QUOTE(alderas @ 2008 08 12, 17:26)
is tikro smagi masinyte, bet gerai kol negenda. labai daznas vairo stiprintuvo siurblio gedimas . naujo kaina 2400lt naudotas 700-1200 lt plius darbai. automatai irgi ju silpnoki. is technines puses tai ji idomiai sukonstruota, bet moterys jose graziai atrodo. mano zmonike irgi tokia 170 cdi turi, tai labai patenkinta . kuro sanaudos kaip cia kazkas rase 5-6 l trasoj. gerai jai vaziuot , kai man remontuot reikia
akurat mano vyro situacija
Aš 1000 proc. pritariu - man labai patinka šita mašinytė, kai vyras eksploatacijos išlaidas dengia ir šiaip prižiūri (nežinau net, kaip kapotas atsidaro
)
Nors maniškė dar ir neprikiaulino nėkart, jokio remonto dar neapturėjom, tfu tfu tfu
Ale, jeigu ką, kas gi daugiau tvarkys, jei ne vyras
Užtat vakar vaikas raktus buvo nužaidęs, va tada tai strioko apturėjom. Galvojom - jei bus kur laukan nusinešęs pažaist ir neberasim, tai sužinosim, kiek tūkstančių atsieis kompą ir signalizaciją pakeist
Visa laimė, atsirado rakčiukas. Reiktų kažkaip pasidaryt antrą, ale kur? Kažkada už 90 lt padarė tik paprastą raktą durelėms atrakint, mašiniuko jis užvest negali. Reik kažkaip kažkur koduot..