6.7 neutrali labiau, nes 7 reiskia ruduma, aisku nuo gamintojo priklauso, issiplaus ryzai ar ne ir nuo plauku pigmento. Salta butu 6.71 ir 6.17
dekuj
aaa, gelbėkit, gal žinot kokių priemonių kurios išimtų geltonį? nusidažiau plaukus ir visas viršugalvis kaip pas viščiuką jei nebūtų jokios progos tai dzin, pavaikščiočiau ir tokia kol šiek tiek ataugtų šaknys, bet penktadienį man diplomų teikimas
QUOTE(J-U-Š-A @ 2012 06 26, 20:35)
aaa, gelbėkit, gal žinot kokių priemonių kurios išimtų geltonį? nusidažiau plaukus ir visas viršugalvis kaip pas viščiuką jei nebūtų jokios progos tai dzin, pavaikščiočiau ir tokia kol šiek tiek ataugtų šaknys, bet penktadienį man diplomų teikimas
Aš žinau tik vieną variantą - pilkinantį šampūną, o jų būna visokiausių, Eurokos, Droge. Gal nepirkit pigiausio, o jei pirksit ROKOLOR, tai netepkit gryno, pamaišykite lašiuką su balzamu,uždėkit ant plaukų, palaikytkit, turėtų prigesint bent kažkiek
QUOTE(MrrMiau @ 2012 06 27, 06:48)
Aš žinau tik vieną variantą - pilkinantį šampūną, o jų būna visokiausių, Eurokos, Droge. Gal nepirkit pigiausio, o jei pirksit ROKOLOR, tai netepkit gryno, pamaišykite lašiuką su balzamu,uždėkit ant plaukų, palaikytkit, turėtų prigesint bent kažkiek
Jei stipriai geltona, tai nepadės jokie šampūnai. Nusipirkti geriausia augalinių dažų ir pasitonuoti
Syoss Mixing Colors 8-15
koks mazdaug atspalvis gautusi? man reikia salto/pilko, kad nugesintu geltonuma.
gal kokius kitus parduotuvinius panašaus tamsumo patartumete?
koks mazdaug atspalvis gautusi? man reikia salto/pilko, kad nugesintu geltonuma.
gal kokius kitus parduotuvinius panašaus tamsumo patartumete?
Sveikos. Ka jus naudojat,kad dazytu plauku spalva greit nebluktu?
QUOTE(Egliukasz @ 2012 06 11, 20:12)
Nusipirkit Milkshake 6E - labai graziai blizges, nebus labai tamsi, po menesio tikrai lygiai nusiplaus, jeigu nepatiks, nieko neprarasit Beje, nerealiai dazai kvepia Arba pasikonsultuokit su kirpeja, tik jos megejos nutamsint, atseit prasiplaus, tai nenorit tamsiu - zemiau nei 6 lygio net neimkit
Egliukasz, gal galite plačiau, apie šiuos dažus: ar nesigauna ryža, geltona spalva? Ar nekenkia plaukams?
QUOTE(Adera777 @ 2012 07 04, 14:53)
Egliukasz, gal galite plačiau, apie šiuos dažus: ar nesigauna ryža, geltona spalva? Ar nekenkia plaukams?
Ziurint, kokiu nr. dazysit, pasirinkt galit, is beamoniakiniu ar ilgalaikiu As juos nusipirkau vien del kvapo - pieno kokteilis su karamele Anyway, gryztant prie temos - beamoniakiniai Milkshake yra be galo svelniai veikiantys, as ne viena karta esu save tonavus ir visada blizgedavo, lygiai nusidazydavo. Tik pakankamai greit atsiplauna
cia salta,neautrali ar silta spalva???
gamintojas skaicius klasifikuoja taip:
5-light brown
2-red
3-violet
raudona tai silta, violet salta susimaisiau
gamintojas skaicius klasifikuoja taip:
5-light brown
2-red
3-violet
raudona tai silta, violet salta susimaisiau
Siaip prof. dazu zymejime 2 yra violetas, o 3 yra auksas. Tai cia pasaltintas auksas gaunas, gan saltoka spalva, as daziausi 7.23 is L`oreal Richesse, man gavosi taip:
Nekreipkit demesio y ta zalia ateiviuka ant mano galvos
QUOTE(Egliukasz @ 2012 07 04, 20:45)
Siaip prof. dazu zymejime 2 yra violetas, o 3 yra auksas. Tai cia pasaltintas auksas gaunas, gan saltoka spalva, as daziausi 7.23 is L`oreal Richesse, man gavosi taip:
As kaip tik tokios noreciau spalvos dabar bet jau nebeissivaizduoju nei kuom dazyti,lenda sviesumas,daziau su 8.01 su 3 proc,saknys ryzokos,visi zali,tai galvoju imt dabar 7 ar 6,o gal isvis su kokiu loreal casting 613 nusidazyt,kazin labai gausis tamsi? i ryzuma nesiplaus