QUOTE(baby_girl @ 2007 06 20, 11:13)
100 kart isitikinau , kad vaizdas dar ne viskas. As ir pirkau savo mersiuka del vaizdo, vardo, grozio, o kad jis buvo techniskai netvarkingas, ai, galvoju , susiremontuosiu pati, zinosiu ka kada keiciau, bus gerai. tai gerai, kad pigiai paemiau, o tai po visu remontu ir dar po ju vel islindusiu defektu (pavazineju savaite ir 2 savaites tvarko) isejo lygiosios kai pardaviau. Dziaugiausi atsikraciusi nelaimelio mersiuko, nes tokios greit gendancios masinos dar nebuvau turejusi. Aciu mano vyrui uz kantrybe , su naujaja masina tik padanga daznai issileidzia ir viskas, bijau girtis, bet atrodo pataikiau si karta isigyt (beje naujoji masina - WV ). Dabar kai pamatau pravaziuojant A klases mersiuka, nupurto mane,
prieš gerą pusmetį pribrendo reikalas ir man rinktis naują mašiną.. Prasidėjo mūsų reidas per autosalonus. Sąrašas daugmaž toks - Opel Corsa ( kuri iš karto atkrito), Peugeot 207, Toyota Auris ir aišku Mersedes A klasės. beje pastarasis labiausiai linko prie širdies, nors jos kaina bemaž 20 proc. lenkė kitas paminėtas.. Deja, užteko tik ja pravažiuot ir iš karto supratau, kad ji ne man .. Visiškai nepatogi, išlipant kojos kabėdavo ore ( nu ne labai aišku aš didelė 165 cm ), kieta, komforto tikrai nejaučiau.. dar labiau ,,nugesino" vadybininko žodžiai - nu ką jūs norit , gi čia žigulinė merso klasė. Nu ir jokio kaifo, kai taip.. galutiniam variante likau su vyro metų senumo VW Passat, o jis užsisakė naują VW Multivan Niekada nemėgau VW, kol juo nepavažiavau.. Ir kai nusprendėm palikt man passatą, nė minutei nesuabejojau
QUOTE(westa @ 2007 10 16, 18:40)
prieš gerą pusmetį pribrendo reikalas ir man rinktis naują mašiną.. Prasidėjo mūsų reidas per autosalonus. Sąrašas daugmaž toks - Opel Corsa ( kuri iš karto atkrito), Peugeot 207, Toyota Auris ir aišku Mersedes A klasės. beje pastarasis labiausiai linko prie širdies, nors jos kaina bemaž 20 proc. lenkė kitas paminėtas.. Deja, užteko tik ja pravažiuot ir iš karto supratau, kad ji ne man .. Visiškai nepatogi, išlipant kojos kabėdavo ore ( nu ne labai aišku aš didelė 165 cm ), kieta, komforto tikrai nejaučiau.. dar labiau ,,nugesino" vadybininko žodžiai - nu ką jūs norit , gi čia žigulinė merso klasė. Nu ir jokio kaifo, kai taip.. galutiniam variante likau su vyro metų senumo VW Passat, o jis užsisakė naują VW Multivan Niekada nemėgau VW, kol juo nepavažiavau.. Ir kai nusprendėm palikt man passatą, nė minutei nesuabejojau
Labai teisingas sprendimas. Neseniai draugas norejo savo panelei nupirkti toki mersiuka, tai as iskarto nuosirdziai patariau nepirkti, Tiesiog is savo patirties, yra daug normaliu ir geru masinu ir be MB A klases.
Jei naujoji A klase, tj kjp parketine masinyte, visai nieko. Bet senoji A
QUOTE(Laurita* @ 2007 06 21, 11:12)
niu nea
va su vienu geru meistriuku kalbėjau, tai sako nieko blogo jis apie mersiukus pasakyti negali, sako-MB prestižo reikalas tik sako-rudija labai, nu sakau-tu man pasakyk kuri mašinėlė nerudija, tai va einu vėl skelbimus žiūrėt, o gal kas parduoti norit ką
va su vienu geru meistriuku kalbėjau, tai sako nieko blogo jis apie mersiukus pasakyti negali, sako-MB prestižo reikalas tik sako-rudija labai, nu sakau-tu man pasakyk kuri mašinėlė nerudija, tai va einu vėl skelbimus žiūrėt, o gal kas parduoti norit ką
Žiauriai rudija ir ypač naujesnės gamybos Mersai, beveik visi nepalyginti su kitomis auto , silpnosios vietos: stogas priekinio stiklo viršuje (nežinau kaip čia tiksliai parašyti), aplink liuką ir dar yra keleta vietų, kurios reikalauja žiaurių investicijų į perdažymą 1-2 kartai į metus . Reikėtu pagalvoti prieš perkant (ankstesni Mersai geri), susišiko Mersas
QUOTE(Darfe @ 2007 11 07, 20:07)
Jei naujoji A klase, tj kjp parketine masinyte, visai nieko. Bet senoji A
o man kaip tik naujoji yra geresne, negu seno modelio
QUOTE(Aristokratė @ 2007 11 08, 10:13)
o man kaip tik naujoji yra geresne, negu seno modelio
Ir aš pritariu...
Ai čia visi peikia tą mersiuką , bet servize, kai keičiau žiemines padangas, prasitariau, kad turbūt reiks jį parduot ir kokį RENAULT SCENIC nusipirkt, tai kad išpūtė akis, maždaug "Tai jau nedarykite tokios klaidos...."... Vat ir suprask, ką tik varo, kad š..., o kai pritari tai.... Bet čia tikriausiai todėl, kad dažniausiai servizistams, tai golfai audi ir pasatai superiausios mašinos
Ir vyras sako, kad mano auto, kaip mažai mašinai, važiuoja pakankamai minkštai
Моя самая любилая- 140 кузов, такая умная машинка
QUOTE(Vilangella @ 2007 11 19, 15:03)
Ir aš pritariu...
Ai čia visi peikia tą mersiuką , bet servize, kai keičiau žiemines padangas, prasitariau, kad turbūt reiks jį parduot ir kokį RENAULT SCENIC nusipirkt, tai kad išpūtė akis, maždaug "Tai jau nedarykite tokios klaidos...."... Vat ir suprask, ką tik varo, kad š..., o kai pritari tai.... Bet čia tikriausiai todėl, kad dažniausiai servizistams, tai golfai audi ir pasatai superiausios mašinos
gal del to kad RENAULT zadejai pirkti ir ispyte akis nezinau kas is vis tas plasmasines masinas perka
o jai apie A klases tai..kiek turiu ir giminiu ir draugu kurie savo servizus turi, tai yra dazniausiai neisvaziuojanti masina is servizu kazkaip taip pasakiau
nors masina masinai nelygi..nekalbu kad 100% nes cia dar pykti prades
norejau ja pirkti, bet kai visi tiek ispeike ir tiek issipy..... tai galvoju gal nereikia..nes po to dar salmus prades dovanoti
o siaip ta nauja A tai ledas..nors man B klases tai jau ir lygis kitoks..na superine, teko vaziuoti tai imciau jei galeciau negalvojus
QUOTE(Puma*** @ 2007 11 23, 11:06)
gal del to kad RENAULT zadejai pirkti ir ispyte akis nezinau kas is vis tas plasmasines masinas perka
o jai apie A klases tai..kiek turiu ir giminiu ir draugu kurie savo servizus turi, tai yra dazniausiai neisvaziuojanti masina is servizu kazkaip taip pasakiau
norejau ja pirkti, bet kai visi tiek ispeike ir tiek issipy..... tai galvoju gal nereikia..nes po to dar salmus prades dovanoti
o siaip ta nauja A tai ledas..nors man B klases tai jau ir lygis kitoks..na superine, teko vaziuoti tai imciau jei galeciau negalvojus
Aha... ta nauja A tai , o B tai
Turiu ir aš MB 170 A klasės.
Ne senutė bet ir nenauja- 6 metų senumo. Ir ką galiu pasakyti- servize buvau tik kartą- kažkas barškėti pradėjo galiniame rate.
Šiaip negaliu atsidžiaugti šiuo mažu automobiluku- na man Vilniuje ji super. Pagaliau parkuojuosi nesikeikdama- ypač žiemą, parkuojuosi ten, kur kitam vietos nebeužtektų, apsisuku net ir siauriausioje senamiesčio gatvelėje. Kas netelpa į bagažine, sukemšu po galine sėdyne. (aktualu kai 2 vaikai ir dažnai važinėjame į mano gimtą miestą). Vairuoti ją irgi vienas malonumas- nes sėdi truputėli aukščiau . Rūdyti beveik nėra kam- nes sparnai- plastmasiniai.
Dėl kietumo- čia gal irgi kaip kam- ..Taip, ji kietesnė, bet dažnai važiuoju į kelionę 220 km- tikrai negaliu skūstis kad nepatogi.
Ir man labiausia patinkantis dalykas- segant abu vaikus auto kėdutėse- nereikia trilinkai susilenkti- tą galiu padaryti tiesia nugara.
Tai jau mano 5 automobilis (buvo žiguli, BMW 5 klasė, BMW 3 klasė, Opel) ir jos į nieką nekeisčiau. Nebent į kitą MB, naujesnių metų.
Nors vyras norėdamas mane paerzinti- sako- tavo mersas- zazų klasės..taip kad čia nesipūsk....
Ne senutė bet ir nenauja- 6 metų senumo. Ir ką galiu pasakyti- servize buvau tik kartą- kažkas barškėti pradėjo galiniame rate.
Šiaip negaliu atsidžiaugti šiuo mažu automobiluku- na man Vilniuje ji super. Pagaliau parkuojuosi nesikeikdama- ypač žiemą, parkuojuosi ten, kur kitam vietos nebeužtektų, apsisuku net ir siauriausioje senamiesčio gatvelėje. Kas netelpa į bagažine, sukemšu po galine sėdyne. (aktualu kai 2 vaikai ir dažnai važinėjame į mano gimtą miestą). Vairuoti ją irgi vienas malonumas- nes sėdi truputėli aukščiau . Rūdyti beveik nėra kam- nes sparnai- plastmasiniai.
Dėl kietumo- čia gal irgi kaip kam- ..Taip, ji kietesnė, bet dažnai važiuoju į kelionę 220 km- tikrai negaliu skūstis kad nepatogi.
Ir man labiausia patinkantis dalykas- segant abu vaikus auto kėdutėse- nereikia trilinkai susilenkti- tą galiu padaryti tiesia nugara.
Tai jau mano 5 automobilis (buvo žiguli, BMW 5 klasė, BMW 3 klasė, Opel) ir jos į nieką nekeisčiau. Nebent į kitą MB, naujesnių metų.
Nors vyras norėdamas mane paerzinti- sako- tavo mersas- zazų klasės..taip kad čia nesipūsk....
Labas, keliu temą į viršų..... Žiūriu, tik 6 psl per metus prirašyti.... Ieškau mašinytės, ir kaip daugelis, "užsikabinau" už MB A klasės....Visgi paer mažai čia komentarų. Dar kartelį- prašau labai atsiliepkit,tos, kurios jį vairuojat... Man reikalinga mašinytė nuvež Kaip manot, kur geriau pirkt- aikštelėse, ar turgujt vaikus į mokyklą, darželį,ir pačiai į darbuką važiuot-nu, kasdien apie 40 km važinėt.... Kaip manot, kur geriau pirkt- aikštelėse, ar turguj? Į ką atkreipti dėmesį žinoma, visos mašinos genda- bet nesinori ir servise apsigyventi
Papildyta:
Nu ir primaliau čia.... Turi būti: Man reikalinga mašinutė vaikus į darželį, mokyklą nuvežt ir pačiai į darbuką važiuot -nu kasdien apie 40 km važinėt....
Papildyta:
QUOTE(mirksiux @ 2008 02 01, 11:55)
Labas, keliu temą į viršų..... Žiūriu, tik 6 psl per metus prirašyti.... Ieškau mašinytės, ir kaip daugelis, "užsikabinau" už MB A klasės....Visgi paer mažai čia komentarų. Dar kartelį- prašau labai atsiliepkit,tos, kurios jį vairuojat... Man reikalinga mašinytė nuvežt vaikus į mokyklą, darželį,ir pačiai į darbuką važiuot-nu, kasdien apie 40 km važinėt.... Kaip manot, kur geriau pirkt- aikštelėse, ar turguj? Į ką atkreipti dėmesį žinoma, visos mašinos genda- bet nesinori ir servise apsigyventi
Nu ir primaliau čia.... Turi būti: Man reikalinga mašinutė vaikus į darželį, mokyklą nuvežt ir pačiai į darbuką važiuot -nu kasdien apie 40 km važinėt....