Įkraunama...
Įkraunama...

Žalia korta

QUOTE(Thea! @ 2012 04 20, 23:09)
Tai tik sužinojot kad patekot į sekantį etapą ir iškarto susirašėt? nes mums ta pati situacija ir įdomu kaip greitai reikia susisukti blush2.gif

Mes liepos viduryje suzinojom, kad laimejom, rugpjucio pradzioje pareiskimai, rugsejo pradzioje vedybos, rugsejo gale issiunteme dokumentus, vasari interviu smile.gif Mes "sukomes" su vedybom iki issiunciant dokumentus, nes taip supratom kad reikia daryti. Nes antra puse turi buti oficialus sutuoktinis. Kadangi mes jau turim 2 metu sunu, tai problemu nebuvo del "ale fiktyviu" vedybu.
Gal as neteisi, galbut yra kazkokiu issimciu, nezinau.

QUOTE(Thea! @ 2012 04 20, 23:09)
Mes pirmą sykį dalyvaujam,pagalvoju apie laimėjimo atvejį ir net neįsivaizduoju ką reiktų daryti,nes absoliučiai jokių pažystamų,jokių giminaičių ten neturime,nieko... bet svajonių Amerika wub.gif  nerizikavęs nežinosi... blush2.gif

Dauguma atsakymu apie dokumentu rinkimo ir tvarkymo eiga, medicinke ir interviu yra cia SM forume.
O istoriju "vaziuoju nieko nepazinodamas" daug yra rusiskame forume apie emigracija govorimpro.us. thumbup.gif Tikrai daug naudingos info.
Atsakyti
Kazkur net ir sitame forme skaiciau, kad yra lietuviu galinciu padeti, nes ir jiems taip pat kazkas padejo..... O forumas www.govorimpro.us tikrai thumbup.gif , info laaaaaabai gaud!
Atsakyti
na ka... LIKO 9 DIENOS thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
Isivaizduoju, kaip visiems jau pradeda kirbeti sirdele....bet nuosirdziausiai linkeciau visiems sekmes, kam jos labiausiai reikia smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Digse @ 2012 04 20, 14:21)
Kiek jau kartų dalyvavot loterijoje?  smile.gif  Ar norit išvažiuoti tiesiog iš Lietuvos, ar būtent tik į Ameriką? smile.gif Aš dalyvauju pirmą kartą, draugas taip pat 4u.gif

As dalyvavau 4 ar 5 kartus smile.gif tik praejusiais metais nedalyvavau smile.gif Atvykau i sali, i kuria paskutinej vietoj galvoju atvyksiu (UK) ir cia sutikau savo busima vyra (uz 2.5 savaites bus jau ir tikras vyras blush2.gif Dabar bandysiu ji kalbinti losti ZK, nes kad ir kaip gerai bemoketum anglu kalba (as moku labai gerai, o jis is viso laisvai angliskai kalba (yra irgi lietuvis)), UK niekada nebusi savas. Pas ji darbe tokios nesamones vyksta, vos ne uz 4 tinginius anglus (kuriu is darbo niekas nemeta uz neatejima i darba, uz darbo nepadaryma ir pan) turi dirbti ir dar pareigose neaisku, ar pakels, nors yra daugiau nei daug to nusipelnes! verysad.gif kaip zinia, cia ir atlyginimai nera labai dideli, nes daug nuskaiciuoja, kadangi daugelis zmoniu gyvena ant benefitu. o NT yra labai brangus palyginus su JAV (turiu omeny atlyginimo ir NT kainos santyki). Mane JAV labiausiai neramina tik sveikatos draudimas - kaip butu naujiems atvykusiems? Reiktu ko gero kazkur praeit issamia medicinine apziura pries perkant sveikatos draudima? g.gif ir kaip su ligom, kurias jau turi (pvz nugaros trauma) - ar jas draus? unsure.gif zodziu, man tik sitoj vietoj yra klaustukas, o JAV yra kas laukia, ypac maza drauges mergaite, kuria lankiau praejusia vasara - nori kad teta vel atvaziuotu wub.gif sekmes visiems laukiantiems rezultatu 4u.gif laikysiu kumscius uz jus! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2012 04 22, 17:26)
Mane JAV labiausiai neramina tik sveikatos draudimas - kaip butu naujiems atvykusiems? Reiktu ko gero kazkur praeit issamia medicinine apziura pries perkant sveikatos draudima?  g.gif  ir kaip su ligom, kurias jau turi (pvz nugaros trauma) - ar jas draus?  unsure.gif

Visu pirma, linkiu laimeti ir tiketi, kad cia vyrui su darbu bus geriau, maziau diskriminacijos ir nereikes dirbt uz 4 amerikonus wink.gif
Del sveikatos draudimo - mums nereikejo praeit jokiso apziuros, pirkom draudima ir tiek. Ten surasai sveikatos istorija, jei turit kazkokiu ligu, automatiskai draudimas isbrangs. Tad jei tos ligos nebus paminetos pereinant laimejus ZK sveikatos patikrinima ir nera labai ypatingos, geriau ju neminet.
Pvz as turiu svelnios formos psoriaze, imant draudima paminejom, kad ja turiu, nors ji tikrai labai svelnios formos, nereikalauja jokiu ypatingu vaistu ar pan. tad vien del jos draudimo imoka man isbrango 60 usd per menesi. Del to ejau pas savo seimos gydytoja, jis israse kazkokia forma, kad mano liga lengva, ta forma su dar viena forma siuntem draudimui, tada jie svarste, ar gali sumazint man imoka ir sumazino.
Atsakyti
Sveikos,

Ech, issvajotoji Amerika! wub.gif
Losiame su vyru 3 karta rolleyes.gif Viena karta pildme kazkada seniai, po to pernai su didele viltim ir su dar didesniu nusivylimu nelaimejus, na o dabar vel labai labai laukiam. Zinoma pasiziurejus statistika, labai menka laimejimo tikimybe - 2% ar 3%, panasiai kaip zaidziant teleloto doh.gif smile.gif
Taciau jungiuosi i ta labai laukianciuju buri ir tikiuuuuuosi didis.gif

Sekmes visiems!
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2012 04 23, 04:53)
Visu pirma, linkiu laimeti ir tiketi, kad cia vyrui su darbu bus geriau, maziau diskriminacijos ir nereikes dirbt uz 4 amerikonus wink.gif
Del sveikatos draudimo - mums nereikejo praeit jokiso apziuros, pirkom draudima ir tiek. Ten surasai sveikatos istorija, jei turit kazkokiu ligu, automatiskai draudimas isbrangs. Tad jei tos ligos nebus paminetos pereinant laimejus ZK sveikatos patikrinima ir nera labai ypatingos, geriau ju neminet.
Pvz as turiu svelnios formos psoriaze, imant draudima paminejom, kad ja turiu, nors ji tikrai labai svelnios formos, nereikalauja jokiu ypatingu vaistu ar pan. tad vien del jos draudimo imoka man isbrango 60 usd per menesi. Del to ejau pas savo seimos gydytoja, jis israse kazkokia forma, kad mano liga lengva, ta forma su dar viena forma siuntem draudimui, tada jie svarste, ar gali sumazint man imoka ir sumazino.

Musu ligos tokios, kad as turiu bedu su nugara (bet neatsimenu, kada paskutini karta del to buvau pas gydytoja, nes joga labai sutvirtino nugaros raumenis), o MB turi bedu su akytem, t.y. nesioja akinukus ir kiekvienais metais reikia keisti akinukus, nors dabar perskaitem, kad yra akims specialus pratimai, kurie netgi gali sugrazinti pilnai sveika regejima bigsmile.gif bandysim! smile.gif

Sekmes visiems! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(miss_candy @ 2012 04 23, 12:19)
o MB turi bedu su akytem, t.y. nesioja akinukus ir kiekvienais metais reikia keisti akinukus,

Akims buna atskiras draudimas, taip pat ir dantims atskiras. Pvz musu valstijoj sveikatos druadimas privalomas, o sie du ne, tai pasirenki turet juos ar ne.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 23 balandžio 2012 - 11:47
QUOTE(shopingas @ 2012 04 23, 13:46)
Akims buna atskiras draudimas, taip pat ir dantims atskiras. Pvz musu valstijoj sveikatos druadimas privalomas, o sie du ne, tai pasirenki turet juos ar ne.

supratau 4u.gif dantims tai cia kas be ko reiketu imti - ne kokius dantis abu paveldejom doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Liko 6 dienos unsure.gif
kai pagalvoju apie tai,tai jauduliukas praeina kūną.... biggrin.gif žiauriai įdomu kaip čia bus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 04 24, 13:33)
Liko 6 dienos unsure.gif
kai pagalvoju apie tai,tai jauduliukas praeina kūną.... biggrin.gif  žiauriai įdomu kaip čia bus bigsmile.gif

o kai pagalvoji, kaip praejusiais metais kam jauduliukai pradzioj buvo, o paskui koks nusivylimas..
Atsakyti