Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai,dažantys balzamai ir kt. 5 tema

QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 07 07, 11:58)
mociutei rekomenduosiu welatton biggrin.gif

user posted image

ka reiskia tas m zenkliukas prie 4:)?

Mahogany 4u.gif G - golden, A - ash, N - natural, C - copper.
Atsakyti

aciu:)
Atsakyti
Norėčiau išbandyt šią spalvą (8nr), bet žinau kad dažant tamsiai būna jog nutamsina daug labiau nei parodyta ant pakelio, tai įdomu ar ir su šiais dažais galėtų būt toks variantas nes dažai nėra visai jau šviesūs. Beto jų paletėj 8nr parodyta kažkokia nepanaši spalva į pakelio spalva. Žinau kad visų plaukai skirtingai paima dažus, bet maždaug bent kokia spalva čia turėtų gautis?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2012 07 07, 13:52)
Norėčiau išbandyt šią spalvą (8nr), bet žinau kad dažant tamsiai būna jog nutamsina daug labiau nei parodyta ant pakelio, tai įdomu ar ir su šiais dažais galėtų būt toks variantas nes dažai nėra visai jau šviesūs. Beto jų paletėj 8nr parodyta kažkokia nepanaši spalva į pakelio spalva. Žinau kad visų plaukai skirtingai paima dažus, bet maždaug bent kokia spalva čia turėtų gautis?

user posted image

Tarp 7 ir 8, tamsi blondine mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 07 07, 13:38)
Tarp 7 ir 8, tamsi blondine mirksiukas.gif

Vat aš ir norėčiau tamsios blondinės. O šioje paletėje 8nr parodytas toks tamsus rudas..ar man čia tik taip vaidenasi ir spalva maždaug vienoda gausis?

http://apteka.we-dwo...kul,a16382.html
Atsakyti
QUOTE(Ramiele @ 2012 07 07, 19:00)
Vat aš ir norėčiau tamsios blondinės. O šioje paletėje 8nr parodytas toks tamsus rudas..ar man čia tik taip vaidenasi ir spalva maždaug vienoda gausis?

http://apteka.we-dwo...kul,a16382.html

Cia mergina dazes 9:

http://ladyinpurplee...olor-i-may.html

8 bus tonu tamsiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū labai ax.gif
Atsakyti

norejau paklausti:) jeigu dazyciau saknis eko dazais(daba pas mane 4m nr), o imciau 5m. Ar viskas ok butu? Ar geriau 4m? sorri jei kvailas klausimas,apsiskaiciau,kad galva apsisuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 07 07, 21:34)
norejau paklausti:) jeigu dazyciau saknis eko dazais(daba pas mane 4m nr), o imciau 5m. Ar viskas ok butu? Ar geriau 4m? sorri jei kvailas klausimas,apsiskaiciau,kad galva apsisuko mirksiukas.gif

Geriau imt sviesesny, nes gali gautis tamsiau mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos, patarkite man prasau smile.gif mano plaukai auksiniai, tamsios blondines tokie, bet ties ausimis yra keliu cm atkarpa kuri yra daug sviesesne, visai isbalinta....neisivaizduoju kaip taip gavosi doh.gif kaip ja nusitamsinti, kad spalva susilygintu? blink.gif gal patarsite kokius dazus? g.gif kurie nudazytu vienoda spalva viska? gali buti kiek tamsesne, jei jau prireiks.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(FrostyFrosty @ 2012 07 08, 16:55)
merginos, patarkite man prasau  smile.gif  mano plaukai auksiniai, tamsios blondines tokie, bet ties ausimis yra keliu cm atkarpa kuri yra daug sviesesne, visai isbalinta....neisivaizduoju kaip taip gavosi  doh.gif  kaip ja nusitamsinti, kad spalva susilygintu?  blink.gif  gal patarsite kokius dazus?  g.gif kurie nudazytu vienoda spalva viska? gali buti kiek tamsesne, jei jau prireiks..  unsure.gif

Per ilgai palaiket matyt smile.gif Tai cia jau jums reikia paciai taikyt spalva pagal esama ir ta ruozely dazyt, jums niekas nepatars, nei spalvos, nei nieko nemacius jusu plauku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 07 05, 15:17)
Jeigu neturetumet to zalumo, tikrai galetumet dazyt tuo 7.2, bet kadangi cia violetas grynas, spalva saltoka, gali parysketi zalumas, kury tau turit. Tad as siulyciau pasibandyti 7.32 arba 8.32 - priklausomai nuo to, kokio sviesumo/tamsumo norit mirksiukas.gif "Paslepsit" savo zaluma po tokia spalva, po

oj,as gerule,zinokit per savaitgali apsisprendziau,kad visgi noriu sviesesniu plauku,tai siandien uzsisakiau wella koleston perfect 9/8 spalva,tik dabar patarkit prasau kaip dazyti,kadangi buvo pas mane dazyti 8.01,saknys su 6%,visi su 3%,tai dabar sie bus sviesesni,tai kaip cia padarius,saknis manau dazysiu su 9%,bet su galais ka daryt,ar 3% kazin pasviesins? Ar su 6% dazyt g.gif

o dazu spalva tokia,man labai patiko,ir sviesinant jau i zaluma gal nesigaus lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti