QUOTE(GreenEyes @ 2012 05 08, 01:28)
mes turbut, kaip ir daug kur skelsime, kad ,,ant liezuvio", jaunoji uzsimane parspirtuku, o as permaniau ir teks jiems keliaut karuciais

palyda galetu su paspirtukais, ale nzn ar iseis haut tiek ju

bet juk nieko tokio jei i viena gala jaunoji ves jauniki, o atgal apsikeis?
beje ziulyte, nau jau siltumas darbeliu!, pirslio bonka labai labai, cia turejot ar pirkot spec. tam reikalui?
tiesa kaip manote, i zurnaliuka deti kokius horoskopus linksmus? ar tiesiog einamu metu? kaip manote?
Karutis

Labai liuks. Ale velnias, kiek jis vietos uzima masinoj - kaip ji atvezt iki to tilto

Jau musu masina tikrai didele - autobusiukas, ale tokiam daiktui vietos nebeliks...
Aciu

Buteli netycia uztikau Kaziuke. Emiau ir nuspirkau sau. O paskui atradau ta kamstuka vienoj internetinej pardej. Va ir gavosi komplektas vestuvinis. Jauniesiems jo nepaliksiu - cia musu nuosavybe
As dedavai jumoristinius horoskopus
QUOTE(Skorpe @ 2012 05 08, 08:04)
o spyneles visos kabinisit? ar kakza kito sugalvoje esate?
Mes nekabinsim ir is vis jos nedarysim

Jaunieji sake nusibodes reikalas. O ka, man tik geriau.
Jaunieji pasisamde kazkoki fotografa, kuris zada juos vogt is musu ir daryt fotosesija (vilnietis fotografas, nes Kaune "normalaus" jaunoji nesurado

). Kol kas planai tokie - po baznycios zygiuojam iki Kauno pilies ir santakos (santuoka Kauno katredroje). Ten trumpa fotosesija be atrakciju. Paskui griztam iki auto ir lekiam iki Kauno mariu Kadagiu slenio. Ten fotosesija. Kazkur reiks surast tilta - bent simboliskai tegul paspirtukais pralekia. Metom akmenelius su jaunaisiais ir jiems daugiau atrakciju neesu sugalvojus, nes gi fotosesija

Mes like tada ramiai jau susipazistam, uzkandam, uzrasom cukru, suzaidziam keleta zaidimu. Man vis baisu, kad kai uzsifotosesins tie jaunieji, tai mums nebus kas veikia
Merginos, temute i pabaiga. Turiu siu nariu prasymus itraukti i sarasiuka:
lijana06
Lipa
Kalabanga
svoba
redzyna
ingude
Jolant0cka
boka
Vasara99
Jei kurios cia nera, o sarase buti nori prasom rasyti man i az.