Jie ne posukiuose virsta, pirmas A klases modelis yra neislaikes briedzio testo, t.y. jei pvz. pestysis staiga islekia i gatve, tu vaira staigiai suki i kaire, paskui bandai istiesinti, vat ir tada gali apvirsti.
Bet cia ne vien mersiukai virsta , maciau ir colt'a apvirtusi.
Bet, kaip giedrover rase, naujuose modeliuose tai tikrai yra ESP, del senesniu nezinau
matot, mamytes, irs as labai pasitikejau savuoju mersiuku, bet uzdejo vasarines padangas ir gan placias, tai ant slapios dangos vos pati neapsiverciau, taip sumete, kad kelias minutes skraidziau is savo juostos i priesinga ir atgal, pasiseke dar,kad masinu is priekio nevaziavo ir autoestradoje vaziavau max 90km/h greiciu, keikiausi visa kelia, nes pagauna duobele ar menkiausias vezias - masiniukas tiesiog plaukioja. tai vaziuosiu keisti padangu i siauresnias, nes su zieminem tokiu problemu neturejau
QUOTE(Emu @ 2008 07 08, 11:41)
matot, mamytes, irs as labai pasitikejau savuoju mersiuku, bet uzdejo vasarines padangas ir gan placias, tai ant slapios dangos vos pati neapsiverciau, taip sumete, kad kelias minutes skraidziau is savo juostos i priesinga ir atgal, pasiseke dar,kad masinu is priekio nevaziavo ir autoestradoje vaziavau max 90km/h greiciu, keikiausi visa kelia, nes pagauna duobele ar menkiausias vezias - masiniukas tiesiog plaukioja. tai vaziuosiu keisti padangu i siauresnias, nes su zieminem tokiu problemu neturejau
lyjant, tarp kelio dangos ir masinos rato susidaro dirbtine vandens plevele, del kurios ir galejo tave pradet metyti . Manau, kad padangos turi nemaza reiksme , ne vien mersiukui .
Sveikos
priimkite ir mane į savo gretas
prieš kelias dienas ir aš įsigijau šį mažylį, A160 Elegance, pusiau automatą
kolkas esu patenkinta, bet va pirmadienį reikės į servisą važiuoti, pakeisti tepalą, filtrus, diržus dar kažkas su galinėm durelėmis, nereaguoja i užraktą, vienu žodžiu lyg ir uždarai mašiną, bet vat vienos dureles patrauki ir jos atsidaro na pažiūrėsim... prisiskaičiau čia apie kainas, tai kaip matau labai skirtingai, nežinau ko tikėtis
priimkite ir mane į savo gretas
prieš kelias dienas ir aš įsigijau šį mažylį, A160 Elegance, pusiau automatą
kolkas esu patenkinta, bet va pirmadienį reikės į servisą važiuoti, pakeisti tepalą, filtrus, diržus dar kažkas su galinėm durelėmis, nereaguoja i užraktą, vienu žodžiu lyg ir uždarai mašiną, bet vat vienos dureles patrauki ir jos atsidaro na pažiūrėsim... prisiskaičiau čia apie kainas, tai kaip matau labai skirtingai, nežinau ko tikėtis
sveikute ar dar pardavineji mersiuka?
Mercedes Benz A klasė visos Mercedes šeimos GĖDA.
cia atejo wodalaznikas su savo mergom ir terbom ir drebtelejo...
ziurek kad pas tave seimoj svarbiausia gedos nebutu
ziurek kad pas tave seimoj svarbiausia gedos nebutu
QUOTE(ignazzz @ 2008 07 21, 18:28)
barskutis
nematėt Jūs barškučių, faktas kaip blynas