kur ikeliau foto ten parduotuvinej,paprasti dazai,kiekvienoj maximoj yra:) cia tik reklama kad syoss prof dazai(pagal mane) ju puslapy jie nurode zymejimus,ka reiskia kiekvienas skaicius.
esu isbandzius daug daug spalvu, bet labiausia tiko bordo. Esu sulaukus daugiausiai komplimentu. Galvoju,geriau paciai dazyt ar eit i kirpykla?
Kokie dazai geriausi norint isgaut bordo saltoka atspalvi? Gal kas bande macadamia dazus? Plaukai pas mane lb ploni,ploniau nebuna ir sausi,bet po biski atsigauna
Gal galit padet apsispresti
jei vis tik pati dazyciau,kokia is pateiktu spalvu bordo,salto atspalvio? (akytes tiek visko atsiziurejo,kad pradejo neskirti spalvu ) bijau,kad gali gautis grynai raudona ir atrodysiu kaip panke dabartine plauku spalva-vidutine ruda,atitinka syoss 5/7 ar macadamia 5/77.
QUOTE(sky-blue eyes @ 2012 07 04, 21:32)
As kaip tik tokios noreciau spalvos dabar bet jau nebeissivaizduoju nei kuom dazyti,lenda sviesumas,daziau su 8.01 su 3 proc,saknys ryzokos,visi zali,tai galvoju imt dabar 7 ar 6,o gal isvis su kokiu loreal casting 613 nusidazyt,kazin labai gausis tamsi? i ryzuma nesiplaus
Oi nedazykit su ash, zalia tikrai liksit, jeigu sakot, kad jau jo turit, nes butent tas 1 ir duoda ta. Nusipirkit tu L`oreal Richesse - liksit nustebinta kokybes ir kainos santykiu, juk tikrai ne brangiau kainuoja nei parduotuviniai, o skirtumas tai akivaizdus
Papildyta:
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 07 04, 21:41)
As zinau, kad ju zymejimas kitoks, bet jie realybes neatitinka, reikia pavyzdukus plauku paziuret
Jeigu turit silpnus plaukucius, gal kas patiks is siu atspalviu - zinau, kad pasirinkimas ribotas, bet plaukas atsigaus net dazant, pati naudoju ir esu patenkinta siais daziukais
http://www.naturtint...color-chart.php
o kur jie parduodami ir kiek kainuoja Naturtint?
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 07 04, 22:39)
o kur jie parduodami ir kiek kainuoja Naturtint?
Eko prekiu parduotuvese, pvz. Sveiki produktai, kaina nuo 25 iki 30 Lt. Mano plaukai labai atsigavo jais dazant, verta pabandyti
Papildyta:
QUOTE(ne_zinoma @ 2012 07 04, 22:47)
Sveikos
Kaip manot, ar imanoma namie is tokios spalvos persidazyti i sviesia? Noriu buti labiau blondine nei tamsi Ir be to atspalvio Jauciu, nelabai...
Kaip manot, ar imanoma namie is tokios spalvos persidazyti i sviesia? Noriu buti labiau blondine nei tamsi Ir be to atspalvio Jauciu, nelabai...
Cia jusu plauku spalva abiejuose foto? Labai grazi, kuo dazote? Esat pakankamai sviesi, plaukai blizga, ko dar norite? Spalvyte labai naturali, as tokios niekaip neisgaunu
Atnesu klausima is kitos temos
Kas dazotes su Keune 1517 ar labai sviesiai nukanda? Noriu plauku i pilkuma, bet ne super sviesiu Kirpeja spalvos neisgauna, gaunuosi tiesiog sviesi, man per gelsva ir per sviesu, noriu salto atspalvio
Keune 1517 atspalvis idealus, bet bijau, kad irgi per sviesus bus Keune 1001 (ash blond) - niekas nebandet?
Kas dazotes su Keune 1517 ar labai sviesiai nukanda? Noriu plauku i pilkuma, bet ne super sviesiu Kirpeja spalvos neisgauna, gaunuosi tiesiog sviesi, man per gelsva ir per sviesu, noriu salto atspalvio
Keune 1517 atspalvis idealus, bet bijau, kad irgi per sviesus bus Keune 1001 (ash blond) - niekas nebandet?
dekuj. Mahagony priskiriama prie siltu ar prie saltu? sori jei kvailas klausimas. Spalvytes lb grazios.
kuri is siu spalvyciu labiau salta?
kuri is siu spalvyciu labiau salta?
[quote=Egliukasz,2012 07 04, 22:23]
Oi nedazykit su ash, zalia tikrai liksit, jeigu sakot, kad jau jo turit, nes butent tas 1 ir duoda ta. Nusipirkit tu L`oreal Richesse - liksit nustebinta kokybes ir kainos santykiu, juk tikrai ne brangiau kainuoja nei parduotuviniai, o skirtumas tai akivaizdus
Vat uztat kad jau esu zalia su ryzomis saknimis,po dazymo su 9.01 ir paskui 8.01,noriu gal net kiek tamsesniu,kazin 7 bandyt ar rizikuot iskart 6,ir koki atspalvi tada rinktis,nes jokiu raudonu nenoriu,tik salto atspalvio,o jei visai tamsiai nusidazyciau,tarkim 6.01,gal tada nemestu zalumo jau? ojj,didziausias man galvos skausmas,jauciu nebeistversiu nuleksiu viena diena i koki droga ir nusipirksiu bile ka. o kur tie loreal dazai parduodami kur jus minejot?
Vat uztat kad jau esu zalia su ryzomis saknimis,po dazymo su 9.01 ir paskui 8.01,noriu gal net kiek tamsesniu,kazin 7 bandyt ar rizikuot iskart 6,ir koki atspalvi tada rinktis,nes jokiu raudonu nenoriu,tik salto atspalvio,o jei visai tamsiai nusidazyciau,tarkim 6.01,gal tada nemestu zalumo jau? ojj,didziausias man galvos skausmas,jauciu nebeistversiu nuleksiu viena diena i koki droga ir nusipirksiu bile ka. o kur tie loreal dazai parduodami kur jus minejot?
QUOTE(Hypnotic Poison @ 2012 07 04, 23:12)
Cia viena mergina daze berods 5 lygio Mahogany bet is nusiplaunanciu serijos:
http://www.youtube.c...h?v=X7XY0zlUEps
Siaip manau jos panasios, tik 5 sviesesnis, 4 tamsesnis uz 5
Papildyta:
QUOTE(sky-blue eyes @ 2012 07 04, 23:32)
Nesvarbu ar 8 ar 7 ar 6, .01, .1, .13, .12 jums mes zaluma, nepirkit beleko Manau galit aplink tikrai rast kokiu kirpyklos prekiu parduotuve ir ten tikrai jums patars ka nusipirkt. Kam tuos plaukus zalot taip, ir dar spalvos grazios neturet Milkshake, L`oreal, Wella, Keune, Alfaparf - kazka tikrai galit rast manau
QUOTE(Egliukasz @ 2012 07 05, 00:10)
Cia viena mergina daze berods 5 lygio Mahogany bet is nusiplaunanciu serijos:
Papildyta:
Nesvarbu ar 8 ar 7 ar 6, .01, .1, .13, .12 jums mes zaluma, nepirkit beleko Manau galit aplink tikrai rast kokiu kirpyklos prekiu parduotuve ir ten tikrai jums patars ka nusipirkt. Kam tuos plaukus zalot taip, ir dar spalvos grazios neturet Milkshake, L`oreal, Wella, Keune, Alfaparf - kazka tikrai galit rast manau
Papildyta:
o is wellos koleston arba keune koki nr galetumet pasiulyti,kad nemestu zalumo? mano naturalus 7 ar netgi 6,tai 7 lygi dabar noreciau pabandyt,man labai grazi atrodo keune 7.2 spalvyte,kazin kaip ji gautusi?
va tokia
QUOTE(Egliukasz @ 2012 07 04, 21:57)
Cia jusu plauku spalva abiejuose foto? Labai grazi, kuo dazote? Esat pakankamai sviesi, plaukai blizga, ko dar norite? Spalvyte labai naturali, as tokios niekaip neisgaunu
Taip, pirmoje nuotraukoje su blicu, antroje - be. Aciu Gal tikrai nebloga spalva, tik as nepratus... O dabar apie dazyma Cia matosi atauge saknys, plaukai buvo dazyti kirpykloje, keliu spalvu sruogelemis.
Ant ju daziau Loreal Casting Creme Gloss 910 ir gavausi labai nekokios spalvos - pilkai zalio atspalvio ir ryzom saknim Mazdaug po savaites daziau sitais:
Is pradziu spalva buvo labai tamsi, bet gan greitai pasiplove (plaukus plaunu kiekviena diena, o kad greiciau nusiplautu tas tamsumas net po kelis kartus plaudavau ). Dazyta pries 2 savaitas.
O noreciau kazko tokio
Budama blodine jauciuosi geriau Noriu dabar issisniukstinet viska, ar imanoma kazka panasaus isgaut ir bandyciau sekanti karta Ot silpnybe turiu
Beje, nereikia to JUS
QUOTE(ne_zinoma @ 2012 07 05, 10:18)
Mazdaug po savaites daziau sitais:
Is pradziu spalva buvo labai tamsi, bet gan greitai pasiplove (plaukus plaunu kiekviena diena, o kad greiciau nusiplautu tas tamsumas net po kelis kartus plaudavau ). Dazyta pries 2 savaitas.
O gal turite foto kaip atrode plauku spalva po situ dazu dazymo,as irgi vis i sia spalva pasiziuriu,bet mano plaukai buvo laaaabai sviesus,tai po tamsinimu liko sviesus su zalumu/ryzumu,idomu kaip nukastu tokie dazai,per kiek laiko nusiplove jums,nemete zalumo? as net galvoju gal nr. 60 bandyti arba loreal casting 613 arba 713