Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

As net nelosianti, bet del jusu kumscius laikau, butinai rytoj ikisiu snaapa paziuret ar yra cia laimetoju - pasidalinkit gerom naujienom! smile.gif
Atsakyti
Aš irgi laukiu rezultatų. Įdomu įdomu... Prisipažinsiu, kad jei laimėčiau, labai ilga galvočiau, ar tikrai verta važiuoti. Nes užpildžiau vos ne "šiaip sau". Amerikoj esu buvus kelis kartus, man mielesnė Europa. smile.gif
Atsakyti
Salmon_<"))))><, aciu uz toki miela sirgima del rezultatu isvakarese 4u.gif Tikrai labai padeda sirgt thumbup.gif

himalaia, aciu uz idomius paaiskinimus patikslinimus 4u.gif Kaip sakant, visada visokiu keliu yra, bet norisi paprasciausio, t.y. ZK rolleyes.gif

Laukiam......... victory.gif
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2012 04 30, 23:15)
As net nelosianti, bet del jusu kumscius laikau, butinai rytoj ikisiu snaapa paziuret ar yra cia laimetoju - pasidalinkit gerom naujienom! smile.gif

Zinok, MichGirl, as labai seniai Tave prisimenu is forumo laiku.. 4u.gif Aisku Tu dabar pagalvosi is kur.. biggrin.gif ale pogrindiniams info rankiotojams, tu tikriausiai kaip krikstamote kokia biggrin.gif Ar gera sena pazystama.. Gerai, kad esi, daug info tik Jusu deka cia yra. Dar paminesiu NIC, Shopinga, dar toji kur pas simpsonus gyvena laugh.gif ir toliau nepamenu..Fainuoles Jus! Aciu, kad esat 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(rututu @ 2012 04 30, 23:21)
Salmon_<"))))><, aciu uz toki miela sirgima del rezultatu isvakarese  4u.gif Tikrai labai padeda sirgt  thumbup.gif

Laukiam.........  victory.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Salmon_<"))))><: 30 balandžio 2012 - 22:31
O nepamenat kada praeitais metais buvo rezultatai? Kokiu laiku? Nes oficialus skelbimo laikas - vidurdieni pagal EST, reiskia pas mus bus 20h.
Atsakyti
Pernai berods apie 11 ryte buvo g.gif
Atsakyti
O dekui smile.gif Tikiuosi ryte, nes praeitais metais buvau uzsiemus ir prisiminiau apie green cardro rezultatus gal geguzes 5, tai nebuvo jokiu laukimo nervu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rututu @ 2012 04 30, 23:59)
Pernai berods apie 11 ryte buvo  g.gif

7.30 ryte jau buvo.
Atsakyti
QUOTE(Salmon_<"))))>< @ 2012 04 30, 16:31)
Zinok, MichGirl, as labai seniai Tave prisimenu is  forumo laiku.. 4u.gif  Aisku Tu dabar pagalvosi is kur.. biggrin.gif  ale pogrindiniams info rankiotojams, tu tikriausiai kaip krikstamote kokia biggrin.gif  Ar gera sena pazystama.. Gerai, kad esi, daug info tik Jusu deka cia yra. Dar paminesiu NIC, Shopinga, dar toji kur pas simpsonus gyvena laugh.gif  ir toliau nepamenu..Fainuoles Jus! Aciu, kad esat 4u.gif

baik tu net paraudau biggrin.gif
Atsakyti
As irgi su nekantramu vis ilendu paziuret, kaip jus cia gyventa ir lauksiu ryt daug geru naujienu thumbup.gif
Jei reiks kam kokios pagalbos ar patarimu, drasiai rasykit. Kartais neseku temos, tai kreipkites i az. Patys pradejom nuo gyvenimo viesbutyje, tad suprasim daugelio situacija, kurie prades nuo 0 wink.gif

QUOTE(Salmon_<"))))>< @ 2012 04 30, 16:31)
Zinok, MichGirl, as labai seniai Tave prisimenu is  forumo laiku.. 4u.gif  Aisku Tu dabar pagalvosi is kur.. biggrin.gif  ale pogrindiniams info rankiotojams, tu tikriausiai kaip krikstamote kokia biggrin.gif 

Labai pritariu siai minciai - man ir dabar, jei kas neaisku, visada pirmiausia i pagalba MichGirl suskuba drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(...Dream... @ 2012 05 01, 00:09)
7.30 ryte jau buvo.

va kur zmogaus budrumas bigsmile.gif
prisimenu ir Tave gerai, kur jau cia nepastebesi "bendrabaciles" biggrin.gif

QUOTE(MichGirl @ 2012 05 01, 00:12)
baik tu net paraudau  biggrin.gif

irnesakyk.gif

QUOTE(Katu @ 2012 05 01, 00:26)

Labai pritariu siai minciai - man ir dabar, jei kas neaisku, visada pirmiausia i pagalba MichGirl suskuba  drinks_cheers.gif

Va matai, MichGirl, mes jau beveik Tave pakrikstyjom thumbup.gif

Katu 4u.gif
Atsakyti
Ziurinejau 2012 statistika ir galvoju is kur tokie skirtumai su kaimynais. Latvija 9,596 aplikantu, Lietuva 23,739 smile.gif Idomiai, idomiai. Kiek forumuose skaiciau ar girdejau tai atrodo, kad puse yra "pildziau ant durniaus, turbut nevaziuociau, bet siaip idomu palosti".
Atsakyti