QUOTE(KristinuleV @ 2008 09 24, 01:47)
Ieskom ir mes tokio Mersiuko
QUOTE(maidana @ 2008 09 29, 11:27)
Sveikos Mersiukų mylėtojos na krito į akį man šitas modeliukas nors tu ką,graži perskaičiau visą temą remonto išlaidos kaip ir normalios,apsiversti galima su visom,pagrindinis rūpestis sėkmingai nusipirkti
Mane domina benzininė,automatas ir noriu paklausti,kaip kėbulai čia rašė,kad sparnai plastikiniai,tai ar visų metų laidos mašiniukams,ar tik naujesniems.
Į ką patartumėt kreipti dėmesį renkantis,būtent A klasės mašiniuką
Einu į Autoplius
Mane domina benzininė,automatas ir noriu paklausti,kaip kėbulai čia rašė,kad sparnai plastikiniai,tai ar visų metų laidos mašiniukams,ar tik naujesniems.
Į ką patartumėt kreipti dėmesį renkantis,būtent A klasės mašiniuką
Einu į Autoplius
Nugis nepatariu sio masiniuko, per metus remontui 4 tukst lt, taip jis dailus, viduje erdvus, tikrai simpatingas masiniukas, tuom ir baigiasi visi jo pliusai. Dziaugiuos atsikraciusi juo, nes pinigus valgo kaip reikiant. Aisku kai visas islaidas vyras padengdavo tai bepigu su ja vazineti, jei reiktu vienai susimoketi uz remonta tai ne kas tada.
Sunkiai sekdavosi ir surasti servisa, kuris apsiimtu tvarkyti, visi iskart sakydavo vaziuokit i mersu centra ten ir tvarkykites.
Tik nepirkite masiniuko ,kuris vazinejo lietuvoje ir kai pirksite veskite i merso seviza, kad patikrintu elektronika, nes galit nusipirkti kate maise, tie pardavejai kurie nesutiks vaziuot i serviza, net neziurekite tokio masiniuko. Tiek man, tiek mano kaimynkai nepasiseke su siuo masiniuko, mes atitaisem ir pardavem, kazkas dziaugsis kokius 6 men. O as dziaugiuos juo atsikraciusi