QUOTE(miss_candy @ 2012 09 12, 01:48)
Prisiminiau, kad ir mano teciui tiesiog neduoda priklausanciu atostogu (dirba privaciai) - tas dvi savaites dar gauna, bet likusias dvi turi eit i teisma tikriausiai, bet tada kazi ar i darba begrisi, o visi zinom kaip darbai LT nesimeto

Toli grazu ne visur taip LT yra, nesakau, bet kad pasitaiko, tai tikrai.
na taip mano tetis paskutinius kelis metus pries pensija irgi dirbo privacioj kompanijoj LT, tai atostogu tik 2sav per metus ir butinai TIK ziema. Vasara jokiu budu ne ne.
QUOTE(Izabelee @ 2012 09 12, 02:01)
Labai vertingas dalykas ta lentele, aciu
Ziuriu, vyro atlyginimas butu nemaziau $100,000. Tai cia suprantu geras? Ir man nedirbanciai, o pradzioj bunant su vaikais namie, galima normaliai pragyvent ( as apskritai klausiu, suprantu, kad pagal valstijas ir pan. priklauso)?
Atlyginimas visumoj geras, ypac jeigu kazkur pigesnej valstijoj, tai gyvensit sau namuke su pora nauju masinu ir neskaiciuosit nei maistui nei vaiku reikalams kazkokiems.
QUOTE(Izabelee @ 2012 09 12, 03:03)
Skaiciau, bet kazin ar puikiai
ta puikuma visi skirtingai suvokia

Jei kalba eina apie prabangu gyvenima su 100K seimai su vaikais tai to nebus, bet centu skaiciuoti irgi nereikes.
QUOTE(D.H. @ 2012 09 12, 07:07)
As dirbu kaip kontraktorius, tai savo salygas zinojau is anksto. Ir kadangi tai minutei kai darbinausi man mirtinai reikejo darbo (ir toje srityje neturejau jokios patirties) nesiderejau del nieko. Veliau jau naujo kontrakto salygos pakito i man palankesnes.
Tikrai zinau, kad zmones sutinka su pirminiais pasiulymais, ypatingai jai tik pradedi dirbti, neturi patirties ar pan.
Sutinka, nes nezino/nedrista deretis. Su pirmu darbu aisku, nepulsi prasyt 4sav atostogu ir algos nerealios, reikia biski jausti savo limitus bet kuriuo atveju - pirmu ar ne pirmu darbu, bet kazkokiu smulkmenu issideret gali. As su pirmu darbu issiderejau extra 5K per metus, vyro kadangi pirmas darbas buvo kitoj valstijoj tai issiderejo, kad persikraustymo visas islaidas padengtu, nes pradzioj tik 1k pasiule padengti. Beje, patarima deretis del algos ir neimti ka siulo pirma karta dave univerkes karjeros centras, nes per juos darbinausi ir jie truputi su pirmaisiais interviu ir t.t. studentams padedavo. Na kuo rengtis, ka sakyti, kaip nesielgti