QUOTE(mrs x @ 2009 01 25, 00:07)
Temos pavadinimas Mercedes-Benz A klasė, Atsiliepimai. O pagal tave iseina kad cia turi buti tik teigiami atsiliepimai.
Papildyta:
Ir dar kodel moteriskes renkasi tokias mazas masinas? atsisedi vuduj vietos mazai, gale isvis (bekojams, begalviams keleiviams).... Is mazu nebent audi a3, bent jau normaliai atrodo.
QUOTE(mrs x @ 2009 01 25, 00:32)
o tu esi bandzius sedeti audi s8 ar kokios panasios ?-visai kitas jausmas, saugumas, gaza uzmini ratai sukasi, kur nori ten speji uzlyst ir pan.
Na aš jau piktai prabilsiu: ka tu čia nusišneki????? argumentai kažkokie iš piršto laužti. Net aš , moteriškė galiu išvardinti net kelias mašinas, kuriose gale gali sėdėti tik bekojai, begalviai..mazda 3, bmw 3 klasės..va ten tai tikrai vietos nerasta nei kojoms nei galvai.
Ar tu įsistikinęs kad tikrai sėdėjai mersiuko gale o ne kokios kitos mašinos???
Audi A3- žema. Tuom ji blogesnė. Ir moterys mažas mašinas perka todėl- kad su jomis lengviau parkuotis, lengviau rasti vietą parkingui senamiesčio gatvelėse, maža mašina ima mažiau kuro.
Ir ko čia ta audi S8 kiši..gi visia skirtingos klasės...
niekas nesako kad A klasės mersas- didelis, platus, vietos kaip autobuse, bet lyginant su kitomis tokios klasės mašinomis- jis tikrai pranašesnis.
Mini- spėji užlysti- na tas sakinys išduoda tamstos vairavimo kultūrą.
Jeigu tau to riekia iš mašinos- tai pirkis ferari ar lamborgini- tai bus dar geriau nei audi...
Ir dėl fūrų- aš pati beveik kartą par mėn važiuoju autostrada Vilnius - Ryga. Tai patikėkit, nuo Panevežio tenka prasilenkti ne su viena fūra- nu dar nei viena nuo kelio nenupūtė (3* tfu) Nieko nemėto, nieko neblaško. Aišku, jei važiuoji protingu greičiu.
Dėl detalių brangumo- jos ne ką brangesnės už BMW detales
Jei gyvenčiau kokiam miestelyje, kur mašinų mažai, gatvės pustuštės ir dar kuras po 1 lt/ltr- tai pirkčiau pačia dižiausią ir plačiausią mašiną
amerikietiško tipo.... O dabar man patogiausia šios klasės mašina.