Įkraunama...
Įkraunama...

Mercedes-Benz A klasė

Šios mašinytės turi vieną didelį minusą - verčiasi. Mano dvi draugės, tikrai patyrusios vairuotojos ir daug metų vairuojančios, vertėsi su A mersiukais. Viena su senesniu, kita su naujausiu.

Būkit atsargios unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Subjektyvi @ 2008 04 25, 09:38)
Šios mašinytės turi vieną didelį minusą - verčiasi. Mano dvi draugės, tikrai patyrusios vairuotojos ir daug metų vairuojančios, vertėsi su A mersiukais. Viena su senesniu, kita su naujausiu.

Būkit atsargios unsure.gif


na, esu daug skaičiusi, kad A klasės mersiukai neišlaikė "briedžio testo". Bet tie senesni modeliukai. Naujesni yra patobulinti.
Galim drąsiai teigti- verčiasi visos mašinos. Rimtai sužeisti gali ir avarijos metu neapvertus mašinos. Daraugė su vojadžeriu vertėsi ir tik diržų dėka negavo rimtų traumų. Kelios mėlynės ir žinoma- liko didelė baimė vairuoti. verysad.gif
sakau- 3*tfu. Laikykimės saugaus greičio ir tikėkimės išvengsim nelaimių.
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2008 04 25, 09:43)
na, esu daug skaičiusi, kad A klasės mersiukai neišlaikė "briedžio testo". Bet tie senesni modeliukai. Naujesni yra patobulinti.
Galim drąsiai teigti- verčiasi visos mašinos. Rimtai sužeisti gali ir avarijos metu neapvertus mašinos. Daraugė su vojadžeriu vertėsi ir tik diržų dėka negavo rimtų traumų. Kelios mėlynės ir žinoma- liko didelė baimė vairuoti.  verysad.gif
sakau- 3*tfu. Laikykimės saugaus greičio ir tikėkimės išvengsim nelaimių.


mano vyras, nupirkęs man šitą pagranduką, specialiai juo malėsi po posūkius, prisiklausęs apie tuos apsivertimus. Padarė išvadą - mano mažylis posūkiuose stabilesnis už jo Grand Voyagerį. Sakė, ir apsauga kažkokia yra, neduoda staigiai vairo daug išsukt, jei neklystu g.gif Žodžiu, aš labai nelakstau, posūkiuose esu atsargi su bet kuria auto, tai jokių stresinių situacijų su savo pagranduku neapturėjau.
Beje, aš irgi esu skaičus, jog šitie mersiukai dabar patobulinti. Ir šiaip netikiu, jog Mercedes leistų prekiauti nesaugiais automobiliais.
Atsakyti
As taip pat vairuoju A160 wub.gif draugavau su ja 1.5 metu, tikrai negaliu nieko blogo pasakyti thumbup.gif tiesa, saviske dabar parduodu, bet tik todel, kad reikia daug talpesnes masinos darbui. Jei ka domina, zvilgtelkit:

foto:

http://www.skelbiu.lt/3862661.html
Atsakyti
Kadangi mano draugė, tikrai patyrusi vairuotoja, vertėsi su nauju mersiuku, tai negaliu visiškai nurašyti šios mašinos, bet abejonių lieka. Be to teko bendrauti su mersiukus vežančiu atstovu, neformaliai, kartu cigariukus rūkėm, tai jis taip pat patvirtino, kad būna vertimosi atvejų ir su naujais. Bent jau Lietuvoje buvo ne vienas atvejis.
Atsakyti
Su žydinčiais kaštonais 4u.gif visas
Jetau grįžtu į Lietuvą, o čia pavasaris tiesiog veržiasi žaluma....
Tai va pastebėjimas iš Tuniso, bent jau Suse, mačiau tik tris mersiukus ir tai naujos laidos nuo 2006 m. ir visi juodi.... Padarėm išvadą - arba prestižinės.... arba neišsilaiko "kupranugario testo" biggrin.gif (na su jų vairavimu... tikėtina biggrin.gif )
Na rytoj, nupūsim dulkes su savo mašiniuku... beveik dvi savaites liūdėjo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilangella @ 2008 05 10, 22:50)
Su žydinčiais kaštonais  4u.gif visas
Jetau grįžtu į Lietuvą, o čia pavasaris tiesiog veržiasi žaluma....
Tai va pastebėjimas iš Tuniso, bent jau Suse, mačiau tik tris mersiukus ir tai naujos laidos nuo 2006 m. ir visi juodi.... Padarėm išvadą - arba prestižinės.... arba neišsilaiko "kupranugario testo"  biggrin.gif (na su jų vairavimu... tikėtina  biggrin.gif  )
Na rytoj, nupūsim dulkes su savo mašiniuku... beveik dvi savaites liūdėjo  blush2.gif

jauciu smagia kelione apturejot..... 4u.gif o as va paverkt noriu..... koki menesi vazinejau ir sakiau vyrui kad kuro sanaudos padidejo 11-12 ltr.... pries dvi dienas pajutau salone benzino kvapa..... kvapas vis astrejo ir daresi nebepakenciamas.... nugi nebeapsikenciau ir as... atsidariau kapota...... o ten doh.gif prie variklio benzinas vos ne srovele tekejo...... nugi va... pirmadieni varau mersiuka i servisa..... bisk "pagydyt" masiniuka reikia..... tai va...sutvarkys ta kura, priekinis zibintas nebedega vienas ir padangas permontuot reikia( geda bepasakyt, bet dar su zieminem vazineju doh.gif blush2.gif ).....
Atsakyti
Aš matavau savo 170 dyzeliukui- tai trasoje ima 5 ltr/100 km. Mieste daugiau, suprantama.

Mano pusbrolis išsišaipė iš mersiuko. verysad.gif Sako:kas čia per mašina, Mersedes firma tik savo vardą sugadino, savo ženklą uždėdama tokiai nesąmonei. Tai kaip supykau, nebesuradau net žodžių kaip atsikirsti. cray.gif . Pats gi važinėja su S klasės dviduriu mersu, tik senesnių metų.
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2008 05 11, 10:23)
Aš matavau savo 170 dyzeliukui- tai trasoje ima 5 ltr/100 km. Mieste daugiau, suprantama.

Mano pusbrolis išsišaipė iš mersiuko.  verysad.gif  Sako:kas čia per mašina, Mersedes firma tik savo vardą sugadino, savo ženklą uždėdama tokiai nesąmonei.  Tai kaip supykau, nebesuradau net žodžių kaip atsikirsti. cray.gif . Pats gi važinėja su S klasės dviduriu mersu, tik senesnių metų.

nenusimink.. as irgi girdejau tokiu nuomoniu... bet zinai kur kriukis? as pvz pirkau ne mersa.... as pirkau modeli..... man jis begalo grazus ir labai patogus........AS ESU LABAI PATENKINTA! ir kitu nuomone man maziausiai rupi! juk ne visiems pvz patinka golfai ar ne? imk balioncika ir zinok kad tavo pusbrolis gali tureti nuomone, bet...... ar ji tau labai rupi? flirt.gif flirt.gif flirt.gif aukstyn nosyte.... tai labai grazi moteriska masinyte, todel tavo pusbrolis ir nesupanta lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -t-a-m-s-i-: 11 gegužės 2008 - 10:45
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2008 05 11, 10:44)
nenusimink.. as irgi girdejau tokiu nuomoniu... bet zinai kur kriukis? as pvz pirkau ne mersa.... as pirkau modeli..... man jis begalo grazus ir labai patogus........AS ESU LABAI PATENKINTA! ir kitu nuomone man maziausiai rupi! juk ne visiems pvz patinka golfai ar ne? imk balioncika ir zinok kad tavo pusbrolis gali tureti nuomone, bet...... ar ji tau labai rupi?  flirt.gif  flirt.gif  flirt.gif aukstyn nosyte.... tai labai grazi moteriska masinyte, todel tavo pusbrolis ir nesupanta  lotuliukas.gif


Ačiū už optimistiškus žodžius. aciuks.gif Kai pagalvojau- tai ir aš rinkausi ne ženklą, o modelį. Kad man mieste būtų patogu važinėti, parkuotis. Pripratau prie tokios trumpulės, tai kad ir naują sedaną kas siūlytų- nepersėsčiau vien dėl trumpos mašinos privalumų.
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2008 05 11, 18:24)
Ačiū už optimistiškus žodžius. aciuks.gif  Kai pagalvojau- tai ir aš rinkausi ne ženklą, o modelį.  Kad man mieste būtų patogu važinėti, parkuotis.  Pripratau prie tokios trumpulės, tai kad ir naują sedaną kas siūlytų- nepersėsčiau vien dėl trumpos mašinos privalumų.

Butent! ir as nepersesciau..... stebiuosi savo "isimylejimu" i sia modeliuka..... turejau mazda 323.... kai gesdavo baisiai nervuodavaus ir keikdavaus..... o kai mersiukas genda, man kazkodel gaila...... ir galvoju kaip greiciau ji "pagydyti".....(tfu tfu tfu, gedimu tikrai nedaug)....
Atsakyti
QUOTE(-t-a-m-s-i- @ 2008 05 10, 22:30)
pries dvi dienas pajutau salone benzino kvapa..... kvapas vis astrejo ir daresi nebepakenciamas.... nugi nebeapsikenciau ir as... atsidariau kapota...... o ten  doh.gif  prie variklio benzinas vos ne srovele tekejo...... nugi va... pirmadieni varau mersiuka i servisa..... bisk "pagydyt" masiniuka reikia..... tai va...sutvarkys ta kura, priekinis zibintas nebedega vienas ir padangas permontuot reikia( geda bepasakyt, bet dar su zieminem vazineju  doh.gif  blush2.gif ).....


mano mamos mersiuke irgi tas pats nutinka blink.gif , gerai, kad tetis truputi supranta, tai patvarko biggrin.gif .

Sia savaite buvo autoservise, paliko 1 300 Lt mega_shok.gif , bet ko noret, kai metus gero remonto nemacius ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aristokratė: 11 gegužės 2008 - 21:11