As net nelosianti, bet del jusu kumscius laikau, butinai rytoj ikisiu snaapa paziuret ar yra cia laimetoju - pasidalinkit gerom naujienom!

Aš irgi laukiu rezultatų. Įdomu įdomu... Prisipažinsiu, kad jei laimėčiau, labai ilga galvočiau, ar tikrai verta važiuoti. Nes užpildžiau vos ne "šiaip sau". Amerikoj esu buvus kelis kartus, man mielesnė Europa.

Salmon_<"))))><, aciu uz toki miela sirgima del rezultatu isvakarese
Tikrai labai padeda sirgt
himalaia, aciu uz idomius paaiskinimus patikslinimus
Kaip sakant, visada visokiu keliu yra, bet norisi paprasciausio, t.y. ZK
Laukiam.........

himalaia, aciu uz idomius paaiskinimus patikslinimus

Laukiam.........

QUOTE(MichGirl @ 2012 04 30, 23:15)
As net nelosianti, bet del jusu kumscius laikau, butinai rytoj ikisiu snaapa paziuret ar yra cia laimetoju - pasidalinkit gerom naujienom! 

Zinok, MichGirl, as labai seniai Tave prisimenu is forumo laiku..

Papildyta:
QUOTE(rututu @ 2012 04 30, 23:21)
Salmon_<"))))><, aciu uz toki miela sirgima del rezultatu isvakarese
Tikrai labai padeda sirgt
Laukiam.........

Laukiam.........

O nepamenat kada praeitais metais buvo rezultatai? Kokiu laiku? Nes oficialus skelbimo laikas - vidurdieni pagal EST, reiskia pas mus bus 20h.
Pernai berods apie 11 ryte buvo

O dekui
Tikiuosi ryte, nes praeitais metais buvau uzsiemus ir prisiminiau apie green cardro rezultatus gal geguzes 5, tai nebuvo jokiu laukimo nervu

QUOTE(rututu @ 2012 04 30, 23:59)
7.30 ryte jau buvo.
QUOTE(Salmon_<"))))>< @ 2012 04 30, 16:31)
Aisku Tu dabar pagalvosi is kur..
ale pogrindiniams info rankiotojams, tu tikriausiai kaip krikstamote kokia
Ar gera sena pazystama.. Gerai, kad esi, daug info tik Jusu deka cia yra. Dar paminesiu NIC, Shopinga, dar toji kur pas simpsonus gyvena
ir toliau nepamenu..Fainuoles Jus! Aciu, kad esat 

baik tu net paraudau

As irgi su nekantramu vis ilendu paziuret, kaip jus cia gyventa ir lauksiu ryt daug geru naujienu
Jei reiks kam kokios pagalbos ar patarimu, drasiai rasykit. Kartais neseku temos, tai kreipkites i az. Patys pradejom nuo gyvenimo viesbutyje, tad suprasim daugelio situacija, kurie prades nuo 0
Labai pritariu siai minciai - man ir dabar, jei kas neaisku, visada pirmiausia i pagalba MichGirl suskuba

Jei reiks kam kokios pagalbos ar patarimu, drasiai rasykit. Kartais neseku temos, tai kreipkites i az. Patys pradejom nuo gyvenimo viesbutyje, tad suprasim daugelio situacija, kurie prades nuo 0

QUOTE(Salmon_<"))))>< @ 2012 04 30, 16:31)
Aisku Tu dabar pagalvosi is kur..
ale pogrindiniams info rankiotojams, tu tikriausiai kaip krikstamote kokia

Labai pritariu siai minciai - man ir dabar, jei kas neaisku, visada pirmiausia i pagalba MichGirl suskuba

QUOTE(...Dream... @ 2012 05 01, 00:09)
7.30 ryte jau buvo.
va kur zmogaus budrumas

prisimenu ir Tave gerai, kur jau cia nepastebesi "bendrabaciles"

QUOTE(MichGirl @ 2012 05 01, 00:12)

QUOTE(Katu @ 2012 05 01, 00:26)

Va matai, MichGirl, mes jau beveik Tave pakrikstyjom

Katu

Ziurinejau 2012 statistika ir galvoju is kur tokie skirtumai su kaimynais. Latvija 9,596 aplikantu, Lietuva 23,739
Idomiai, idomiai. Kiek forumuose skaiciau ar girdejau tai atrodo, kad puse yra "pildziau ant durniaus, turbut nevaziuociau, bet siaip idomu palosti".