4 TEMA
Tęsiam temą. Nusipirkau šiuos dažus, labai visų išgirtus, bandysiu šiandien dažytis:) parašysiu vėliau atsiliepimą
Aš vis svarstau dažytis šia spalva, bet bijau per daug tamsiai man gausis
Tiga gal jau nusidažei, foto gal porodytum?
QUOTE(Saidutia @ 2012 04 23, 15:26)
Aš vis svarstau dažytis šia spalva, bet bijau per daug tamsiai man gausis
Vat foto tai neturiu...bet gal padarysiu. Na tikrai tamsesne gavosi nei pavaizduota, bet manau atsiplaus. Siaip plaukai labiau zvilga, bent daug kas taip sako. Tokie svelnus tapo patys dazai visai nesmirda, galvos negrauzia, ziauriai patiko
Gal kas andė šias spalvas? Kokie atsiliepimai? Ir gal kas palygintų sublime mouse ir perfect mouse putas
Na pasirodau kokia spalva buvo pries ir po realiai vistik truputi ryskesne, tamsesne
Man grazesne spalva pries dazyma, su kuo tada dazet?
o man daug gražesnė spalva po. Bet greitai nusiplaus šis atspalvis. Bent aš kiek pamenu būtent šiais irgi dažiau, nusiplovė labai greit. Visai buvau pamiršus, patogus ir pigus būdas šiek tiek atsinaujinti trumpam
Tiga super , kad foto įdėjai
O ar tik man atrodo ar spalva turi šiektiek raudono atspalvio, nes ant dėžutės tai tokia šalta tamsi
Ką reiškia atsiplaus, visiškai iki prieš tai buvusios spalvos
O ar tik man atrodo ar spalva turi šiektiek raudono atspalvio, nes ant dėžutės tai tokia šalta tamsi
Ką reiškia atsiplaus, visiškai iki prieš tai buvusios spalvos
Prieš tai dažė kirpykloje, gal tris spalvas maišė, norėjau šviesiai rudos, bet gavausi ryžoka, tada dažiau su šviesia šviesia violetine kad nuimti ryžą atspalvį, o gavosi taip kaip pirmoje foto Naujoji spalva galbūt ir turi to šiek tiek raudono atspalvio, bet jis įžiūrimas nebent prieš saulę. Čia nuotraukoje galbūt daugiau to raudonumo... Aš džiaugiuosi kad nėra to ryžumo O dėl atsiplovimo tai žiūrėsiu po kiek laiko kokia spalva man bus
QUOTE(Balalaika. @ 2012 04 24, 00:41)
o man daug gražesnė spalva po. Bet greitai nusiplaus šis atspalvis. Bent aš kiek pamenu būtent šiais irgi dažiau, nusiplovė labai greit. Visai buvau pamiršus, patogus ir pigus būdas šiek tiek atsinaujinti trumpam
As galvojau jei ilgalaikiai Schwarzkopf man asocijuojasi su Palette dazais, kuriu negalejau pusmety atgramdyti Ar turit foto, kai buvot nusidazius plaukus?
Papildyta:
QUOTE(Tiga @ 2012 04 24, 12:53)
Prieš tai dažė kirpykloje, gal tris spalvas maišė, norėjau šviesiai rudos, bet gavausi ryžoka, tada dažiau su šviesia šviesia violetine kad nuimti ryžą atspalvį, o gavosi taip kaip pirmoje foto Naujoji spalva galbūt ir turi to šiek tiek raudono atspalvio, bet jis įžiūrimas nebent prieš saulę. Čia nuotraukoje galbūt daugiau to raudonumo... Aš džiaugiuosi kad nėra to ryžumo O dėl atsiplovimo tai žiūrėsiu po kiek laiko kokia spalva man bus
Va va, o man tokios norint neiseina isgaut As megstu tamsesnes spalvas irgi, bet man jis netinka plius labai isryskeja, kad oda labai balta/linkusi y raudonuma O kaip pati plauko bukle po dazymo?
QUOTE(Egliukasz @ 2012 04 24, 13:54)
As galvojau jei ilgalaikiai Schwarzkopf man asocijuojasi su Palette dazais, kuriu negalejau pusmety atgramdyti Ar turit foto, kai buvot nusidazius plaukus?
Papildyta:
Va va, o man tokios norint neiseina isgaut As megstu tamsesnes spalvas irgi, bet man jis netinka plius labai isryskeja, kad oda labai balta/linkusi y raudonuma O kaip pati plauko bukle po dazymo?
Papildyta:
Kaip ir rasiau labiau blizga, atrodo sveiki Reikes dar daugiau lepinti aliejaus kaukemis