QUOTE(Subjektyvi @ 2009 09 14, 20:25)
Nežinau iš kur kilusi dije, bet man kiaulių ganyti neteko

Tai apsispręsk, kas tau nepatinka. Paklausi apie KIA mano nuomonės, ale ji neįtinka, nors parašiau, kad ji man asmeniškai tėra išpūsta muilinė ir iki džipo jai toli bei nuobodžiai. Elementarus ir aiškus SUV'as, kaina nedidelė. Simpatijų nejaučiu.
Bet argumentų nulis. Kiek citatų sudėjau, kiek surinkau, bet vistiek, belieka paknebinėti visai su MB A nesusijusius dalykus. Tai girkit automobilį, taip ir neparašėte, kuo jis toks nuostabus ir vertas dėmesio?
sprendžiant iš tamsos bendravimo kultūros ir perėjimo prie tujinimo tamstai ne tik kiaules ganyt teko, bet ir gyventi dar 3 km už kaimo...
Tamstos pateiktos citatos- visiškos nesąmonės, realybės neatitinkančios..kuo nuostabus MB A? ieškodama mūsų pasisakymų parskaitėt visą temą, ir kiek matau radote tik tas citatas, kuriose padejavome dėl remonto. Kodėl nematote pagyrimų, mūsų pasidžiaugimų??? Jų begalė...
Taip ir neatsakėte- kokias gi nuostabias negendančias mašinas nusipirko skirtingose šalyse gyvenančios jūsų draugės? Ar po apsivertimo su mersiukais jos nebedrįsta sėsti už vairo?

Tai pasakykit, prašau, kodėl ignoruojate šį klausimą, kurį uždavė ne viena forumo dalyvė? O ir visai būtų smalsu sužinoti, kokią gi superauto vairuoja mersiukų žinovė- kritikė forumietė Subjektyvi??
Kuo geras mersiukas- ne dizainu, kaip Jūs manote- o patvarumu, važiavimo kokybe, erdviu salonu, patogiu parkavimusi, lengvu valdymu. Jei kaip teigėte tai mersų gėdingas modelis- kodėl nenutraukiama jo gamyba? Kodėl ir dabar dar autosalone yra naujausi modeliai, gaminti šiais, praėjusiais metais??
Dėl KIA, aš tiesiog paklausiau, nes jau pabodote su savo "tiesomis" apie mersiukus. taip, tai nėra bekelių džipas, to neteigiu, bet kad ją vadinti muiline- tai žinokit čia tik Jūs taip galit sugalvoti. Dar ir dabar kikenu

žodžiu, galit manęs nebecituoti . Aš įjungiu Jūsų nic'kui visišką ignoravimą, kaip jau kelios dienos atgal patarė šio forumo kolegės. Neįrodėte, kad mersiukai yra blogas pasirinkimas, nes jūsų pateiktos citatos neatitinka realios tiesos. Ir dar- šią mašiną gali peikti tik tas, kas tikrai su ja pavažinėjo metus kitus. Kaip suprantu tamsta iš interneto platybių renkate informaciją ir darote klaidingas išvadas. O pačiai neteko nei vairuoti nei turėti šios mašinos. Tai yra labai kvaila- ginčytis apie tai ko pats nepatyrei, neturėjai, nesusipažinai, o tik kažkur skaitei....