Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai,dažantys balzamai ir kt. 5 tema

berods 4/6 buvo welatton burgundiska spalva(raudona tamsiai).zinau,kad sita spalva greit plaunas,bet kad visai nueitu.
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 07 24, 14:32)
berods 4/6 buvo welatton burgundiska spalva(raudona tamsiai).zinau,kad sita spalva greit plaunas,bet kad visai nueitu.

Gražią raudoną sunku išlaikyt apskritai smile.gif aš kažkda seniai buvau raudonplaukė, tai dažiau palette, spalva gerai laikydavosi su jais
Atsakyti
dazau plaukucius su augaliniais prof dazais,esu juodaplauke, Si karta darysiu eksperimenta i juodus augalinius dazus desiu beamonijakius dazus ty raudona tona,ziuresiu kas gausis,tikiuosi isgauti raudona atspalvi smile.gif Isivaizduoju,kad bus juodi tik pries sviesa ar saule matysis koks rausvas atspalvis, to ir noriu.
Atsakyti
snipstas gavosi is mano eksperimento, kaip buvau juoda taip ir tebeesu,ir ne is tolo nesviecia cia jokiu raudonu atspalviu..as kaip suprantu, juoda uzgozia ta raudona ir plaukai nusitamsina,cia nebent ant nuaugusiu dazyti raudonai bet tada tik saknys raudonuotu,kur nuauge plaukai.zdz ..
Atsakyti
tie kur idejau syoss,is juodu kiek supratau padaro tamsiai raudonus ar juodus su raudonu atspalviu 4u.gif bent ant dezutes taip parodyta. Jei augaliniai dazai nusviesintu juodus plaukus iki raudonumo tai butu stebuklas, Sito dar nebuvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kuri nors turite atsiliepimų apie Keranova dažus?
Atsakyti
Ar galima maisyti skirtingu lygiu dazus? Pvz 4.5 ir 5.1? Ar butinai reikia pasirinkti to paties lygio (4.5 ir 4.1)?
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 07 31, 23:06)
Ar galima maisyti skirtingu lygiu dazus? Pvz 4.5 ir 5.1? Ar butinai reikia pasirinkti to paties lygio (4.5 ir 4.1)?

Galima maisyti skirtingu lygiu dazus, skirtingam intensyvumui/tamsumui/sviesumui isgauti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 07 31, 23:29)
Galima maisyti skirtingu lygiu dazus, skirtingam intensyvumui/tamsumui/sviesumui isgauti mirksiukas.gif

Aciu uz atsakyma. Nupirkau 4.5 dazus, bet pabandzius ant vienos sruogos nusprendziau, kad spalva per tamsi ir per daug raudono atspalvio, tai galvojau ar mesti lauk tubele ar bandyti sumaisyti su sviesesniais dazais (tikriausiai pakaks vienu tonu sviesesnius imti ir matyt reikia naturalu atspalvi, o ne su kazkokiu atspalviu?)
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 07 31, 23:40)
Aciu uz atsakyma. Nupirkau 4.5 dazus, bet pabandzius ant vienos sruogos nusprendziau, kad spalva per tamsi ir per daug raudono atspalvio, tai galvojau ar mesti lauk tubele ar bandyti sumaisyti su sviesesniais dazais (tikriausiai pakaks vienu tonu sviesesnius imti ir matyt reikia naturalu atspalvi, o ne su kazkokiu atspalviu?)

Jeigu imsit naturalia, raudonumas liks, tik jis bus sviesesnis 4u.gif

user posted image

user posted image
5.35

user posted image

user posted image

Ar patinka kuris atspalvis? Maisykit su 6 lygio dazais, tada gausis 5 smile.gif
Atsakyti
Man patinka sruoga pirmoje nuotraukoje, o gaunasi ant plauku panasiai kaip antroje nuotraukoje, tik tamsiau, bet raudonumas gana intensyvus.
O kas bus jei sumaisyt su kokiu 5.3 ar 5.7? Speju isvis nesamone biggrin.gif biggrin.gif Nes reikia ne tik pasviesint, bet ir nuimti raudonuma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2012 08 01, 20:59)
Man patinka sruoga pirmoje nuotraukoje, o gaunasi ant plauku panasiai kaip antroje nuotraukoje, tik tamsiau, bet raudonumas gana intensyvus.
O kas bus jei sumaisyt su kokiu 5.3 ar 5.7? Speju isvis nesamone  biggrin.gif  biggrin.gif Nes reikia ne tik pasviesint, bet ir nuimti raudonuma smile.gif

Maisykit 4.5 su 6.3 1:1 santykiu (50 proc. vienu ir 50 proc. kitu). Auksas susiltins ta raudony, nebus toks intensyvus. Nes .5 yra raudona spalva, tad taip, ji intensyvi smile.gif As sesei dazydavau su 6.53, budavo grazi tamsoka spalva, bet ne raudona smile.gif
Atsakyti