QUOTE(pipsė @ 2009 04 08, 16:31)
ši problema pas mane žiemą buvo, kai slidu ir kai vairą iki galo susukdavau tai dažniausiai užsižiebdavo... Susiskambinua su vienu meistruku tai sako važiuot gali drąsiai tik stabdyk iš toliau nes kažkas su stabžių slėgiu (nepamenu kaip ten sakė), tai aš ir važinėjau. Bet kažkur internete radau,kad vairą reikia į vieną pusę iki galo susukt, paskui į kitą, užgesinti mašiną ir vėl užvesti ir turėtų užgesti tos lempukės. Bent jau man tai padėdavo - tipo tada kompas susigaudo kad viskas tvarkoje... O dabar irgi kartais užsižiebia bet padirbėju su vairu ir viskas ok. Išbandyk ir gal pas tave viskas bus gerai...
O dėl tos varlytės,tai pas mane ji pastoviai nukrenta ir tikrai nepastebėjau kad būtų su ja kaip nors susiėję... Bet gal ten pas mane ne varlytė
Aciu už patarimą, bet nepadėjo. Du kartus tą vairą sukiojau iki galo ir užgesinu ir vėl užvedu- kaip dega, taip dega..mersiukas kalėdas musiau švenčia, pasipuošė lemputėm...
QUOTE(Nasturcija @ 2009 04 08, 22:23)
Еее. Jei kam reikia turiu zinyna rusu kalba- "Rukovodstvo po eksploataciji", zodziu eksplotacijos zinyna.
Skanuota- 302 lapai. Neblogas daiktas
Parsisunciau is rusu torrento. Tai galiu arba nuoroda mestelt, bet ten registruotis reikia tam tikromis valandomis. Pastu siusti- nezinau ar issisius- apimtis 50 MB.
O skypu nepereitu tokios apimties?? galėčiau jums i AŽ savo skypo vardą permest ir susirastume. Ir persiųstumėt.
QUOTE(Azazella @ 2009 04 09, 07:05)
O Jus turit popierini varianta? Gal galetumet paskolinti, as nusikopijuociau, o jei turit kompe, tai gal i diskeli irasytumete pvz. Atsilyginciau kuo nors skaniu suvartojamu daiktu
Aš irgi labai labai norėčiau..o skypu nepereitu toks variantas?? arba i CD, skolinga nelikčiau tikrai.