tai priklauso ir nuo jusu naturalios spalvos ir esancio pigmento stiprumo. Tad cia individualu labai, as tokius dazymus vadinu eksperimentais ir visada bandau ant vienos sruogos pirmiausia paziuret, ar tenkina rezultatas.