QUOTE(Lona @ 2012 10 01, 14:01)
Labas vakaras. Mes su busimu vyru norim siais metais (pirma karta) dalyvauti GC loterijoj. Tai va man klausimu iskilo:
1. Man savo seimynine padeti zymeti kaip - issiskyrusi (nes mes dar nevede), o jam kaip issiskyres ?
2. Tada toliau kaip suprantu mes negalim viens kito nurodyti anketose? Nes nera tokio kaip partnerio. O tada laimejimo atveju mes jau busim susituoke, nekils problemu del GC isdavimo?
3.As turiu vaika, tai ji savo anketoj nurodysiu, bet mano partneris nenurodys nei manes nei vaiko?
Na prirasiau cia, bet gal kas is anksciau pildziusiu galetu man padeti. Aciu labai.
1. kaip yra tada kai pildot tai ir rasykit taip, jei issiskyre tai issiskyre, jei ne tai nevede ir tiek.
2. taip jus nesat seima tai vienas kito anketose visai nefiguruojat. Laimejimo atveju jei jau busit susituoke ar susituoksit is kart po laimejimo tai isvaziuoti galesit abu.
3. taip teisingai, jus savo vaika nurodot, jie nenurodo nei jusu nei vaiko. Bet jeigu turi vaiku is ankstesniu santykiu tai privalo juos nurodyti.