Įkraunama...
Įkraunama...

Mercedes-Benz A klasė

Norejau ir aš tokios, bet auto remontininkai pasakė, kad norint nors menkiausią gedimą pašalinti reikia visą išardyti, ir del to sunkiai kas apsiima remontuoti, nusprendžiau nebesidairyti į šį auto.
Atsakyti
o dar zinot kur akumuliatorius sioje masinoje bigsmile.gif .
topsecret.gif po keleivio kojomis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 07 sausio 2007 - 16:24
Nors aš nesu tokios mašinos fane (labai jau maža) rolleyes.gif bet mama mokinasi vairuoti, ir užsimanė, kad ji tokio mersiuko nori.
Mane labiausia domina šios mašinos minusai.
Viena jau pasake, kad reikia visa išardyti, norint ka nors paremontuoti.

Kas daugiau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(silvva @ 2007 01 18, 20:21)

na visos tai tikrai nereikes ardyt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(silvva @ 2007 01 18, 19:21)
Nors aš nesu tokios mašinos fane (labai jau maža) rolleyes.gif  bet mama mokinasi vairuoti, ir užsimanė, kad ji tokio mersiuko nori.
Mane labiausia domina šios mašinos minusai.

Kas daugiau? biggrin.gif

PAti norejau pirkti si masiniuka.Pasiklausinejus apie ji daugiau persigalvojau.Pasirodo sis masiniukas nera labai stabilus kelyje. Del aukscio ypac turi tendencija virsti dideliuose vejuose. Airijoje tai yra labai didziulis minusasnes vejai cia ziema buna nerealus.
Kita vertus paprastas vairuotojas retai vaziuos tokiais greiciais kad masina pasidarytu nestabili.
Atsakyti
QUOTE(Zoulikha @ 2007 01 19, 13:13)
PAti norejau pirkti si masiniuka.Pasiklausinejus apie ji daugiau persigalvojau.Pasirodo sis masiniukas nera labai stabilus kelyje. Del aukscio ypac turi tendencija virsti dideliuose vejuose. Airijoje tai yra labai didziulis minusasnes vejai cia ziema buna nerealus.
Kita vertus paprastas vairuotojas retai vaziuos tokiais greiciais kad masina pasidarytu nestabili.

nupus kaip pukeli user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dantukė @ 2007 01 19, 11:58)
nupus kaip pukeli user posted image

Juokai juokais, bet vakar ryte vaziuojant i darba maciau sesias masinas ir du sunkvezimius nupustus nuo greitkelio. Po tokiu kelioniu ir susimastai kad masinos stabilumas yra labai svarbus.
Atsakyti
QUOTE(Zoulikha @ 2007 01 19, 21:02)
Juokai juokais, bet vakar ryte vaziuojant i darba maciau sesias masinas ir du sunkvezimius nupustus nuo greitkelio. Po tokiu kelioniu ir susimastai kad masinos stabilumas yra labai svarbus.

tai koks uraganas buvo user posted image,
ypac vakaru europoje blink.gif . Beja, t.y. labiau miesto masina tai, kad nera ten ko greitkeliais trankytis tongue.gif , ypac per stiprius stormus.
Pats pirmasis sios masinos modelis yra neislaikias briedzio testo, manau, jau 3 ar 4 kartos A kl. yra labiau inzinieriu istobulinta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dantukė: 19 sausio 2007 - 21:45
katik nusioirkau tokia A classic mersiuka. jau senasis seiminikas pasake, kad reikia keisti galinius amortikus, nes susideveje. tas kainavo 300lt. Reikia pakeisti tepalus, filtrus, zvakes, nes jau seniai keista ir siaip kiekvienai masinai tai reikia daryti kas 20-50tukst,km. Vaziuoja ji labai smagiai, patinka man aukstai sedeti, islipu kaip is miniveno, vaika nereikia lenktis ir sodinti i kedute, lengvai savo aukstyje pasodinu (pries tai turejau 2 duru masinyte, tai dabar rojus). Gerai junginejasi begiai ir greitai prisyla masina, nereikia laukti kol siltas vejukas ims pusti. vasara tik lietus diskiukus uzsidesiu ir vazinesim su dukryte issusiepusios. O kad genda masinos, tai ir durniui aisku, kokia bepirktum, anksciau ar veliau remonto jai prireiks.
o del to apsivertimo, tai juokas ima, jei leksi ant 100km/h posukyje tai su betkokia masina iseisi is trasos lotuliukas.gif
Sekmes kelyje!!!!
Atsakyti
Ka tik svieziai nusipirkau sia masinyte, labai gerai bus vazineti darbo reikalais, dar ir kada vaika isissodinti i gala, pats tas vairuojanciai moteriai. O seimynai reikia tureti dar viena, talpesne.
Atsakyti
Palaiminta
gal tavo masinyte auksines spalvos? smile.gif
Atsakyti
As vis renkuosi nauja masina ir aki l. vilioja a klases mersiukai 4u.gif
Siandien buvau apziureti, tai man patiko labai, tongue.gif
tik reik isidrasinti ir pataupius pinigeliu pirkti. g.gif
vienas minusa i standartine ju komplektacija neieina kondicionierius. mirksiukas.gif ,reikia papildomai.
Atsakyti