Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai,dažantys balzamai ir kt. 5 tema

QUOTE(biruchike @ 2012 07 13, 10:28)
Isbandziau Naturtint dazus ir as, net negalvojau, kad tokie "nekalti" dazai taip gerai nukanda plaukus.. anksciau esu daziusi su loreal casting, bet visiskai nelaikydavo spalvos man jie..  galvojau paekspermentuosiu su Naturtint kol namie su vaiku bunu, bet visai puikiai pavyko, tiesa ne is pirmo karto biggrin.gif Tai va nusipirkau 7N, nusidaziau - isejo tokia lengvai ryzoka, o man norejosi tokio pilkesnio atspalvio, tai antra karta nusipirkau 2 dezutes - viena 7N, kita 8A. Sumaisiau lygiom dalim ir spalvyte isejo superine  thumbup.gif Negalvojau, kad namu salygomis galiu i blondine pavirst, siaip jau mano plaukai tamsus..

Oi, kaip vilioja isbandyti bigsmile.gif Kokio mazdaug tamsumo buvo Jusu plaukuciai? Gal turit ir galit ideti foto pries ir po? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ne_zinoma @ 2012 07 13, 15:10)
Oi, kaip vilioja isbandyti bigsmile.gif Kokio mazdaug tamsumo buvo Jusu plaukuciai? Gal turit ir galit ideti foto pries ir po? 4u.gif

mano naturalus plaukai kazkur tarp 4-5 tono.. zodziu gana tamsus buvo, bet dabar blondine esu smile.gif gal dar siek tiek veikia saule, nes ir siaip vasara nublukdavau labai.. Deja nuotrauku cia neleidzia dar man ikelti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(biruchike @ 2012 07 13, 18:53)
mano naturalus plaukai kazkur tarp 4-5 tono.. zodziu gana tamsus buvo, bet dabar blondine esu smile.gif gal dar siek tiek veikia saule, nes ir siaip vasara nublukdavau labai.. Deja nuotrauku cia neleidzia dar man ikelti.. g.gif

kokiu atspalviu dazete?
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 07 13, 19:16)
kokiu atspalviu dazete?

Surasiau viska ankstesneje zinuteje wink.gif
Atsakyti
user posted image

Gal kas daze su tokiais, kas ten viduje ideta, aliejukas koks plaukams ar kas? biggrin.gif intrukcijoje nieko neraso biggrin.gif
Atsakyti
Tai turetu ant pacio produkto but uzrasyta ar tai balzamas po dazymo, ar aliejukas g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gal kas dažėte su šiais dažais?

user posted image

user posted image

Gal galėtumėt man į AŽ parašyti kokia spalva gaunasi?

Egliukaz, gal galit iššifruot ką spalvų numeriai sako ? blush2.gif
Atsakyti

o lietuvoj neprekiaujama loreal excell 10 plauku dazais??? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mintee @ 2012 07 04, 22:01)
Atnesu klausima is kitos temos  biggrin.gif

Kas dazotes su Keune 1517 ar labai sviesiai nukanda? Noriu plauku i pilkuma, bet ne super sviesiu  doh.gif Kirpeja spalvos neisgauna, gaunuosi tiesiog sviesi, man per gelsva ir per sviesu, noriu salto atspalvio  doh.gif

Keune 1517 atspalvis idealus, bet bijau, kad irgi per sviesus bus  g.gif Keune 1001 (ash blond) - niekas nebandet?  ax.gif

As maisudavau 1517 su 1000 Keune, gaudavosi nereali spalvyte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MrrMiau @ 2012 07 18, 12:52)

Abu ashai, 910 pilkesnis ash bus, 801 gali but toks murzinesnis atspalvis, bet irgi ash, tik nat. pigmento daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 07 18, 13:40)
Abu ashai, 910 pilkesnis ash bus, 801 gali but toks murzinesnis atspalvis, bet irgi ash, tik nat. pigmento daugiau.

O kokie geriau mano plaukam? buvau čia anksčiau įdėjus foto. Ir dar Jums AŽ parašius. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(MrrMiau @ 2012 07 18, 14:57)
O kokie geriau mano plaukam? buvau čia anksčiau įdėjus foto. Ir dar Jums AŽ parašius. blush2.gif

As maziausiai gaunu apie 10 zinuciu kasdien, tai nelabai ir atsimenu, kieno kur plaukai jau blush2.gif 4u.gif
Atsakyti