Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(Shopaholic @ 2012 10 01, 16:38)
ir vyras ir zmona gali pildyt smile.gif

Bet pildyti gali tik vienas is seimos, arba vyras arba zmona smile.gif
Atsakyti
QUOTE(shopingas @ 2012 09 30, 15:37)
Google visada padetu tokiu klausimu wink.gif Nu bet galiu padet ir as - pridekit 7val ir bus LT laikas.

Nepagalvojau apie visagalį google doh.gif Ačiū shopingiuk wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 01 spalio 2012 - 17:26
QUOTE(ssanta @ 2012 10 01, 18:22)
Bet pildyti gali tik vienas is seimos, arba vyras arba zmona  smile.gif

gali pildyt ir zmona ir vyras ...
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2012 10 01, 18:22)

Gali abu, bet tik po viena karta. Vyras pildo savo anketa ir prie seimos nariu iraso zmona, vaikus, o zmona pildo uz save anketa ir jos seimos nariai yra vyras, vaikai. Nes seimos narius irasyt privaloma, bet laimejimo atveju nebutinai jiems daroma ZK ir jie vaziuoja. Na pvz seima skiriasi, bet jie visdar procese ir oficialiai tebera seima, tai rasyt privalo vienas kita, bet laimejimo atveju aisku, kad darysis tik laimetojas.
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2012 09 28, 09:07)
Tai spalio 1 dieną bus galima pasitikrinti pakartotinai, ar gal esi atrinktas, jei teisingai supratau? g.gif

Tai, kad supratau jog spalio 22 4u.gif
DV-2013 entrants should keep their confirmation number as it is possible that more entries may be selected on October 22, 2012 at noon (EDT).
Atsakyti
QUOTE(Dulke @ 2012 10 01, 18:56)
Tai, kad supratau jog spalio 22  4u.gif
DV-2013 entrants should keep their confirmation number as it is possible that more entries may be selected on October 22, 2012 at noon (EDT).

nea, kai ivedi savo confirmation number kad paziuret ar esi atrinktas ar ne, tada ismeta kad "not selected" bla bla ir kad pasitikrinti galite october 1 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Shopaholic @ 2012 10 01, 19:03)
nea, kai ivedi savo confirmation number kad paziuret ar esi atrinktas ar ne, tada ismeta kad "not selected" bla bla ir kad pasitikrinti galite october 1 4u.gif

Iš tikrųjų, pas juos vienur 22 d. parašyta (pagr. psl.), o suvedus, kad neatrinkta, 1 d. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2012 10 01, 19:07)
Iš tikrųjų, pas juos vienur 22 d. parašyta (pagr. psl.), o suvedus, kad neatrinkta, 1 d. biggrin.gif

aha maciau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ssanta @ 2012 10 01, 11:22)

paskaitykit taisykles dar karta ir nerasykit ko nezinot, labai klaidinat kitus cia skaitancius zmones, kuriems si loterija naujas reikalas. Shopping jau taisingai viska paaiskino kelis kartus...
Atsakyti
Labas vakaras. Mes su busimu vyru norim siais metais (pirma karta) dalyvauti GC loterijoj. Tai va man klausimu iskilo:
1. Man savo seimynine padeti zymeti kaip - issiskyrusi (nes mes dar nevede), o jam kaip issiskyres ?
2. Tada toliau kaip suprantu mes negalim viens kito nurodyti anketose? Nes nera tokio kaip partnerio. O tada laimejimo atveju mes jau busim susituoke, nekils problemu del GC isdavimo?
3.As turiu vaika, tai ji savo anketoj nurodysiu, bet mano partneris nenurodys nei manes nei vaiko?
Na prirasiau cia, bet gal kas is anksciau pildziusiu galetu man padeti. Aciu labai.
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2012 10 01, 14:01)
Labas vakaras. Mes su busimu vyru norim siais metais (pirma karta) dalyvauti GC loterijoj. Tai va man klausimu iskilo:
1. Man savo seimynine padeti zymeti kaip - issiskyrusi (nes mes dar nevede), o jam kaip issiskyres ?
2. Tada toliau kaip suprantu mes negalim viens kito nurodyti anketose? Nes nera tokio kaip partnerio. O tada laimejimo atveju mes jau busim susituoke, nekils problemu del GC isdavimo?
3.As turiu vaika, tai ji savo anketoj nurodysiu, bet mano partneris nenurodys nei manes nei vaiko?
Na prirasiau cia, bet gal kas is anksciau pildziusiu galetu man padeti. Aciu labai.

1. kaip yra tada kai pildot tai ir rasykit taip, jei issiskyre tai issiskyre, jei ne tai nevede ir tiek.

2. taip jus nesat seima tai vienas kito anketose visai nefiguruojat. Laimejimo atveju jei jau busit susituoke ar susituoksit is kart po laimejimo tai isvaziuoti galesit abu.

3. taip teisingai, jus savo vaika nurodot, jie nenurodo nei jusu nei vaiko. Bet jeigu turi vaiku is ankstesniu santykiu tai privalo juos nurodyti.
Atsakyti
QUOTE(MichGirl @ 2012 10 01, 22:09)
1. kaip yra tada kai pildot tai ir rasykit taip, jei issiskyre tai issiskyre, jei ne tai nevede ir tiek.

2. taip jus nesat seima tai vienas kito anketose visai nefiguruojat. Laimejimo atveju jei jau busit susituoke ar susituoksit is kart po laimejimo tai isvaziuoti galesit abu.

3. taip teisingai, jus savo vaika nurodot, jie nenurodo nei jusu nei vaiko. Bet jeigu turi vaiku is ankstesniu santykiu tai privalo juos nurodyti.

MichGirl aciu lb. Eisim sia sav fotkintis ir pildysim.
Atsakyti