Įkraunama...
Įkraunama...

Mercedes-Benz A klasė

QUOTE(S@ulyte @ 2008 04 08, 13:30)
prisijungiu ir as prie mersiuku savininkiu  lotuliukas.gif
norejau paklausti, ar tau meistras nueme ta minusa, ar kazkaip patiems galima? man vakar pakeite tepalus, bet patingejo nuimti ta minusiuka...

Meistras nuėmė. Manau tai atliekama su kažkokia kompiuterine programa, ne šiaip paprastai kažką paspaudus. O gal ir paistau... ax.gif Bet patys nebandėm išminusuoti ir net neieškojome kaip. Meistras viską sutvarkė. cool.gif
Atsakyti
Vis dar važinėju su žieminukais... Idomu ar labai kabinėjasi už tokius dygliuotas padangas...
Atsakyti
QUOTE(Vilangella @ 2008 04 11, 09:22)
Vis dar važinėju su žieminukais... Idomu ar labai kabinėjasi už tokius dygliuotas padangas...

Manau nuo policininko priklauso. Pora savaičių atgal mane sustabdė, tėčio auto vairavau, o pas jį jau vasarinės (nebuvo net pasikeitęs, nes žiemą nevažinėjo ta mašina) . Tai nieko prie padangų nesikabino, net nematė gal, o va už tai kad be diržo buvau- susimokėjau... verysad.gif (gerai kad policininkas geras buvo, nenuskriaudė labai)
Atsakyti
QUOTE(Vilangella @ 2008 04 11, 10:22)

Kažkaip man atrodo, kad retai kada kabinėjasi prie tokiu dalykų g.gif Nors negalima pagal taisykles važinėt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo banguole: 11 balandžio 2008 - 11:27
QUOTE(dije @ 2008 04 11, 10:53)
Manau nuo policininko priklauso. Pora savaičių atgal mane sustabdė, tėčio auto vairavau, o pas jį jau vasarinės (nebuvo net pasikeitęs, nes žiemą nevažinėjo ta mašina) . Tai nieko prie padangų nesikabino, net nematė gal, o va už tai kad be diržo buvau- susimokėjau... verysad.gif  (gerai kad policininkas geras buvo, nenuskriaudė labai)

O jetau console.gif aišku gaila tų pinigėlių, būtum jau geriau sau ką nors malonaus nusipirkus....
Reiks rytoj tas padangas susitvarkyt.... nes labai jau matosi tie metaliniai dygliai...
Atsakyti
QUOTE(Vilangella @ 2008 04 11, 11:40)
O jetau  console.gif aišku gaila tų  pinigėlių, būtum jau geriau sau ką nors malonaus nusipirkus....
Reiks rytoj tas padangas susitvarkyt.... nes labai jau matosi tie metaliniai dygliai...

Na palyginus pigiai išsisukau...20 Lt.. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2008 04 11, 12:48)

Du geri čeburekai pareigūno pietums biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(banguole @ 2008 04 11, 12:24)
Kažkaip man atrodo, kad retai kada kabinėjasi prie tokiu dalykų  g.gif Nors negalima pagal taisykles važinėt

Banguole, ar išsirinkai jau mašiniuką?
Pas mus kieme maniškiui jau atsirado brolis, toks gražus juodas tongue.gif Tai gal tavo netyčia? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2008 04 11, 13:48)

kad ir 20 lt... bet ziauriai gaila kai siaip kazkam atiduodi... as va ant dienu irgi pabendravau su policininkais.... stovejau as tokioje gan nuosalioje autobusu stoteleje... kur autobusas pravaziuoja karta per diena.... sedziu masinyteje, rukau sau... zvilgt i veidrodeli..... ogi policininkai letu tempu prisiartina.... nu tu joptararai galvoju..... toliau rukau..... sustojo lygiagreciai... atsidare langa sako laba diena ponia, skanaus.... atsidarau ir as langa.... sakau aciu.... policininkas sako, ponia ar matote zenkla (tipo kad cia stotele), aha sakau matau.... plicininkas sako, ponia juk bus negrazu jei autobusas atvaziuos o jus cia stovesite.... sakau tikriusiai, uzuomina supratau ir tuoj pat isvaziuoju..... atsilabinome.... ir uzgesinus cigarete pajudejau toliau darbo reikalais..... lotuliukas.gif rolleyes.gif stai kaip graziai siauliuose policininkai benrauja su moterimis.... flirt.gif flirt.gif flirt.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -t-a-m-s-i-: 11 balandžio 2008 - 17:18
Papildyta:
Pas mus kieme maniškiui jau atsirado brolis, toks gražus juodas tongue.gif Tai gal tavo netyčia? rolleyes.gif
[/quote]

Aha jau turiu thumbup.gif Bet ne juodas biggrin.gif mėlynas clap.gif clap.gif
Atsakyti
[quote=banguole,2008 04 14, 11:38]
Papildyta:
[/quote]

Aha jau turiu thumbup.gif Bet ne juodas biggrin.gif mėlynas clap.gif clap.gif
[/quote]

O kaipfainiai thumbup.gif mūsų daugėja drinks_cheers.gif
Na ir kaip važiuojasi?
Atsakyti
Dar pagirsiu savo mažąjį mašiniuką:atlenkus galinę sėdynę labai lengvai savo 5mečio dviratį ten sugrūdu ir į darželį nuvežu. Ko nepadaryčiau net su didesniu sedanu. O MB tik kartojo- neikiši, netilps ir bla bla bla..(dviratis nemažas). Ir su kokiu pasitenkinimu jam pranešiau-"tilpo laisvai ir dar sesės vežimukui (sportiniam) vietos liko" thumbup.gif clap.gif cool.gif thumb_yello.gif yahoo.gif yess.gif dirol.gif victory.gif
Atsakyti
QUOTE(dije @ 2008 04 18, 15:30)
Dar pagirsiu savo mažąjį mašiniuką:atlenkus galinę sėdynę labai lengvai savo 5mečio dviratį ten sugrūdu ir į darželį nuvežu. Ko nepadaryčiau net su didesniu sedanu. O MB tik kartojo- neikiši, netilps ir bla bla bla..(dviratis nemažas). Ir su kokiu pasitenkinimu jam pranešiau-"tilpo laisvai ir dar sesės vežimukui (sportiniam) vietos liko"  thumbup.gif  clap.gif  cool.gif  thumb_yello.gif  yahoo.gif  yess.gif  dirol.gif  victory.gif

Nu va thumbup.gif
Šituo atžvilgiu ir aš pasigirsiu - suvartaliojau visas sėdynes ir nuostabiai susidėjau visus 4 didžiuosius (jie pas mane 60 tiniai) žieminius ratus ir dar du papildomi diskai tilpo... Ir kai montuojant servizistai užkėlė auto su keltuvais, o bagažnikas atidarytas buvo, viena atvažiavusi keistis ratų ponia puolė klausinėti, kas čia per mašina tokia talpi ir faina.... blush2.gif Nu tai ir pasigyriau .... blush2.gif
Atsakyti