Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai,dažantys balzamai ir kt. 5 tema

gal kuri gali patarti ar iseitu is dabartines mano spalvos
user posted image
isgauti sia user posted image?
anksciau daziau viena karta, labai tiko, o dabar po nesekmingo apsilanymo kirpykloje ir netikusios kirpejos, noriu issitaisyti spalva pati ax.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kuri žinote, kur Vilniuje galima įsigyti Milkshake plaukų dažų? smile.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 08 02, 12:24-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 08 02, 12:24)

Iseit iseis, bet teks per plauka braukt dazus kelis kartus, nes pirma karta busit sviesesne y ryza puse.. Atsizvelgiant y plauku bukle, prireiks poros-keliu menesiu, nes tikrai nenorit pakenkt jiem dar labiau manau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 08 02, 23:26)
Iseit iseis, bet teks per plauka braukt dazus kelis kartus, nes pirma karta busit sviesesne y ryza puse.. Atsizvelgiant y plauku bukle, prireiks poros-keliu menesiu, nes tikrai nenorit pakenkt jiem dar labiau manau 4u.gif

Kur jau labiau cia ir bepakenkt galima, cia tiktu paironizuot ir pasakyti , kad Salonas "jos kaprizai " ispilde mano kaprizus biggrin.gif , uzvakar daziau, aisku plaukas pasausejo, tad teko pas kirpeja nueiti, kad galus vel nuzarintu, neisivaizduoju, kada tuos savo plaukus atsiauginsiu vel iki puses nugaros
Atsakyti
o apskritai kaip salonas jos kaprizai? Gerus dazus naudoja,kiek kainuoja plauku dazymas, kaip rezultatas ar atitinka kokybes ir kainos santykis? 4u.gif
Atsakyti
Man regis jis gerokai pervertinamas, man pvz nepatiko, kad as atejusi 15min ankksciau, sulaukiau nemalonios administratores reakcijos ir tokios numestos frazes " o jus ar zinot! Kad dar jums reikes laukti?", dar tokiu tonu pasakyta... Na palaukiau, nenuiriau smile.gif. Siaip jau salia manes daze ir kirpo viena moteri, tai ji paklojo virs 200lt. Taip ir nesupratau uz ka, o as tai ten dariausi chemini, tai man (a ale meistre nudegino plaukus, galiausiai pradejo teisintis tuom , kad viskas cia gavosi, bet man paciai reiks kas karta garbanas suktis, sakau " as garbanas susisukt moku, bet norejau cheminio, kad kas karta nereiketu trauktis jokiu znypliu ir sukiot" , tai ji tik mykt pradejo, o dar ir plauku spalva sugadino, zodziu negavau nei jokio atsiprasymo, nei nuolaidos kokiam kitam kartui (nors ten kojos nebekelciau daugiau), o tik pasisakyma " man gaila mano priemoniu ir jusu laiko" , atsakas jai " man gaila mano plauku, tiksliau to kas is ju liko" , visa laime, kad nesugalvojo pinigu imti, nes tada man regis buciau ten veja pakelus.
Atsakyti
matau negalima pasitiket net prestiziniais salonais schmoll.gif salono admin galetu pasimokyt bendravimo meno su klientais lotuliukas.gif
Atsakyti
smile.gif+2012 08 04, 17:36-->
QUOTE(Bridz smile.gif @ 2012 08 04, 17:36)
Kur jau labiau cia ir bepakenkt galima, cia tiktu paironizuot ir pasakyti , kad Salonas "jos kaprizai " ispilde mano kaprizus biggrin.gif , uzvakar daziau, aisku plaukas pasausejo, tad teko pas kirpeja nueiti, kad galus vel nuzarintu, neisivaizduoju, kada tuos savo plaukus atsiauginsiu vel iki puses nugaros

Jei dabar dar keisit spalva, sviesinsit ir t.t. tai pamirskit apie augima plauku 4u.gif Kas ataugs, ta nukirpsit 4u.gif Siulau gaivint ir laukt, kol spalva pati prasiplaus per menesy ar pusantro mirksiukas.gif
Atsakyti
Yra dabar ivairiu firmu dazanciu kaukiu,jos buna visokiu spalvu,sudomino mane jos,gal visgi maziau kenkia plaukui nei dazai,jei nori tik atspalvi pagyvinti,gal kas esat bande,pvz sokolado,karameles,kavos spalvos dazancia kokia kauke? idomus butu atsiliepimai
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2012 08 06, 14:52)
Yra dabar ivairiu firmu dazanciu kaukiu,jos buna visokiu spalvu,sudomino mane jos,gal visgi maziau kenkia plaukui nei dazai,jei nori tik atspalvi pagyvinti,gal kas esat bande,pvz sokolado,karameles,kavos spalvos dazancia kokia kauke? idomus butu atsiliepimai

As esu bandziusi Davines Alchemist kauke - spalvyte nepatiko, ruda buvo labai y raudonuma, bet tikrai atgaivina, pablizgina plauka thumbup.gif Kadangi atspalvy suteikia nezymiai, rudiems plaukams galima naudoti net juoda. Viena blondine naudojo ja, tai plaukai tapo dark blonde. Siaip daugiau atspalviu turi Milkshake dazancios kaukes, bet dar neisbandziau.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Noriu Jūsų pasiklausti patarimo smile.gif
Noriu blondiniškus plaukus nusidažyti panašia į natūralią plaukų spalvą (pelenų).
Gal kam pavyko gražiai nusidažyti?
Pasidalinkit kokiais dažais/numeriu dažėte.
Norėčiau išgauti bent kažką panašaus .
http://server6.manod....jpg?1344338798
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovy: 07 rugpjūčio 2012 - 14:50
Panos, nepamenat kurioj temoj buvo kalbama apie spalvos nuemima su Vit C? Isknisau visa foruma, nu blokuoja mane paieskos tas vartiklis doh.gif Isvadoj, norejau pasitonuoti plaukus. Buvo grynai 10 numerio, sviesiai auksiniai, galvoju truputi imesiu oranzinio atspalvio, tonavau su Luxury Tonality 8.34 ir oksidantu 1.9 %, laikiau 10 min ir is " very light cooper blonde " esu very dark dumblo arba s...... spalva " doh.gif , kol kas su Selectyvo spalvos korektorium nenoriu zaisti, sakau gal man Vit C atsviesintu atgal, nes dabar mazdaug 7 lygis doh.gif Siandien jau gal 10 kartu galva ploviau, is to, kad vanduo net nebespalvotas bega, darau isvada, kad paprastu budu ne taip jau ir lengvai nusiplaus doh.gif
Atsakyti