Va sita reikala bandykit ant sruogos, nes siaip jeigu jusu dabar plaukai tamsesni, tai nelabai pasviesinsit sitaip dazydama - dazas dazo nesviesina
QUOTE(Egliukasz @ 2012 07 09, 15:11)
Va sita reikala bandykit ant sruogos, nes siaip jeigu jusu dabar plaukai tamsesni, tai nelabai pasviesinsit sitaip dazydama - dazas dazo nesviesina
mano dabar kaip minejau dazyti su 8.01,bet jie jau apsiplove,nes kaip zinia ant sviesintu plauku sunkiai kimba,tai galvoju gal labai nesiskirs nuo 9 tono. Na zodziu,prisidirbsiu as cia kad reiks po to peruka detis
Bet turetu kazkiek pasvieseti manau vistiek
QUOTE(sky-blue eyes @ 2012 07 09, 15:27)
mano dabar kaip minejau dazyti su 8.01,bet jie jau apsiplove,nes kaip zinia ant sviesintu plauku sunkiai kimba,tai galvoju gal labai nesiskirs nuo 9 tono. Na zodziu,prisidirbsiu as cia kad reiks po to peruka detis
Sakau, nedazykit, bandykit visu pirma ant vienos sruogos. Tik galus laikykit trumpiau, kad plaukai nepradetu trupet. Geriausia butu zalsvumo atsikratyt pries sviesinant, nes jis paslepiamas tik tamsinant ir jeigu pasvieses, gali parysketi Pabandykit kefyro kauke O su eksperimentais prisidirbt tikrai galima, as turbut jau cia nebepatarinesiu, nes man tokie nuomoniu keitimai rodos prie gero neprives - viena savaite 7.2 noris, kita 9.8. Pagailekit plauku Net graziausia spalva nepasleps sugadintu/nusiurusiu
QUOTE(Egliukasz @ 2012 07 09, 16:56)
Sakau, nedazykit, bandykit visu pirma ant vienos sruogos. Tik galus laikykit trumpiau, kad plaukai nepradetu trupet. Geriausia butu zalsvumo atsikratyt pries sviesinant, nes jis paslepiamas tik tamsinant ir jeigu pasvieses, gali parysketi Pabandykit kefyro kauke O su eksperimentais prisidirbt tikrai galima, as turbut jau cia nebepatarinesiu, nes man tokie nuomoniu keitimai rodos prie gero neprives - viena savaite 7.2 noris, kita 9.8. Pagailekit plauku Net graziausia spalva nepasleps sugadintu/nusiurusiu
o kefyro kauke gal sviesina plaukus ar ji daugiau sausiems/pazeistiems plaukams? o kad nusiurusiu nieks nepasleps tas tiesa,bet netinka man tamsesni plaukai nors tu ka ir pati blogai jauciuosi na,kas nerizikuoja negeria sampano kaip sakant,jei ka imesiu po dazymo foto,kokia sviesi buvau,pasitamsinus ir vel tonu pasviesejus
QUOTE(sky-blue eyes @ 2012 07 09, 19:06)
o kefyro kauke gal sviesina plaukus ar ji daugiau sausiems/pazeistiems plaukams? o kad nusiurusiu nieks nepasleps tas tiesa,bet netinka man tamsesni plaukai nors tu ka ir pati blogai jauciuosi na,kas nerizikuoja negeria sampano kaip sakant,jei ka imesiu po dazymo foto,kokia sviesi buvau,pasitamsinus ir vel tonu pasviesejus
Na ji daugiau nuima ta murzinuma nuo sviesiu plauku, siaip tikrai nesviesina As zinau, pati ta sampana ir geriau, ir persigeriau, uztat noriu is savo klaidu kitas pamokyt, kad negerai yra taip Jei sviesi, tai sviesi, o jei jau tamsint, tai tada ilgam ir gaivint plaukus. Blogiausia, kai buna, ka bepasidarai, tas nepatinka/atrodo netinka ir t.t. Man taip jau 7 metus su plaukais, sy menesy pirma karta nusidazius plaukus sau patinku Uztat mano patarimas VISOMS BENDRAI - jei metotes, ka daryt su plaukais, nedarykit nieko ant greituju, apsispreskit visu pirma, tada dazymo strategija galima apgalvot. Nes paskubom nusidazius rezultatas niekada netenkins
QUOTE(Egliukasz @ 2012 07 10, 00:05)
Uztat mano patarimas VISOMS BENDRAI - jei metotes, ka daryt su plaukais, nedarykit nieko ant greituju, apsispreskit visu pirma, tada dazymo strategija galima apgalvot. Nes paskubom nusidazius rezultatas niekada netenkins
Sutinku su Egliuku, bet kartais gaunasi visai kitaip
Merginos, kame gali buti problema?Dazau plaukus keliais tonais tamsesniais dazais nei mano naturali spalva, bet yra kelios plauku sruogos kurios buna vistik sviesesnes nei visi plaukai, kai nusidazius tai pamaciau, dar karteli daziau tik tas sviesesnes sruogas, bet vistiek nenuime spalvos. Kas per briedas?
sveiki vel uzsimaniau sviesiu plauku. Svajoniu spalvas-10.21-perlo sviesumo. Siuo metu plaukai raudoni 4 nr atitinka. Bukle-ploni,pazeisti,apsiure. Ka patartumet? is anksto lb lb aciu uz atsakyma
Isbandziau Naturtint dazus ir as, net negalvojau, kad tokie "nekalti" dazai taip gerai nukanda plaukus.. anksciau esu daziusi su loreal casting, bet visiskai nelaikydavo spalvos man jie.. galvojau paekspermentuosiu su Naturtint kol namie su vaiku bunu, bet visai puikiai pavyko, tiesa ne is pirmo karto Tai va nusipirkau 7N, nusidaziau - isejo tokia lengvai ryzoka, o man norejosi tokio pilkesnio atspalvio, tai antra karta nusipirkau 2 dezutes - viena 7N, kita 8A. Sumaisiau lygiom dalim ir spalvyte isejo superine Negalvojau, kad namu salygomis galiu i blondine pavirst, siaip jau mano plaukai tamsus..
Gal kuri esate bandziusios maisyti wella koleston dazu spalvas,turiu 9/8 spalva,mano dabartiniai dazyti 8.01,tai bijau,kad nesigautu per pilka man ta spalva,butu idomu su kokia spalva butu galima pamaisyti,kad gautusi saltas atspalvis naturalus,gal su 7/7 ar 8/7?
O naturtint ir man knieti isbandyti,kad jau visos taip giriate,bet gal veliau kada,nes db nusipirkau wella
O naturtint ir man knieti isbandyti,kad jau visos taip giriate,bet gal veliau kada,nes db nusipirkau wella
QUOTE(Egliukasz @ 2012 07 09, 23:05)
Na ji daugiau nuima ta murzinuma nuo sviesiu plauku, siaip tikrai nesviesina As zinau, pati ta sampana ir geriau, ir persigeriau, uztat noriu is savo klaidu kitas pamokyt, kad negerai yra taip Jei sviesi, tai sviesi, o jei jau tamsint, tai tada ilgam ir gaivint plaukus. Blogiausia, kai buna, ka bepasidarai, tas nepatinka/atrodo netinka ir t.t. Man taip jau 7 metus su plaukais, sy menesy pirma karta nusidazius plaukus sau patinku Uztat mano patarimas VISOMS BENDRAI - jei metotes, ka daryt su plaukais, nedarykit nieko ant greituju, apsispreskit visu pirma, tada dazymo strategija galima apgalvot. Nes paskubom nusidazius rezultatas niekada netenkins
Suprantu, kad tai ka rašot yra tiesa, nu bet man taip sunku apsispręst dėl spalvų, nu aš tokia nepastovi siaubas buvo šviesūs, tada tamsūs, dabar vėl šviesūs ir noriu vos tamsesnių kokio 7-8.
va tokios spalvos :
Dabar mano plaukai tokie :
Beje gal tuo pačiu patartumėt kaip drėkint plaukus? Jau nemažai ir nusikirpau, ir darau kauke natūralių aliejų, nu nieks nepadeda
Kaip suteikt plaukai blizgesio? Ar gali turėt įtakos kietas vanduo? Kai Kaune gyvenau tikrai gražesni plaukai buvo, kai persikėliau kitur ir plaukai suprastėjo O gal po gimdymo.. Nors niekad man neslinko, bet tik baisiai išsausėjo
Merginos, o kokie būtų atsiliepimai apie Salerm augalinius dažus (Ispanija)?
Norėjau nusipirkti Alfaparf, bet Vilniuje tik Medinėse šukose prekiauja, o ten norimų spalvyčių nebuvo. Gaila
Norėjau nusipirkti Alfaparf, bet Vilniuje tik Medinėse šukose prekiauja, o ten norimų spalvyčių nebuvo. Gaila