QUOTE(sky-blue eyes @ 2012 07 05, 00:14)
o is wellos koleston arba keune koki nr galetumet pasiulyti,kad nemestu zalumo? mano naturalus 7 ar netgi 6,tai 7 lygi dabar noreciau pabandyt,man labai grazi atrodo keune 7.2 spalvyte,kazin kaip ji gautusi?
va tokia
Jeigu neturetumet to zalumo, tikrai galetumet dazyt tuo 7.2, bet kadangi cia violetas grynas, spalva saltoka, gali parysketi zalumas, kury tau turit. Tad as siulyciau pasibandyti 7.32 arba 8.32 - priklausomai nuo to, kokio sviesumo/tamsumo norit
"Paslepsit" savo zaluma po tokia spalva, po to jau 7.2 galesit naudot
Papildyta:
QUOTE(ne_zinoma @ 2012 07 05, 10:18)
Man tai grazi spalvyte, ypac galu, susuktu y kuoda
As pati panasia spalvyte turiu, ir tamsia jos tikrai nepavadinciau. Be to, kuo sviesesne bus, tuo labiau su saknim vargsit, plius gali y ryzuma mest - pagalvok apie siuos faktorius. Bet kuriuo atveju, pasirinkus su ash yra rizika likt zalsvai. Nenori kirpykloj susitvarkyt saknu? Tada jau pasirinktum panasu sviesuma 8-9 tono ir pati prisiziuretum, nes labai sunku paciai ir graziai nusidazyt, ir istaisyt praeitu nevykusiu dazymu padarinius neturint tam ygudziu plius parduotuviniais dazais
Tas pinigu metymas dezutems is Drogu ne ka maziau suryja, negu kokybiskas dazymas kirpykloj
As pati ziauriai daug vargau su plaukais, jetus, kai pamenu, ka esu isdirbinejus, tai gerai, kad isvis su plaukais esu
O dabar pasakyciau tik tiek - gaila tu tukstanciu per kelis metus, ismestu dazymams