Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų dažai,dažantys balzamai ir kt. 5 tema

QUOTE(sky-blue eyes @ 2012 07 05, 09:24)
O gal turite foto kaip atrode plauku spalva po situ dazu dazymo,as irgi vis i sia spalva pasiziuriu,bet mano plaukai buvo laaaabai sviesus,tai po tamsinimu liko sviesus su zalumu/ryzumu,idomu kaip nukastu tokie dazai,per kiek laiko nusiplove jums,nemete zalumo? as net galvoju gal nr. 60 bandyti  g.gif  arba loreal casting 613 arba 713  g.gif

Deja, neturiu foto is karto po dazymo, bet tamsumas buvo panasus i siu:
user posted image
Zalumo nebuvo schmoll.gif Nuotraukose su kuodu spalva po dvieju savaiciu.
As Jusu vietoj dazyciau, neiskesciau biggrin.gif blush2.gif Del spalvos gal tamsiu plauku savininkes geriau patars 4u.gif Man si 60 grazi ir casting 613 ax.gif

Atsakyti
QUOTE(ne_zinoma @ 2012 07 05, 11:00)
Deja, neturiu foto is karto po dazymo, bet tamsumas buvo panasus i siu:
user posted image
Zalumo nebuvo schmoll.gif Nuotraukose su kuodu spalva po dvieju savaiciu.
As Jusu vietoj dazyciau, neiskesciau biggrin.gif blush2.gif Del spalvos gal tamsiu plauku savininkes geriau patars 4u.gif Man si 60 grazi ir casting 613 ax.gif

ojj,kaip as durinuosi,nezinau ka daryti,bet jei taip nusiplauna greitai,nes pas jus foto tose ganetinai jau sviesus,tai gal geriau tada imti 60 arba 613,bet irgi speju greit nusiplaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(sky-blue eyes @ 2012 07 05, 00:14)
o is wellos koleston arba keune koki nr galetumet pasiulyti,kad nemestu zalumo? mano naturalus 7 ar netgi 6,tai 7 lygi dabar noreciau pabandyt,man labai grazi atrodo keune 7.2 spalvyte,kazin kaip ji gautusi?

va tokia

Jeigu neturetumet to zalumo, tikrai galetumet dazyt tuo 7.2, bet kadangi cia violetas grynas, spalva saltoka, gali parysketi zalumas, kury tau turit. Tad as siulyciau pasibandyti 7.32 arba 8.32 - priklausomai nuo to, kokio sviesumo/tamsumo norit mirksiukas.gif "Paslepsit" savo zaluma po tokia spalva, po to jau 7.2 galesit naudot 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ne_zinoma @ 2012 07 05, 10:18)

Man tai grazi spalvyte, ypac galu, susuktu y kuoda bigsmile.gif As pati panasia spalvyte turiu, ir tamsia jos tikrai nepavadinciau. Be to, kuo sviesesne bus, tuo labiau su saknim vargsit, plius gali y ryzuma mest - pagalvok apie siuos faktorius. Bet kuriuo atveju, pasirinkus su ash yra rizika likt zalsvai. Nenori kirpykloj susitvarkyt saknu? Tada jau pasirinktum panasu sviesuma 8-9 tono ir pati prisiziuretum, nes labai sunku paciai ir graziai nusidazyt, ir istaisyt praeitu nevykusiu dazymu padarinius neturint tam ygudziu plius parduotuviniais dazais schmoll.gif Tas pinigu metymas dezutems is Drogu ne ka maziau suryja, negu kokybiskas dazymas kirpykloj 4u.gif
As pati ziauriai daug vargau su plaukais, jetus, kai pamenu, ka esu isdirbinejus, tai gerai, kad isvis su plaukais esu biggrin.gif O dabar pasakyciau tik tiek - gaila tu tukstanciu per kelis metus, ismestu dazymams doh.gif
Atsakyti

siap idomu 4u.gif pvz zmogus nusidazo plaukus su putom loreal ar wellaton ir kai jam atauga saknys iseina dazyt su tom paciom putom? 4u.gif
Papildyta:

O kur galima paziureti Richesse dazu palete? kur jie parduodami? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 07 05, 17:50)
siap idomu 4u.gif pvz zmogus nusidazo plaukus su putom loreal ar wellaton ir kai jam atauga saknys iseina dazyt su tom paciom putom? 4u.gif
Papildyta:
O kur galima paziureti Richesse  dazu palete? kur jie parduodami? smile.gif

http://archiwumalleg...2027483773.html

Susiraskit savo mieste kirpyklos prekiu parduotuve, jeigu tokia yra, turetu ten but 4u.gif
Putu po dazymo palikti kitam kartui negalima schmoll.gif
Atsakyti
pagaliau issirinkau plauku dazus. Mano pasirinkima leme,tas kad butu nesudetinga naudotis ir reiktu maziau vargti. Bijau nelygiai nusidazyt. Paemiau welatton 4/6- bordo- plauku dazymo putos. Kolkas laikau ant plauku,ziuresiu kaip gausis.

pastebejimai

1.smirda,net akis grauze pacioj pradzioj,paskui viskas praejo . Jei butu nesudetinga tai buciau daziusi su ekologiskais

2 .9 proc peroksidas uzrasyta ant pakuotes

3. putos pradejo veikt plauku spalva vos tik pateko ant galvos

4. pliusas,kad lb paprasta dazyt

galetu ekologiskas putas pradet gamint:)
user posted image

lyginant su loreal putom,tai loreal daug daug svelnesnes,neturi kvapo ir akiu negrauzia.
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 07 06, 19:48)
Jei butu nesudetinga tai buciau daziusi su ekologiskais

O tai kas juose sudetingo? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Egliukasz @ 2012 07 06, 21:19)
O tai kas juose sudetingo? rolleyes.gif

ta prasme kai vienas pats sau dazai,yra tikimybe kad netolygiai nusidazysiu,kazko nepastebesiu. Taip yra buve ne karta. Visi pas mane atostogauja,nebuvo kieno pagalbos prasyt,kad padetu. Ekologisku lb grazu atspalvi nusiziurejus,kuris atitinka dabartine plauku spalva,draugeska i pagalba pasikviesiu:)

rezultatas dazymo:purus,minksti plaukai. Spalva-juodi vysniu atspalvio. Zinau,kad 2 tonais nusiplaus. Bet svarbiausia tinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 07 06, 20:28)
ta prasme kai vienas pats sau dazai,yra tikimybe kad netolygiai nusidazysiu,kazko nepastebesiu.  Taip yra buve ne karta. Visi pas mane atostogauja,nebuvo kieno pagalbos prasyt,kad padetu. Ekologisku lb grazu atspalvi nusiziurejus,kuris atitinka dabartine plauku spalva,draugeska i pagalba pasikviesiu:)

rezultatas dazymo:purus,minksti plaukai. Spalva-juodi vysniu atspalvio. Zinau,kad 2 tonais nusiplaus.  Bet svarbiausia tinka thumbup.gif

As zinot Naturtint pati puikiai nusidazau, ypac kai jie tokios lengvos gelines konsistencijos, greit ir graziai issitepa mirksiukas.gif
Na svarbiausia, kad patenkinta rezultatu, o tai jau galvojau, kaip cia bus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Egliukasz: 06 liepos 2012 - 22:54

cia putos tai nesunku 4u.gif bet serumas kuris pridetas prie welatton dazu stebuklingas. Dazai gerai dazo,galiu pasakyt kad lb tinka ziliems plaukams. Bet stiprus lb ax.gif

ka reiskia M is tu eko dazu?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 07 07, 00:13)
cia putos tai nesunku 4u.gif bet serumas kuris pridetas prie welatton dazu stebuklingas. Dazai gerai dazo,galiu pasakyt kad lb tinka ziliems plaukams. Bet stiprus lb ax.gif

ka reiskia M is tu eko dazu?smile.gif

Kur, kas, kame? biggrin.gif Ydekit ta M, kad matyciau kur ji yra, taip tai neatgaminu rolleyes.gif
Wella dazai visi stiprus, netgi prof. smile.gif
Atsakyti

mociutei rekomenduosiu welatton biggrin.gif

user posted image

ka reiskia tas m zenkliukas prie 4:)?
Atsakyti